Håndværker-tilbud gik viralt: Nu står de første boliger til udlejning

Skrevet af: Christine Luca Hornemann

I januar 2018 fik et loftsrum i den historiske bygning Grønnegården ved Prinsensgade enorm opmærksomhed på de sociale medier.

Loftsrummet var blevet udbudt i en budrunde til en attraktiv pris, og flere havde stor interesse for at tage arbejdshandskerne på og lave loftsarealet om til boliger.

Det er nu blevet en realitet. Loftsrummet har gennemgået en markant forvandling, og nu er de første lejligheder færdige. Flere leje-boliger er desuden på vej.

 

Fede lejeboliger i Grønnegården

Projektet om at forvandle det gamle loftsrum til lejligheder er ikke færdig endnu, men nu står de første to boliger klar. Boligerne er så attraktive at den første lejlighed allerede er udlejet.

Den anden lejlighed er  i alt 126 kvadratmeter fordelt ud på 105 kvadratmeter på et plan med yderligere 21 kvadratmeter hems og to terrasser fra de forskellige plan.

Lejligheden har to rum udover køkken-alrummet, der kan indrettes til soveværelse, kontor, eller walk-in closet. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Boligen rummer mange fede detaljer som rå spær, lyst træ gulv, originale døre der er blevet malet sort, skrå tagvinduer der giver et fantastisk lysindfald, troldtekt loft, og et mix af de gamle murstensvægge og gipsvægge.

Lejeboligen har et stort køkken-alrum med lyst inventar, og hårde hvidevarer som ovn, emhætte, opvaskemaskine, kogeplade og kølefryseskab.

Fra køkkenet har du udsigt til Aalborg Tårnet.

Badeværelset er også med lyst inventar, fede kvadratiske grå gulvklinker og væghængt toilet. Her er der plads til at installere vaskemaskine og tørretumbler. Badeværelset har gulvvarme.

Fra lejlighedens øverste tagterrasse har du udsigt udover flere af Aalborgs tagtoppe og Budolfi Kirkes tårn.

Lejligheden kan lejes til 9.600 kr. om måneden. Du kan læse og se meget mere omkring lejeboligen her.