ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Guide: legetøj til haven

Af Annoncør

Haven er for mange et af de mest hyggelige og afslappende steder, der findes. Det er her man kan slappe af med en bog eller avisen i solen, grille med vennerne på en sommerdag eller spille bold med børnene. For at skabe en hyggelig have, som faciliterer børnenes leg, skal man have styr på legetøjet. Skal der være en gynge, trehjulede cykler, et udendørs legekøkken eller måske en sandkasse? Sandshoppen, klik her, klik, her el. lign. hvis du mangler sand, som børnene kan lave sandkager med. Hvis dine børn elsker at lege med sand eller cykle, kan være svært at finde på nye lege hver dag, hvis de som regel leger den samme leg med det samme legetøj. Vil du gerne give dem flere muligheder for at lege i haven, er der her en samling af idéer til legetøj til haven, som kan give inspiration til både store og små børn.

Hvilke legetøj er bedst til haven?

Når det kommer til legetøj til haven, så er det først og fremmest vigtigt at tænke over, hvilken alder dit barn er. Hvis man har en lille have med sten og græs, så kan det være en god idé at investere i nogle plastiklegetøj, som ikke bliver ødelagt af stenene. Det kan for eksempel være et plastikbord med plads til flere børn. Hvis haven er stor og solrig, så kan man overveje at investere i noget stort legetøj som fylder meget i haven – for eksempel en sandkasse med masser af plads.

Havelegetøj – hvad skal man kigge efter?

Når man skal ud og købe havelegetøj, så er der nogle ting, man skal være opmærksom på. Det første og mest vigtige er naturligvis, at legetøjet er sikkert for børnene at lege med. Det betyder, at det ikke må være for hårdt eller skarpt, og at det ikke må være farligt på anden vis.

Hvor lang tid kan legetøjet holde?

Når man har forsikret sig om, at legetøjet er sikkert at bruge, kan man vurdere kvaliteten af legetøjet. Da det skal stå udendørs, bør det være lavet af materialer, der kan holde til vind og vejr. Plasticlegetøj kan eksempelvis tåle at blive vådt, men det kan være en fordel at opbevare det i et skur om vinteren, således at det ikke bliver ødelagt, hvis det indeholder vand, der fryser til is og derfor udvider sig.

Når man skal vælge legetøj til haven, kan man især overveje, hvilke interesser barnet har. Derudover skal man tænke på holdbarheden og opbevaringsmuligheder – især hen over vinteren.

Del artikel

Andre læser også