Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Guide: Få styr på studentertiden

Af Annoncør

At blive student er en stor milepæl i livet, som selvfølgelig skal fejres med manér. Der er mange ting, som man skal have styr på i studentertiden. Det spænder lige fra studenterhue til studenterkørsel. Heldigvis har Young Unite specialiseret sig i at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din studentertid.

Design din egen studenterhue

Hos Young Unite har du mulighed for at designe din helt egen unikke studenterhue, som tilmed også har en pris, der er til at betale. Skil dig ud i studentertiden med en studenterhue, der udstråler lige præcis dét, som du ønsker. Du kan både designe en studenterhue til STX, HHX, HTX, HF og meget mere. I det smarte og ganske brugervenlige designsystem får du mulighed for at vælge blandt andet tekst, konkarder og rosetter til din studenterhue, så den får sit eget unikke præg. Glæd dig til at vise din helt personlige studenterhue frem i studenterugerne!

Bestil en skræddersyet blå bog

Den blå bog er en obligatorisk del af afslutningen på gymnasietiden. Det er i den blå bog, at klassen kan samle de mange gode minder, som har ophobet sig i løbet af årene. En blå bog er et hyggeligt minde om nogle uforglemmelige år, som kan hives frem gang på gang, mens årene går. En blå bog er også et festligt og nostalgisk indslag til et eventuelt jubilæum.

Hos Young Unite kan du få din egen skræddersyede blå bog i flot design og god kvalitet. Du har sågar selv mulighed for at vælge, hvilke emner I vil have med i jeres bog. Den blå bog kan naturligvis bestilles sammen med din studenterhue.

Få styr på studenterkørslen

Udover at hjælpe og vejlede dig/jer med både studenterhue og blå bog kan Young Unite også hjælpe med den festlige studenterkørsel. På deres hjemmeside er alle landets udbydere samlet, så I kan sammenligne både priser og op til 400 forskellige vogne beregnet til studenterkørsel. På den vis har I rig mulighed for at finde den allerbedste løsning til jeres klasse. Husk altid at være ude i god tid, så I er sikret den rette vogn og dato til studenterkørslen.

En studentervogn er ikke nødvendigvis bare en studentervogn. I har selvfølgelig masser af muligheder for at opgradere turen. Få en mindeværdig dag med fx gadgets, pynt til vognen eller en Photobooth, der foreviger turen.

Del artikel

Andre læser også