Guide: 7 perfekte steder at holde børnefødselsdag i Aalborg

Skrevet af: Redaktionen

I Aalborg er der mange fantastiske steder at fejre dit barns børnefødselsdag.

Du kan se oversigten her, så du kan vælge det sted, som passer perfekt til dit barn og jeres behov.

Mangler du lidt inspiration til, hvor du kan holde dit barns børnefødselsdag?

Vi kommer her med 7 fantastiske steder, hvor du kan fejre barnet i de bedste omgivelser og give dit barn en uforglemmelig dag.

Det er steder, som glæder både de store og små.

Er det barnets første fødselsdag, kan det anbefales at forkæle barnet med et fødselsdagstog. Et tog, der kan blive en del af barnets fødselsdagstradition.

Hold fødselsdag på Springeren

Springeren er et fantastisk sted at holde fødselsdag, da personalet elsker børn og gør en dyd ud af at give børnene mulighed for en uforglemmelig dag på det maritime oplevelsescenter.

Hos Springeren kan du vælge mellem tre fødselsdagsfester (matros-, styrmand- og kaptajnpakken), så du kan vælge den løsning, der passer bedst til dit barns interesse og jeres gæster.

Der er et hav af forskellige aktiviteter, som kan laves på dagen. Der kan leges skattejagt, konkurreres om at blive den stærkeste pirat eller være kaptajn for en dag.

En perfekt dag for barnet, der elsker havet og har et brændende ønske om at være pirat eller kaptajn.

Børnefødselsdag hos Funcenter

Hvis du vælger at holde børnefødselsdag hos Funcenter, er barnet sikret en fantastisk dag med masser af aktivitet og grin.

Der er både mulighed for at vælge en pakkeløsning eller lade FunCenteret stå for programmet.

Du kan også frit vælge mellem at spise lækre boller, pizza og kage mm. eller medbringe jeres eget mad.

Der er sjove eventhaller og mulighed for lasergame, så der er ingen tvivl om, at barnet vil få en sjov dag her.

 Aalborg Zoo

Er dit barn vild med dyr, er det oplagt at holde et brøl af en fødselsdag i Aalborg Zoo.

Børnefødselsdagen kan holdes af børn i alderen 3-11 år og er en perfekt dag, hvor der er mulighed for at komme helt tæt på dyrene og fodre dem.

Børnene vil komme til at løse forskellige opgaver blandt dyrene og spise et lækkert måltid efter jeres eget valg af menu.

Nyd en dejlig dag med fantastiske dyr i skønne omgivelser.

Hold aktiv børnefødselsdag i DGI-Huset Nordkraft

DGI-Huset Nordkraft har gjort det nemt for børnefamilier at arrangere fødselsdage hos dem. Det eneste, du som forælder skal stå for, er invitationerne til dagen.

Nordkraft sørger for alt andet – det vil sige aktiviteter, gave, mad, drikkevarer legeland og oprydning. Det hele fås med i fødselsdagspakken, så du blot skal fokusere på det sjoveste og nyde dagen med dit barn og jeres gæster.

Dagen vil byde på en række forskellige aktiviteter, hvor børnene rigtig får mulighed for at være aktive på den sjove måde.

 En stille og rolig fødselsdag på Aalborg Bibliotekerne

Aalborg Bibliotekerne giver mulighed for at benytte børnebiblioteket, hvor I har mulighed for at lave jeres egen skattejagt og lade børnene gå rundt blandt de mange bøger.

Der er mulighed for at have en dag, hvor I kan lege med spilkonsoller, læse bøger eller tage en tur ind i Fantasirummet.

På dagen kan du medbringe jeres mad, som I kan nyde i de hyggelige omgivelser.

Fejr børnefødselsdagen i Gigantium

Gigantium er det perfekte sted at holde fødselsdag for barnet, der elsker at svømme eller skøjte. Vælg mellem skøjte- eller svømmehallen og hav en dag, hvor barnet har mulighed for en aktiv fødselsdag med masser af sjov og ballade.

Du kan vælge mellem forskellige menuer, og der er mulighed for at tilkøbe slikposer eller kagemand til arrangementet.

