Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Her kan børn og unge boltre sig: Ny stor sportshal åbner i Aalborg

Af Michael Qureshi

Selvom det sidste halvandet år har været hårdt ved idræts- og foreningslivet, sker der stadig spændende ting på denne front i byen.

I morgen lørdag d. 28. august slår GymAalborg nemlig dørene op for en helt ny gymnastiksal på over 1000 m2.

Det gør de med et stort Åbent Hus, hvor alle er velkommen til at komme ud og se faciliteterne og ikke mindst prøve lidt af hvert.

I den nye hal, Gymnastikkens Hus, der er placeret på Karlskogavej 8, lige ved den centrale Skelagervej, vil der fremover kunne dyrkes både den helt klassiske OL-disciplin idrætsgymnastik, men også teamgym, springgymnastik, børnegymnastik, cheerleading, trampolin og meget mere.

I weekenderne vil der også være gymnastikland for både børn, unge & voksne.

Her kan børn og unge boltre sig: Ny stor sportshal åbner i Aalborg

En ung forening

GymAalborg er en relativt ny gymnastikforening i Aalborg med kun 5 år på bagen.

Derfor er det også en stolt bestyrelse der nu glæder sig til at vise de nye lokaler frem.

“Vi startede med at bygge vores medlemsbase op både i stadionhallen, Nordkraft og på skolerne med skolegymnastik rundt omkring i byen.

At vi nu som forening har kunnet leje og istandsætte vores egne lokaler, og lave dem præcist som vi gerne vil have dem, det er unikt og en kæmpe drøm der er gået i opfyldelse,” siger Claus Olsen, formand & sportschef i GymAalborg.

Han fortæller desuden, at det har været et kæmpe projekt, der aldrig havde været muligt uden massevis af frivillige kræfter fra gymnaster, forældre, venner og ikke mindst støtte fra Aalborg Kommune.

Her kan børn og unge boltre sig: Ny stor sportshal åbner i Aalborg

Startede som en drøm

GymAalborg er startet som en drøm for de to tidligere landsholdsgymnaster Claus Olsen & Giancarlo Tello.

Som gymnast har Claus været på landsholdet i mange år og deltaget ved EM & VM.

Giancarlo Tello stammer fra Colombia, men han har nu boet 13 år i Danmark.

I Colombia var Giancarlo også på landsholdet i idrætsgymnastik, og i Danmark har både Claus og Giancarlo også fungeret som landsholdstrænere.

Med i den stiftende bestyrelse er bl.a også Henrik Bertelsen, mange gange dansk mester i idrætsgymnastik, tidligere landsholdstræner samt sportschef i GymDanmark, og Rikke Kristensen, tidligere elite karateudøver og mor til Frederik Kristensen, tidligere Danmarksmester og Nordisk mester i idrætsgymnastik.

Nu glæder de sig bare til at se en masse glade børn og voksne i aktion.

Her kan børn og unge boltre sig: Ny stor sportshal åbner i Aalborg

Er et sted for alle

Selvom det kan lyde som et sted, hvor niveauet er højt, så bliver der fra ledelsens side slået en stor streg under at det er et sted for alle.

Der er hold til alle niveauer og alle aldre, og udover gymnastikfaciliteterne er der indrettet et gymnastikland kun til børn, med sjove udfordringer som ”GymAalborg Tårnet” og en svævebane ud over skumgraven.

“Det er den største belønning fra alt vores hårde arbejde, at se når de glade børn hopper rundt i trampolinen eller bare leger,” siger Giancarlo Tello, cheftræneren i foreningen.

Voksne og sågar de ældre vil også få muligheder for at dyrke gymnastik og få bevæget sig.

Der er nemlig både voksenhold, samt planer om senior-gymnastik og gymnastik for specialklasser.

“Jeg tror på at gymnastik kan noget helt specielt for kroppen, og den glæde jeg har haft ved sporten vil jeg give videre til andre.

Derfor har det været enormt vigtigt for os, at Gymnastikkens Hus blev indrettet til at kunne give flest mulige de bedste forudsætninger for at udvikle kroppen igennem gymnastikken,” siger Claus Olsen.

Kan arrangere børnefødselsdage

Udover de løbende gymnastikhold, som kører i sæsonen fra september til april, er der derfor også mulighed for at deltage i sjove gymnastikland i weekenderne, eller at arrangere børnefødselsdag eller teambuilding i lokalerne

Hvis du er nysgerrig på at se hvad Gymnastikkens Hus rummer, så er der åbent hus nu på lørdag & søndag kl 10-16 den 28. og 29. august.

Derudover kan alle holdene ses på hjemmesiden www.gymaalborg.dk, hvor der løbende bliver oprettet flere hold.

Del artikel

Andre læser også