Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Guide: Sådan skaber du et smukt og stilrent spiseområde

Af Annoncør

At mødes med familie og venner rundt om en lækker middag er en vidunderlig opskrift på en god weekendaften. Det er så hyggeligt at åbne sit hjem for sine nære og tilbringe en aften med dem i højt humør. For at gøre det endnu bedre at invitere mennesker hjem på middag, kan du sørge for, at dit spiseområde står skarpt. Det føles godt at invitere nogen hjem, når ens hjem er smukt og indbydende.

Spisebordet er afgørende

Det bord, man samles rundt om, spiller selvfølgelig en rolle for rummets udtryk. Det er vigtigt med et spisebord, hvor der er plads til, at alle kan samles. Samtidig har det en betydning, hvordan spisebordet ser ud, og du kan finde en masse forskellige modeller på https://moebelkompagniet.dk/. Hvis du drømmer om et stilrent og moderne bord, kan du med fordel vælge et i lyst træ, eventuelt sildeben, som er blevet særligt populært. Derudover kan du overveje, om bordet skal være muligt at forlænge i tilfælde af, at I bliver mange til middag.

Matchende spisebordsstole

Et andet element, som ikke kan undværes, er spisebordsstolene. Du kan gøre dig selv og din stue en tjeneste ved at vælge nogle, som matcher spisebordet. Det kan for eksempel være at vælge stole i lyst træ, hvis du også vælger et bord i træ. Du kan også vælge stole, som er polstret i et flot stof, der matcher resten af din indretning.

Belysning

Den lyskilde, du vælger at have over spisebordet spiller også en rolle for, hvordan spiseområdets udtryk bliver. Når du vælger lyskilden, bør du overveje, om den passer til resten af indretningen. Det kan for eksempel være små pendellamper, som er smukke at have hængende over et spisebord i træ. En pendellampe, som er blevet populær, er langbordspendel, fordi den strækker sig langs hele bordet og skaber et stilrent udtryk.

Del artikel

Andre læser også