Det er en sjov og personlig måde at holde fødselsdag på, fordi barnet kan være aktiv og vise sin interesse for enten svømning eller skøjtning.

 Fødselsdag i Leos Legeland

Leos Legeland er et fantastisk sted med den velkendte løve som maskot.

Hos det populære sted kan der vælges mellem tre forskellige fødselsdagspakker, så der er lidt forskelligt at vælge mellem efter jeres behov og ønsker.

Uanset hvilken pakke du vælger, er barnet sikret en sjov dag i børnevenlige omgivelser. Pakkerne inkluderer som minimum entré til legeland, popcorn, gave, slik og kaffe til to voksne.

Der er rig mulighed for at klatre, lege med bolde, hoppe på trampolin og meget mere!

Rift om lejlighederne i nybyggeri: Kom til Åbent Hus i Fjelshøj Husene

Skrevet af: Christine Luca Hornemann

Nyt år, ny mig og måske ny bolig?

I oktober måned fortalte MigogAalborg Bolig om 56 nye lejligheder, som snart stod klar til udlejning i et attraktivt område Nær Marshalls Alle.

Boligerne er nu indflytningsklare, og mange af lejlighederne er allerede lejet ud.

Hvis man er boligsøgende eller blot nysgerrig, så kan lejlighederne opleves til åbent hus på søndag fra klokken 14.00 – 15.00.

Åbent hus på søndag

De tre punkthuse Fjelshøj Husene, som opføres af Søren Enggaard A/S, er en del af Marshalls Allé og rummer 56 lejligheder.

Lejlighederne er alle 3-værelseslejligheder, men der kan vælges mellem 80 eller 86 kvadratmeter.

Lejlighederne er indrettet under forhold, så de er delevenlige for to personer – derfor er der mulighed for, at boligerne kan benyttes som studieboliger, hvilket er oplagt, da Aalborg Universitet ligger få minutter fra punkthusene.

Der er mulighed for at vælge, om man ønsker en altan eller terrasse mod nord, syd, øst eller vest.

Som lejer vil man som en ekstra facilitet have adgang til egen privat parkeringsplads, der hører til lejligheden. Der er ligeledes elevator i ejendommen.

Har man  et ekstra familiemedlem på fire ben, så er det er tilladt at holde husdyr i én af de tre blokke.

Du kan læse og se mere om lejlighederne her.

Et attraktivt område i stor udvikling

Området ved Gigantium har de seneste år fået mange nye tilflyttere på grund den enorme byudvikling.

Byudviklingen fortsætter for området, da Aalborg Kommune i øjeblikket er i gang med en udviklingsplan for en grøn og bæredygtig bydel.

Allerede nu prydes områdets stedkvaliteter og styrkepositioner af en bæredygtig og aktiv bydel.

Området er tæt på sportsfaciliteter, aktivitetstilbud og den omkringliggende natur lægger op til at sundhed, bevægelse og naturindhold vægtes højt i den kommende bydel – derfor er området også yderst attraktivt.

Hvis man ønsker at bo i nærheden af rekreative områder, så kan dette også indfries, da der ligger flere skønne grønne opholdsområder i nærheden.

Med den nye +BUS forbindelse bliver området attraktivt for borgere med en sund livsstil og ikke mindst beboere, som ikke har bil.

Man kan læse mere her, eller kontakte Malte Bering fra Aalborg Mægleren på tlf. 98138800 eller på 21194600.

Prøv Aalborgs nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.

Overtager store lokaler: Her åbner kinesisk buffet-restaurant i Aalborg

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto. Golden Palace i Holstrebro
Foto. Golden Palace i Holstrebro

I det nye år kan vi se frem til en helt ny kinesisk restaurant i Shoppen i City Syd.

Som nærmeste nabo til den populære burgerrestaurant Holy Cow, åbner Restaurant Tian Fu, som primært kommer til at tilbyde en stor buffet med forskellige kinesiske retter, mongolian barbecue og sushi.

“Vi er i fuld gang med at finpudse de sidste detaljer, og vi åbner efter 20. januar, så snart det hele er klar,” fortæller medejer, Ting Wang, til MigogAalborg.

