Guldisen brugt som lærred: Pirates fik lavet største maleri i Aalborg Øst

Skrevet af: Michael Qureshi

Selv om sæsonen er forbi, og Aalborg Pirates har vundet alt, hvad der er at vinde i sæson med mesterskab og pokaltitel, så er der stadig rygende travlt i biksen.

Aalborg Pirates-holdet og administrationen har siden mesterskabet kom i hus tirsdag aften været på rundtur hos sponsorerer og på Rådhuset for at blive hyldet og lykønsket.

Her på Store Bededag kunne Aalborg Pirates så præsentere en ny triumf på isen. De har fået lavet det største maleri nogensinde i Aalborg Øst.

Kom for at se det smukke kunstværk

CSR Projektet Cool East og Aalborg Pirates har i samarbejde med Kulturhuset Trekanten fået skabt det største maleri i bydelen med isen som lærred.

Hele dagen i dag kom der massevis af aalborgensere for at se det smukke kunstværk udfoldet på guldisen, hvor Danmarks bedste ishockeyspillere har hjemmebane.

En gruppe af unge kunstnere fra Spraykanten har gennem de seneste måneder været igennem et projekt støttet af Cool East, hvor deres færdigheder skulle udfordres og afslutningsvis slutte med maleriet på isen.

Kunstnerne påbegyndte det enorme arbejde onsdag morgen blot 12 timer efter mesterskabspokalen var overrakt til spillerne på banen.