Håndboldstjerne har solgt lejligheden: Se den lækre bolig han forlader

Skrevet af: Christine Luca Hornemann
mæglerhuset.dk, Kattesundet 15 ST., 9000 Aalborg
mæglerhuset.dk, Kattesundet 15 ST., 9000 Aalborg

Allerede inden Patrick Wiesmach fyldte tre år, satte han for første gang benene på en håndboldbane.

Derfra har han gennemgået noget af et håndboldeventyr, som langt fra er slut. Et af de foreløbige højdepunkter kom, da han var med til at sikre DM-titlen tilbage i maj 2017 sammen med holdkammeraterne fra Aalborg Håndbold.

Derudover har han haft debut på A-landsholdet, og nu kalder den tyske Bundesliga.

Patrick Wiesmach sælger lejligheden og flytter til Leipzig

For dem der ikke kender 28-årige, Patrick Wiesmach, har han de sidste par år optrådt som fløjspiller hos Aalborg Håndbold. Endda en af de målrige, da han sidste år blev topscorer for holdet.

Hans talent er ikke til at tage fejl af, og det har de også fået øjnene op for syd for grænsen. Til sommer skifter Patrick til den tyske Bundesliga, da han har underskrevet en 2-årig kontrakt med SC DHfK Leipzig.

Det hedder altså et foreløbigt farvel til Aalborg, der har fungeret som hans hjemmebane de sidste år.

Patrick har netop solgt sin lejlighed med hjælp fra indehaver og ejendomsmægler, Simon Rye, fra Mæglerhuset i Nørresundby.

De sidste to år har den flotte lejlighed i hjertet af Aalborg dannet rammerne for hans helt personlige hjemmebane, når tiden ikke blev brugt på håndboldbanen.

Et totalrenoveret hjem ud over det sædvanlige i forskudt plan med flotte sildebensparketgulve, som har været et helt særligt hjem for håndboldspilleren.

”Jeg ser tilbage på mange positive øjeblikke her i Aalborg både på og udenfor håndboldbanen. Da min lejlighed skulle sælges, faldt valget helt naturligt på Simon Rye fra Mæglerhuset, da vi begge er opvokset i Vodskov.

Det er selvfølgelig underligt at sælge lejligheden, men jeg glæder mig nu helt vildt til at fortsætte min karriere syd for grænsen. Jeg føler mig klar til denne store og spændende udfordring,” fortæller Patrick Wiesmach.

Håndboldkarrieren begyndte at tage fart i Aalborg

Patricks håndboldkarriere begyndte for alvor at tage fart, da han startede i nuværende Aalborg Håndbold. Han startede dog karrieren i Vodskov, da han som bare 2-årig kastede, eller nok nærmere trillede, den første håndbold i nettet.

”Jeg har tidligere spillet både håndbold og fodbold, men da jeg som 11-årig skulle vælge én af delene, faldt valget faktisk på fodbold i AaB’s ungdomsafdeling. Efter tre år i AaB mistede jeg lysten til fodbold, og startede derfor på håndbolden igen,” fortæller håndboldspiller, Patrick Wiesmach

Fløjspilleren har for alvor slået sit navn fast i Danmark, og nu gælder det så den tyske Bundesliga.

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.