Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Guld til Jonas: Aalborg har fået en Nordisk Mester i blomsterkunst

Af Emil Kjær Jørgensen

I sidste weekend fik Aalborg intet mindre end en Nordisk Mester i blomsterkunst.

Jonas fra Jonas Jensen Blomster Design var blevet nøje udvalgt til at repræsentere Danmark sammen med 3 andre dygtige blomsterdesignere.

Jonas’ blomsterbutik i midten af Aalborg er yderst populær. MigogAalborg har tidligere besøgt ham til en snak om den helt unikke blomsterbutik – interviewet kan du læse lige her.

Den store anerkendelse som Nordisk Mester 2017 har ikke gjort ham mindre ombejlet:

”Det er fantastisk at blive taget så godt imod her i Aalborg. Folk har været forbi med champagne og gaver og alt muligt. Det er meget overvældende.” fortæller Jonas til MigogAalborg.

Konkurrencen blev i år afholdt i Helsinki, hvor de bedste blomsterkunstnere fra Finland, Sverige, Norge og Danmark deltog.

”Vi har været oppe imod mange af dem, som jeg bliver inspireret af i hverdagen og det er bare helt fantastisk, at jeg har været med til at vinde over dem. Det kan jeg virkelig leve længe på det her.” fortæller Joans begejstret.

Konkurrencen var benhård, og deltagerne vidste ikke på forhånd hvilke udfordringer, de blev sat over for.

”Det var fra 8 om morgenen til klokken 18 om aftenen og der var gang i den. Tilskuerne, dommerne og konkurrenter var alle med til at øge presset, så det var bare vildt at gå derfra med sejren.” fortæller Jonas.

Foto: Interflora Danmark

Konkurrencen afholdes kun hvert andet år og derfor kan Jonas sammen med sine holdkammerater kalde sig Nordiske Mestre i blomsterkunst de næste to år.

”Min mor har sit eget skilteværksted og hun er gået i gang med at lave et skilt med ’Nordisk mester i blomsterkunst 2017’, som kan hænge på døren til butikken” afslutter Jonas grinende, inden han må tilbage til de mange bestillinger.

Stort tillykke til Jonas og landsholdet!