Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sjov og ballade: Perfekte steder at holde børnefødselsdag i Aalborg og omegn

Af Line Ingwar Karlsen

OBS! Stederne har betalt for at have bestillings-informationer i artiklen.

I Aalborg er der mange fantastiske steder at fejre dit barns børnefødselsdag – og der er med garanti et sted, der passer perfekt til dit barn og jeres behov og ønsker.

Vi kommer her med 5 fantastiske steder, hvor du kan fejre barnet i de bedste omgivelser og give dit barn en uforglemmelig dag.

Det er steder, som glæder både de store og små.

Sjov og ballade: Perfekte steder at holde børnefødselsdag i Aalborg og omegn

Er det barnets første fødselsdag, kan det anbefales at forkæle barnet med et fødselsdagstog. Et tog, der kan blive en del af barnets fødselsdagstradition.

Børnefødselsdag i FunCenter på Eternitgrunden

I FunCenter guider instruktørerne børnene rundt og sørger for, at humøret er i top under hele arrangementet. Forældrene kan læne sig tilbage og nyde dagen.

Der afholdes børnefødselsdage fra 5 år til 14 år med rabat. Det er muligt selv at udvælge aktiviteterne, der skal indgå i programmet eller vælge en af de populære pakkeløsninger.

Der er over 30 aktiviteter at vælge imellem i de sjove eventhaller, og så er det selvfølgelig muligt at kombinere med lasergame.

Man kan selv medbringe alt spiseligt som kage, boller, snacks mm. Det er blot drikkevarerne, der skal købes i caféområdet. Det er også muligt at lade FunCenter stå for maden ved forudbestilling.

Et populært set up kunne bestå af :
30 min. Tjek in og pakke gaver op
60 min. Eventhal med tre aktiviteter f.eks. Lokumsræs, Hamsterbolde og Fun Animal race
30 min. Pause i cafeområdet til spisning
60 min Eventhal med tre andre aktiviteter f.eks. Wipeout, Basket Battle og Sumobrydning

Fødselsdagspris 209 kr. pr. person

Der betales kun for det antal der møder op – dog min 4 personer. Er der børn syge, betales der ikke for dem. Forældre er gratis.

Du kan læse mere om børnefødselsdag i FunCenter her.


Børnefødselsdag på Skansen

Velkommen til en børnefødselsdag på Skansen, hvor dagen er fyldt med plask og leg!

I Skansens hyggelige café serveres lasagne eller pasta med kødsovs, ledsaget af saft og frisk brød. Men det er ikke alt! Efter den lækre hovedret står frisk frugt og saftige muffins klar til at tilfredsstille de søde tænders længsler.

Når klokken slår 13:00, træder Skansens erfarne gusmestre ind på scenen. De inviterer børnene (og deres familier) til en fortryllende gusoplevelse i de udendørs saunaer.

Her kan børnene få en smagsprøve på velvære, mens de nyder den hyggelige atmosfære. Selv de mindste kan være med, og de vil forlade saunaen med et smil og let sved på panden.

Hele dagen står det 50 meter lange bassin, det sjove FUN-område og det afslappende terapibassin til jeres rådighed.

Der er masser af plads til leg, latter og uforglemmelige øjeblikke. Her handler det om at skabe minder, der varmer hjertet og bringer smil frem!

Du kan læse mere om børnefødselsdag på Skansen her.


Maximum

Hos Maximum har I mulighed for at skabe en uforglemmelig børnefødselsdag.

I kan begynde festen i Happie’s Legeland, hvor børnene kan udfolde sig på kravletårne og rutsjebaner.

Herefter kan I tage springet videre til trampolinparken, hvor I kan hoppe, klatre og flyve gennem luften som ægte akrobater.

Der er også mulighed for at prøve bowling, minigolf, virtual reality og laserskydning.

Alt i alt tilbyder Maximum i Aalborg en bred vifte af aktiviteter, der kan tilfredsstille forskellige interesser. Uanset om børnene er til action, sport eller virtuelle eventyr, synes der at være noget for enhver smag.

Du kan læse mere om børnefødselsdag hos Maximum her.


Nordsøen Oceanarium i Hirtshals

Hos Nordsøen Oceanarium kan du fejre børnefødselsdag i unikke omgivelser for børn mellem 3 og 11 år.

Giv dit barn et minde for livet med en fødselsdagsfejring i selskab med både dykkere, klumpfisk og sæler!

Hold fødselsdag på Nordsøen Oceanarium og få en sjov og lærerig oplevelse sammen med dyrene.

Tag på ekspedition og find de 10 stempler og kom med bag kulissen og hils på dykkeren!

Arrangementet varer ca. 4 timer inkl. spisning i caféen og overværelse af fodringer hos sæler og i Oceanariet, samt en overraskelse eller to undervejs.

Du kan læse mere om børnefødselsdag hos Nordsøen Oceanarium her.


Leo’s Legeland

I Leo’s Legeland kan du holde din actionfyldte drømmefødselsdag! Vælg et fødselsdagsrum, en menu til din fødselsdag og invitér alle de legesyge børn, så klarer Leo’s Legeland resten.

Leo’s fødselsdagsmestre vil hjælpe dig med at holde festen, og som forældre kan du slappe helt af med kaffe i Leo’s Bistro.

Du kan booke og invitere gæster til fødselsdagen gennem Leo’s Legelands hjemmeside. Her kan du vælge et af deres temarum – dinosaur, disco, prinsesse, galakse eller pirat – kun fantasien sætter grænsen for fødselsdagsgæsterne!

Festen starter med en lækker fødselsdagsmenu og Leo’s festlige fødselsdagsbombe i rummet, efterfulgt af fri leg i vores legeland med tusinde af kvadratmeter sjov, sport og eventyr.

Sving dig i lianerne, prøv alle rutsjebaner eller klatr op af vulkanen. En fødselsdag i Leo’s er det perfekte mix af fødselsdagsfejring og sjov bevægelse. I Leo’s findes der noget for børn i alle aldre.

Du kan læse mere om børnefødselsdag hos Leo’s Legeland her.


Hold fødselsdag på Springeren

Springeren er et fantastisk sted at holde fødselsdag, da personalet elsker børn og gør en dyd ud af at give børnene mulighed for en uforglemmelig dag på det maritime oplevelsescenter.

Hos Springeren kan du vælge mellem tre fødselsdagsfester (matros-, styrmand- og kaptajnpakken), så du kan vælge den løsning, der passer bedst til dit barns interesse og jeres gæster.

Der er et hav af forskellige aktiviteter, som kan laves på dagen. Der kan leges skattejagt, konkurreres om at blive den stærkeste pirat eller være kaptajn for en dag.

En perfekt dag for barnet, der elsker havet og har et brændende ønske om at være pirat eller kaptajn.

Du kan læse mere om Springeren her.

Del artikel

Andre læser også