Guide til lækkerier på Just Eat: Her får du specialiteter i Aalborg

Skrevet af: Michael Qureshi
PR-foto
PR-foto

Burgere, pizza og sushi. Det er ingen hemmelighed, at det nok er det, de fleste af os bestiller som take away.

Men take away er meget mere end det. I denne artikel giver vi vores bud på et varieret udvalg af lækker take away, du kan bestille via Just Eat.

Vi har plukket nogle steder ud i Aalborg, som vi enten synes skiller sig helt ud fra mængden, eller som virkelig er specialister i én ret eller genre.

Yummi

De er forholdsvis nye i Aalborg og på Just Eat. Det er et succesfuldt japansk sted i Hjørring, der har valgt at udvide til Dobbelt A.

Her i byen satser de især på den populære japanske ret ramen. Ramen er en lækker nuddelsuppe, hvor friske ramennudler placeres i en suppe eller bouillon toppet med kylling, svineslag, æg, tang, dashi, forårsløg og en masse andre vidunderlige ingredienser, der er spækket med umami.

Du kan både få ramen og sushi leveret fra Yummi med Just Eat.

Yummi Shang
Ved Stranden 5
9000 Aalborg
Bestil her

Caspars

Det er faktisk allerede fire år siden, at Caspars åbnede i hjertet af Aalborg. Oprindeligt var det en sandwich- og salatbar åbnet af en tidligere tøjbutikschef.

Men da Caspar Sloth Thomsen for nogle år siden solgte butikken videre til Xuan Ngo gik det lidt i en anden retning. Caspars menukortet rummer blandt andet i dag Aalborgs bedste poké bowls, rice rolls, noodle salad og selvfølgelig velsmagende sandwich.

De gør det rigtig godt og Caspars har virkelig udviklet sig til en Aalborg-favorit på take away. På Just Eat scorer de også højt på bedømmelserne.

Caspars Urban Food
Algade 55
9000 Aalborg
Bestil her

Casa Pazza

Det var i oktober 2018, at Casa Pazza slog dørene op for et helt nyt sted i Reberbansgade. Casa Pazza har sloganet “We do crazy good pasta”, og det har de faktisk formået at leve op til.

De er skarpe på tilberedningen af klassiske pastaretter lige fra carbonara til den mere spicy version. På Just Eat får de også rigtig gode bedømmelser for, at maden er helt frisk og varm, når den leveres til døren.

Casa Pazza
Reberbansgade 20
9000 Aalborg
Bestil her

Pho Saigon

I de gamle CUPO-lokaler på Østerbro åbnede den vietnamesiske restaurant Pho Saigon i slutningen af 2018.

De specialiserer sig i autentisk vietnamesisk mad og er blevet taget rigtig godt imod af aalborgenserne. Faktisk scorer de næsten fuldt hus i bedømmelserne på Just Eat, og de er blandt de mest populære take away-steder i byen.

Vietnam er især kendt for deres vietnamesiske sandwich Bánh Mì, som serveres med valgfrit kød kombineret med sursøde vietnamesiske pickles og koriander i luftigt brød, og det finder du naturligvis også på Pho Saigons menukort.

Pho Saigon
Østerbro 22
9000 Aalborg
Bestil her

Den Lille Havfrue

Er du til klassisk dansk mad som stegt flæsk, stjerneskud, brændende kærlighed eller bare en solid dansk bøf, så er Den Lille Havfrue oplagt.

Det er virkelig et sted, der skiller sig ud på Just Eat.

Den Lille Havfrue har knækket koden til at sikre helt friske og varme danske retter lige til døren med fantastiske bedømmelser på Just Eat, hvor over 1.200 personer har bedømt dem.

Prøv gerne deres legendariske bøfsandwich eller flæskestegsburgeren.

Den Lille Havfrue
Hadsundvej 14
9000 Aalborg
Bestil her

 

Stort talent afviser AaB-kontrakt: Nu er han på vej til AGF

Skrevet af: Redaktionen
Foto: AaB Sport
Foto: AaB Sport

AaB meldte her fredag eftermiddag ud, at deres veje skilles med stortalentet Søren Tengstedt.

Trods mange forsøg er man ikke blevet enige om en ny kontrakt. Men der er en helt særlig grund til, at Tengstedt ikke forlænger med AaB. Han underskriver nemlig snart en 4-årig kontrakt med AGF.

Det skriver Ekstra Bladet.

AaB skriver ikke noget om AGF i pressemeddelelsen, men Søren Tengstedt lægger ikke skjul på i et citat, at han er frisk på et eventyr i en ny klub.

“For mig handler det udelukkende om, at jeg gerne vil prøve noget nyt, og derfor har jeg valgt at finde en anden klub fra den kommende sæson, men jeg vil gerne takke alle i AaB for mine syv år i klubben,” lyder det fra den 20-årige offensivspiller, der står noteret for 15 officielle kampe og to scoringer for Hele Nordjyllands Hold.

Ser stort potentiale i Tengstedt

AaBs sportschef Inge André Olsen ærgrer sig over bruddet med spilleren, der har vist lovende takter, når han har spillet i AaB-trøjen.

“Vi ser et potentiale i Søren og ville gerne have haft ham med videre, og derfor er vi selvfølgelig også ærgerlige over hans valg, men det må vi respektere, og Søren ønskes fra vores side al mulig held og lykke i fremtiden,” siger Inge André Olsen.

Efter at have overstået en korsbåndsskade blev Søren Tengstedt sidste sommer rykket op i Superligatruppen fra AaB Talent.

Forinden havde Tengstedt i de tidlige ungdomsår optrådt hos partnerklubberne Nibe Boldklub og Aalborg Freja.

