Guldfest: Aalborg Håndbold hyldes på Gammeltorv i dag

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: Aalborg Håndbold
Foto: Aalborg Håndbold

Søndag skrev Aalborg Håndbold sportshistorie.

De vandt The Double, som både er mesterskab og pokal, for første gang i klubbens historie.

Det var samtidig klubbens fjerde danske mesterskab, da de slog GOG i en medrivende afgørende tredje finalekamp i Jutlander Arena her i Aalborg.

Og i dag kan du være med til at hylde de danske mestre fra Aalborg Håndbold sammen med borgmester Thomas Kastrup-Larsen.

Det sker på  Gammeltorv ved Aalborg Rådhus fra klokken 17.

Sådan så fejringen ud i 2017:

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Dét skal fejres!?? Det har været en lang og festlig nat for håndbolddrengene, som blev modtaget med smil og klapsalver fra stolte aalborgensere på Gammeltorv!???#danmarksmestre #aalborghåndbold #migogaalborg

Et opslag delt af MigogAalborg (@migogaalborg) den

Heltene skal hyldes

Og det er natuligvis en både glad og stolt borgmester, som i dag vil hylde de lokale sportshelte:

“Jeg sender et kæmpestort tillykke til Aalborg Håndbold, og de fortjener at blive fejret af byens borgere og mange fans her på Gammel Torv. Jeg er som borgmester enormt stolt, glad og ydmyg over, at vi har så dygtige sportsklubber i Aalborg,” siger Thomas Kastrup Larsen og fortsætter:

“Aalborg Håndbold har leveret et fantastisk resultat, som helt sikkert vil smitte af på en masse små håndboldspillere ude i klubberne, der lige træner lidt ekstra, fordi de drømmer om at opnå samme resultat en dag. En sejr som denne markerer igen, at Aalborg er en af Danmarks bedste idrætsbyer. ”