Guldmedalje til Gulddreng: Han lagde Skråen ned

Skrevet af: Michael Qureshi

Af Stine Kjølby Christensen

I går aftes slog Skråen i Nordkraft dørene op for den totalt udsolgte koncert med hele Danmarks ”Gulddreng”.

Køen var lang, stemningen var høj, og publikum fandt hurtigt melodien. Dedikerede fans, i alle aldre, samledes i flokke, og den fik ikke for lidt med fyldte glas, vrikkende hofter og en hvinen, hver gang noget skinnende var i sigte.

Mange havde ventet længe på, at guldtouren skulle nå til Aalborg, og endelig var dagen kommet. Aalborg var klar til en oplevelse i guldklassen.

Klokken 20.00 blev lyset dæmpet, støjniveauet steg, og det forventningsfulde publikum var tæt på at koge over af ren og skær begejstring.

Med ét trådte en skikkelse ud af scenens blå tåge, og i ægte Gulddreng-stil var DJ Guldsmed klar til at slå tonen an for koncerten. Trods at salen allerede havde nået sit kogepunkt, så havde den guldmaskerede DJ ingen skrupler ved at skrue yderligere op for varmen.

DJ Guldsmed fik virkelig vist, hvordan en ægte DJ spiller på sit talent og derfter fik han fornemt selskab af Skins og Oscar Morosinotto. De to vokaler klingede i takt, og publikum blev hurtigt inviteret ind i sceneuniverset. Salen strålede af lyset fra de mange iPhones og jublen blev kun højere og højere for hvert sekund der gik.

Varmen var virkelig steget salen til loftet, og der var ingen tvivl om, at en alvorlig nedkøling var på sin plads, hvis aftenen skulle fortsætte på samme funklende niveau.

Men når man er fan af Gulddreng, så er selv en nedkøling naturligvis af højeste kaliber. Lyden af en prop gav genklang, og snart var publikum badet i kold champagneskum. Gulddreng var på scenen – og skulle salen igen nærme sig et hedeslag, så var han klar til at løfte taget.

Pladsen på gulvet blev mere og mere trang. Det var tydeligt at Gulddreng var et vaskeægte “star crush” for mange, og det gjaldt om at komme så tæt på ham som muligt.

En heldig “model” blev inviteret med helt op på scenen, hvor Gulddreng spillede en melodi på sin guitar og akkompagneret af sin mystiske charme.

Koncerten bød på flere gamle kendinger som “Ked Af Det” og “Se Mig Nu”, men samtidigt blev der også præsenteret flere spritnye sange, som Gulddreng naturligvis spåede til at nå topplaceringer på Spotify.

Alt i alt spillede hovedpersonen sig igennem koncerten på både de charmerende, underholdende og – ikke mindst – musikalske tangenter. Intet øje var tørt, og ingen mundvige vendte nedad, da han takkede Aalborg og sagde farvel for denne gang.

Migogaalborg.dk havde store planer om en live-koncert via vores Snapchat, men desværre blev vi forhindret af Nordkrafts kraftige betonvægge, der førte til lidt tekniske vanskeligheder.

Heldigvis fik vi alligevel fanget et par magiske øjeblikke, som du også i dag kan nyde på vores Instagram:

Migogaalborg.dk giver Gulddreng en stor guldmedalje for aftenens koncert – vi har det stadig varmt!

Fire dage med fuld smæk på: I morgen starter de store Drive-in events i Aalborg

Skrevet af: Michael Qureshi

Så er det fra i morgen, at de store Drive-in events løber af stablen.

Det hele starter med Anders Matthesen show klokken 17.00 i morgen torsdag, og derfra kommer der fuld smæk på parkeringsområdet i Aalborg Lufthavn helt frem til søndag.

Det kommer til at vrimle med store navne, når Mads Langer, Anden, L.O.C., Phlake, Lars Lilholt, Ude af Kontrol og mange flere indtager Aalborg.

Der er stadig ledige billetter til alle shows, hvor der er plads til 600 biler. Men det begynder at tynde ud med pladser på de fleste events.

De fleste billetter koster omkring de 675 kr. per bil, som så giver 135 kr. per mand, hvis man fylder bilen op. Der er så nogle events der er billigere endnu, og andre som er lidt dyrere.

L.O.C imponerer stort

I København fik de store Drive-In events arrangeret af Københavns Lufthavn, Live Culture, Kulturaktører i Aalborg, MCH Herning og Live Nation Danmark debut i hovedstaden i sidste uge.

Siden har man så været i Aarhus og i Herning.

Her blev de helt særlige events taget godt imod. Blandt andet L.O.C leverede nogle helt vilde live-shows, hvor han var rigtig meget nede blandt publikum i bilerne.

Mads Langer på fredag bliver en skøn oplevelse, og her ventes der udsolgt lige om lidt. Det går så til gengæld helt amok, når Ude af Kontrol-drengene indtager scenen lørdag aften.

Det hele kører fra d. 4. juni og frem til d. 7. juni, som byder på arrangementer fra din egen bil.

Hør bl.a. Mads Langer, Anders Matthesen, L.O.C., Mads & Monopolet, Malk de Koijn, Annika Aakjær, Lars Lilholt, Onkel Reje, Claus Hempler og Teitur og mange flere.

Arrangementerne er designet til at overholde alle officielle anbefalinger, så publikum roligt kan nyde de mange koncerter, comedyshows og familieoplevelser.