Lys forude i vejarbejde-kaos: Central vej i Aalborg åbner det ene spor

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: Aalborg Kommune
Foto: Aalborg Kommune

Hvis du ofte befinder dig rundt omkring i Aalborg og omegn, så har du nok bemærket, at der er meget vejarbejde for tiden. Faktisk rigtig meget.

Aalborg Kommune har valgt at skrue ekstra op for blusset på planlagte projekter både i Corona-perioden, og så er det typisk, at man i sommerferie-perioder giver den en tand ekstra.

Derfor føles det nærmest som et stort kaos med vejarbejde lige nu i Aalborg. Men der også lidt lys forude.

Således åbner det ene spor på den centrale Jyllandsgade allerede i morgen lørdag d. 11. juli.

Det skriver Aalborg Kommune fredag formiddag.

“Jyllandsgade åbner for trafik i det sydlige spor.

I løbet af lørdag 11. juli er det atter muligt for bilister og cyklister at køre på Jyllandsgade i retningen fra Dag Hammarskjølds Gade til krydset ved Sønderbro.

I det nordlige spor arbejdes der fortsat med forberedelserne til den nye Plusbus-rute, og denne strækning på Jyllandsgade åbner først i løbet af efteråret.”

Kulturbroen lukkes

Men ellers er det småt med gode nyheder. I onsdags kom det frem, at Kulturbroen lukkes fra næste uge og en måned frem på grund af et Jernbane Danmark-arbejde.

Det betyder, at cyklende og gående over Limfjorden skal søge alternativer, og Limfjordsbroen er også hårdt ramt af vejarbejde.

Fra i dag spærres Viaduktvej i Nørresundby, som også er en meget befærdet strækning.

Aalborg Kommune har udsendt en mini-guide til, hvordan du lettest kommer forskellige steder hen.

𝗛𝘃𝗶𝘀 𝗱𝘂 𝘀𝗼𝗺 𝗻𝗼𝗿𝗱𝗴𝗮̊𝗲𝗻𝗱𝗲 𝘁𝗿𝗮𝗳𝗶𝗸𝗮𝗻𝘁 𝘀𝗸𝗮𝗹 𝘁𝗶𝗹

Nørresundby: Så opfordrer vi dig til at benytte Østre Alle og Limfjordstunnellen.

Sauers Plads: Så opfordrer vi dig til at benytte Østre Alle og Dag Hammarskjølds Gade.

Nytorv (Salling, Magasin, Friis m.m.): Så opfordrer vi dig til at benytte Østre Alle, Sønderbro, Karolinelundsvej og Nyhavnsgade.

𝗛𝘃𝗶𝘀 𝗱𝘂 𝘀𝗼𝗺 𝘀𝘆𝗱𝗴𝗮̊𝗲𝗻𝗱𝗲 𝘁𝗿𝗮𝗳𝗶𝗸𝗮𝗻𝘁 𝘀𝗸𝗮𝗹 𝘁𝗶𝗹

City Syd: Så opfordrer vi dig til at benytte Østre Alle, Sønderbro og Over Kæret.

Sauers Plads: Så opfordrer vi dig til at benytte Østre Alle og Dag Hammarskjølds Gade.

Nytorv (Salling, Magasin, Friis m.m.): Så opfordrer vi dig til at benytte Gammel Strandvej og Nyhavnsgade.

Panoramaudsigt over Limfjorden: Åbent Hus på nye store lejligheder på Havnefronten

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen

Når man går forbi Stjernekvarteret på Østre Havn i Aalborg, bliver du nødt til at strække halsen for at få alle indtrykkene ind.

Havneområdet er som forvandlet med store, imponerende byggerier, der formår at forene Aalborgs position som storby med den smukke, rolige fjord.

Én af kronjuvelerne i kvarteret er V-husene, som består af 172 elegante boliger, der er skabt med fokus på lys og tekstur.

Lejlighederne spænder fra 30 til 177 kvm, og de største af dem – Type R – er netop sat til salg ved ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen.

Kom til åbent hus

”Vi har taget alt, det du kender fra et hus, f.eks. i form af bryggers, lækkert materiale og gulvvarme, og tænkt det ind i lejlighederne,” forklarer Martin Holm Lindhøj, ejendomsmægler hos Thorkild Kristensen, om Type R.

”Du får dermed funktionaliteterne fra et hus, men slipper for vedligeholdelsen.”

Oveni det hele får man også en udsigt som intet hus kan slå; fra altanen har man nemlig panoramaudsigt over hele Limfjorden.

Overvejer du også at lave skiftet fra hus til lejlighed, kan du opleve en af de 177 kvm store lejligheder til åbent hus nu på søndag den 12. juli fra kl. 13.00 til 14.00 på Stjernepladsen 7, 7 sal.

Masser af albuerum

Med 177 kvm følger der selvfølgelig også en masse lækre detaljer og funktioner.

Udover gulvvarme overalt og bryggers får man også egen elevator fra p-kælderen og direkte op i lejligheden samt et kvalitetskøkken i HTH-elementer.

Med lejligheden hører også en rummelig terrasse på 27 kvm, der vender ud mod Limfjorden, og en vestvendt altan på 9 kvm.

Priserne på de 177 kvm store lejligheder ligger fra 6 millioner.

Ejerlejligheden byder blandt andet på

  • To altaner
  • Køkken-alrum
  • Tre værelser
  • To badeværelser
  • Bryggers
  • Og mange lækre detaljer såsom gulvarme

Åbent Hus på søndag den 12. juli fra kl. 13.00 til 14.00 på Stjernepladsen 7, 7 sal.

Du kan læse mere om V-husene her.