De overtager lokalerne ved siden af Elgiganten som i rigtig lang tid har stået tomme. Tidligere lå familierestauranten SPIS i lokalerne, men de fik aldrig momentum.

Nu håber man, at en ny kinesisk restaurant fylde et hul i markedet i City Syd. Det er ikke helt uerfarne kræfter, der åbner Tian Fu.

Hovedkræfterne bag den nye restaurant har nemlig i forvejen Golden Palace i Holstebro, som kører efter nogenlunde samme princip.

Kinesisk buffet med retter lavet fra bunden

Lokalerne i Shoppen har plads til hele 160 spisende gæster, og selvom maden kommer til at bugne af mange forskellige retter, er der også stort fokus på, at alt er lavet efter forskrifterne.

“Vi laver alt maden selv. Vi har uddannede kokke fra Kina, og vores sushi bliver lavet i hånden af erfarne sushikokke,” fortæller Ting Wang.

Buffeten som den ser ud i Holstebro. Det bliver noget lignende i Aalborg.

Restauranten er lige nu i fuld gang med at blive indrettet efter kinesisk design, så den asiatiske oplevelse bliver helt gennemført.

Hvad: Ny kinesisk restaurant; Restaurant Tian Fu.
Hvor: Shoppen, City Syd
Hvornår: Åbning efter 20. januar

Få et billede med “stjernerne”: I morgen er der Star Wars invasion af Aalborg

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: 501st Legion: Danish Garrison
Foto: 501st Legion: Danish Garrison

Den mest populære person i Aalborg i denne tid er nok Julemanden, som man blandt andet kan besøge på Julemarkedet på Gammel Torv eller i Friis Shoppingcenter.

Men i morgen lørdag d. 15. december får han altså hård konkurrence på selfie-delen.

Fra klokken 11 til 15 bliver byen nemlig “angrebet” af legendariske figurer fra Star Wars universet.

Og det er ikke bare fastelavns-udklædning, de tropper op i.

Det er stort set en-til-en med de dragter, de også bruger i filmens verden, og som i flere tilfælde er købt på internationale auktioner.

“Vi har et krav om, at kostumerne skal være helt tro mod originalerne, så man kan stort set ikke se forskel fra original-kostumerne fra filmen,” fortæller Christian Skriver Sørensen fra 501st Legion: Danish Garrison.

Foto: 501st Legion: Danish Garrison

Disse figurer kan du møde

Christian fortæller til MigogAalborg, at man i morgen blandt andet kan stifte bekendtskab med Boba Fett, Stormtrooppers, Jedis, Royal Guards og en Shadow Trooper.

“Vi går rundt inde i centrum og spreder lidt god stemning og ønsker god jul på en lidt anderledes måde.

Vi kommer forbi et par udvalgte butikker, og vi har også en aftale med biblioteket. Folk er mere end velkomne til at få taget et billede med deres yndlingsfigur,” siger Christian.

501st Legion: Danish Garrison udspringer af den internationale 501st Legion, der har over 10.000 aktive medlemmer fordelt over hele verden.

De har tidligere været på besøg i blandt andet Shoppen sidste år

“Vi er jo i bund og grund blot en flok Star Wars nørder, som går op i filmene. Vi giver folk noget glæde og et tiltrængt afbræk fra en til tider stressende hverdag.

Vi er en velgørenhedsorganisation, som blandt andet besøger børneafdelinger på landets sygehuse. Derudover kan man hyre os til konfirmationer, bryllupper, fødselsdage og filmpremierer.

Det koster ikke noget at hyre os – kun det som folk har lyst til donere til Ønskefonden,” fortæller Christian.

I morgen tager de også imod donationer, hvis man har lyst til at give en donation til Ønskefonden.

Christian fortæller MigogAalborg, at 501st Legion: Danish Garrison blandt andet også deltager i et kæmpe Star Wars optog i København til maj.

Der deltager hele 7 garnisoner fra hele verden … og datoen? Det bliver selvfølgelig May the Fourth  (… be with you)

Hvad: Mød figurerne fra Star Wars
Hvor: I hele Aalborg Centrum
Hvornår: Lørdag d. 15. december fra 11-15.