Scenen bygget ekstra høj, så udsynet bliver bedst muligt for alle, ligesom 3 storskærme vil gøre oplevelsen ekstra god.

Det bliver en kæmpe fest og jo flere I er i bilen – jo billigere bliver det. Man køber nemlig billet til bilen.

Hvad: Drive-in koncerter med Live Nation

Hvor: Aalborg Lufthavn Parkering P3

Hvornår: Fra d. 4. juni og helt frem til d. 7. juni 2020

Hvor meget: Fra 395 kr. pr. bil med op til 5 personer

Hvordan: Køb din bils billet lige her 

Nuværende arrangementsoversigt til Drive In – Live i Aalborg

Torsdag

4/6 Anden

4/6 Malk De Koijn

Fredag

5/6 Phlake

5/6 Annika Aakjær

5/6 Mads Langer (få billetter)

Lørdag

6/6 Onkel Reje

6/6 Claus Hempler/ Teitur

6/6 Ude af kontrol

6/6 L.O.C

Søndag

7/6 Lars Lilholt

7/6 Drive-In med Mads & Monopolet

 

Jeg vil meget mere sydpå: Vinbar i midtbyen frister igen med Sangria Buffet

Skrevet af: Michael Qureshi

De færreste danskere kommer på sommerferie sydpå i år og kan nyde lange aftener med iskold sangria.

Men hvis vi ikke kan komme til det sydlige Europa, så må det jo komme til os i stedet.

Douro Wine Bar i Danmarksgade er som de fleste andre spisesteder og barer genåbnet, og nu introducerer de igen deres vildt populære koncept med Sangria Buffet for 290 kr.

Det betyder, at du kan drikke alt den Sangria du vil i tre timer for prisen.

Kører alle torsdage

Sangria-festen starter fra i morgen torsdag d. 4. juni og fortsætter alle torsdage i løbet af sommeren. Det skriver Douro Wine Bar på Facebook.

Har du været på ferie i Spanien eller nabolandene, kender du nok alt for godt den kølende og beroligende effekt, som et iskoldt glas Sangria kan have på både krop og sind.

De sidste par dage har solen da også skinnet ufortrødent over byen, så i morgen er en oplagt mulighed for at nyde godt af sommerens bedste kombinationer – og måske drømme sig væk til de spanske himmelstrøg.

Douro Wine Bar råder over en lækker udeservering ud til Frederikstorv, hvor den flydende buffet også vil stå til rådighed hele aftenen.

Man kan også få tapas og andre let anretninger på Douro Winebar.

Læs mere her.

Tæt på Aalborg: Her får du en villa med egen gildesal og fitnessrum

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: Home
Foto: Home

Glasloft, gildesale og gyldne guitarer er bare noget af det, der adskiller nogle af de mere særprægede boliger fra alle murermestervillaerne og parcelhusene på boligmarkedet.

Det er i hvert fald ikke alle danske hjem, der kan prale af en kælder med hvælvede lofter, en indendørs pool eller en kæmpe glaspyramide midt i stuen.

Det skriver boligsitet Boliga.dk, der har fundet nogle af de mest specielle hjem – fra Nordjylland, til Fyn og Lolland og helt til hovedstadsområdet – som lige nu er til salg for både helt store millionbeløb til de mere moderate.

25 minutters kørsel fra Aalborg har en helt særlig villa fået opmærksomhed på det danske boligmarked.

En kæmpe kælder med hvælvinger indrettet som gildesal med bar, dart og bordtennis er noget af det, der adskiller denne villa i Hjallerup nord for Aalborg fra mængden.

Den 271 kvadratmeter store bolig har også en dobbelt garage med et fitnessrum og hele otte værelser. Og så kan man endda få den for under 5 mio. kr.

Foto: Home
Foto: Boliga/Home

Underjordisk tunnel fra gildesalen

Ejendomsmægleren Home skriver videre om den noget vilde villa;

“Her får du en fantastisk gildesal, som er indrettet med hvælvinger, bar og gulvvarme. Der er lavet en underjordisk tunnel, som går tørskoet fra gildesalen og op i husets baggang!

Husets have er heller ikke en man ser hver dag. Du får her både skov, et muret orangeri, en stor grillhytte og masser af solkroge.”

Du kan se mere af boligen lige her

Boliga har desuden sat andre særprægede huse på deres liste, som du kan se i sin fulde længde her.

Amerikansk træhus i Virum

Woodstock” i Virum nord for København ligner ikke umiddelbart et gennemsnitligt dansk hus. Det er nemlig et 267 kvadratmeter stort amerikansk træhus med seks værelser og en have med en “svømmesø” i natursten og et vandfald.

Huset koster 13,9 millioner kroner – og for det beløb får du udover en helt masse træ også en forgyldt guitar på gavlen med i handlen.

Se bolig her

Tidligere præstegård på Fyn med grotter og vandfald

“Rosenholm på Fyn var engang præstegården i Ronæs, men i dag er det en opulent bolig på intet mindre en 785 kvadratmeter.

Der er både blevet plads til et indendørs poolområde med en grotte, vandfald og spa oveni i et kæmpe master bedroom med marmorkamin og et aktivitetsrum med billard og bordtennis.

Du kan købe det for ti millioner kroner.

Se bolig her

Burger Week hos Bogø

Sammen med Bogø laver vi her på MigogAalborg Burger Week – den løber fra 1. – 7. juni. Få en valgfri burger fra menukortet, fritter og dip til 50 kr. (plus billetgebyr) – læs mere og bestil her