100 % nemt, 50 % fortjeneste: Loppemarkedet Guld & Rod klar med nyt koncept

Skrevet af: Redaktionen

Loppemarkedet Guld & Rod, der i 2015 åbnede på Stenbukken i City Syd, udvider nu med en ny mulighed for kunderne.

Det skriver de i en pressemeddelelse.

Fra i morgen, onsdag den 18. november, kan du blot udfylde en kontrakt med dine oplysninger og så aflevere de varer du ønsker at sælge, i butikken.

Du betaler ikke standleje og butikkens personale prissætter varerne og sætter dem på en af de stande som er sat til side til denne mulighed.

“Vi har valgt at kalde det ”100% nemt – 50% fortjeneste, så som navnet siger, får du altså 50% af salget ind direkte på din konto, når tingene er blevet solgt,” fortæller Jesper Petersen som er direktør i Guld & Rod. Han fortsætter:

“Vi har talt med rigtig mange kunder som fortæller os, at de elsker ideen i Guld & Rod loppekoncept, hvor man lejer en stand og får solgt sine effekter i butikken.

Mange har dog udfordringer med at finde tid til at sætte deres varer på hylderne, mærke varerne med prismærker og holde standen ryddelig.

Andre fortæller at de godt er klar over at det er en god miljømæssig ide, at folk bruger tingene mere end en gang, men at det kan være en udfordring at finde tiden til at passe en stand i Guld & Rod.”

Lad Guld & Rod sælge varerne for dig – og slip for bøvlet

Det man helt konkret skal gøre er at finde de varer, man gerne vil have solgt, ligge dem i en eller to flyttekasser og så blot aflevere i Guld & Rod.

Så kan man bare læne sig tilbage og vente på at tingene bliver solgt. Guld & Rod mærker alle varerne  til den pris, de vurderer tingene til.

De sørger også for at sætte tingene på nogle af de stande, der er valgt lige præcis til dine varer.

Stor succes i andre byer

Det nye koncept som bliver kaldt 100 % Nemt, 50 % Fortjeneste, har været på prøve i nogle af de andre Guld & Rod butikker.

Det startede op for et år siden i Ringkøbing, siden hen er denne mulighed blevet finpudset, og her er det blevet en rigtig fin succes, hvor mange forskellige mennesker hver måned får en god slat penge sat ind på deres konto.

“Dette er blot endnu en mulighed. Vi bevarer selvfølgelig vores grundkoncept, hvor du lejer en eller flere stande i den tidsperiode du ønsker og selv mærker op og opstiller dine ting, her betales 15% i kommission i stedet for,” fortæller Jesper.

Sådan gør du

Aflever dine ting i en Guld & Rod butik. De opstiller og prismærker tingene for dig og udstiller dem i et af de udvalgte stand-områder i butikkerne. Du betaler ikke standleje, og du får udbetalt 50% af salget.

Varerne skal leveres i standard-flyttekasse eller plastik-kasse. Kasserne tilfalder efter levering Guld & Rod. Hvis det er møbler eller større ting skal Guld & Rod kontaktes inden, for at høre om der er plads.

Guld & Rod bestemmer prissætningen på dine ting og foretager mærkningen. Denne mærkning med stregkode identificerer dine ting i butikken. Dette ligger til grundlag for beregning af din udbetaling.

Det er helt op til dig, hvor mange eller få varer, du ønsker at sælge i butikkerne. Guld & Rod tager imod 2 flyttekasser pr kunde pr. måned.

Du skal være opmærksom på, at dit salg som udgangspunkt, er forbeholdt brugte ting og sager. Du må selvfølgelig godt sælge din nye radio, som du aldrig har taget i brug og lignende. Men der må ikke drives forretning med nye ting fra standen. Er du i tvivl så spørg en ekstra gang.

Du må for eksempel ikke sælge fødevarer, ulovlige kopivarer, tobak og alkohol, våben eller fyrværkeri, pornografisk materiale, genstande af politisk eller religiøst karakter, eller andet der kan virke anstødeligt på de besøgende.

Guld & Rod forbeholder os ret til at destruere ikke tilladte eller upassende varer fra standen. Guld & Rod forbeholder sig ret til videregive eller destruere varer, der ikke lader sig sælge.

Det vil ikke være muligt at hente sine varer med hjem, når de er afleveret.

Varerne kan afleveres i hele butikkens åbningstid.

Guld & Rod udbetaler dit overskud af salget 1. gang pr. måned, til din bankkonto.

Sælger står inde for at have uindskrænket ejendomsret og ret til at råde over / sælge varerne, som sælger leverer i Guld & Rod butikken.

Har du brug for mere info om det nye koncept, kan du kontakte personalet hos Guld & Rod på Stenbukken 3a, 9200 Aalborg SV eller på telefon nummer 98100033.