Guide til lækkerier på Just Eat: Her får du specialiteter i Aalborg

Skrevet af: Michael Qureshi
PR-foto
PR-foto

Burgere, pizza og sushi. Det er ingen hemmelighed, at det nok er det, de fleste af os bestiller som take away.

Men take away er meget mere end det. I denne artikel giver vi vores bud på et varieret udvalg af lækker take away, du kan bestille via Just Eat.

Vi har plukket nogle steder ud i Aalborg, som vi enten synes skiller sig helt ud fra mængden, eller som virkelig er specialister i én ret eller genre.

Yummi

De er forholdsvis nye i Aalborg og på Just Eat. Det er et succesfuldt japansk sted i Hjørring, der har valgt at udvide til Dobbelt A.

Her i byen satser de især på den populære japanske ret ramen. Ramen er en lækker nuddelsuppe, hvor friske ramennudler placeres i en suppe eller bouillon toppet med kylling, svineslag, æg, tang, dashi, forårsløg og en masse andre vidunderlige ingredienser, der er spækket med umami.

Du kan både få ramen og sushi leveret fra Yummi med Just Eat.

Yummi Shang
Ved Stranden 5
9000 Aalborg
Bestil her

Caspars

Det er faktisk allerede fire år siden, at Caspars åbnede i hjertet af Aalborg. Oprindeligt var det en sandwich- og salatbar åbnet af en tidligere tøjbutikschef.

Men da Caspar Sloth Thomsen for nogle år siden solgte butikken videre til Xuan Ngo gik det lidt i en anden retning. Caspars menukortet rummer blandt andet i dag Aalborgs bedste poké bowls, rice rolls, noodle salad og selvfølgelig velsmagende sandwich.

De gør det rigtig godt og Caspars har virkelig udviklet sig til en Aalborg-favorit på take away. På Just Eat scorer de også højt på bedømmelserne.

Caspars Urban Food
Algade 55
9000 Aalborg
Bestil her

Casa Pazza

Det var i oktober 2018, at Casa Pazza slog dørene op for et helt nyt sted i Reberbansgade. Casa Pazza har sloganet “We do crazy good pasta”, og det har de faktisk formået at leve op til.

De er skarpe på tilberedningen af klassiske pastaretter lige fra carbonara til den mere spicy version. På Just Eat får de også rigtig gode bedømmelser for, at maden er helt frisk og varm, når den leveres til døren.

Casa Pazza
Reberbansgade 20
9000 Aalborg
Bestil her

Pho Saigon

I de gamle CUPO-lokaler på Østerbro åbnede den vietnamesiske restaurant Pho Saigon i slutningen af 2018.

De specialiserer sig i autentisk vietnamesisk mad og er blevet taget rigtig godt imod af aalborgenserne. Faktisk scorer de næsten fuldt hus i bedømmelserne på Just Eat, og de er blandt de mest populære take away-steder i byen.

Vietnam er især kendt for deres vietnamesiske sandwich Bánh Mì, som serveres med valgfrit kød kombineret med sursøde vietnamesiske pickles og koriander i luftigt brød, og det finder du naturligvis også på Pho Saigons menukort.

Pho Saigon
Østerbro 22
9000 Aalborg
Bestil her

Den Lille Havfrue

Er du til klassisk dansk mad som stegt flæsk, stjerneskud, brændende kærlighed eller bare en solid dansk bøf, så er Den Lille Havfrue oplagt.

Det er virkelig et sted, der skiller sig ud på Just Eat.

Den Lille Havfrue har knækket koden til at sikre helt friske og varme danske retter lige til døren med fantastiske bedømmelser på Just Eat, hvor over 1.200 personer har bedømt dem.

Prøv gerne deres legendariske bøfsandwich eller flæskestegsburgeren.

Den Lille Havfrue
Hadsundvej 14
9000 Aalborg
Bestil her