Guide: 3 Nye ting du kan prøve i 2019

Skrevet af: Redaktionen

Hvis 2019 er året hvor du skal prøve noget nyt, lære noget nyt, eller opleve noget nyt, har vi her nogle ideer til dette.

Nyt look

Har du de sidste mange år haft det samme look, og ønsker du dig, at 2019 skal være året, hvor du skal prøve noget nyt? Så kan du prøve botox.

Mange tror, at botox er noget, der gør dig unaturlig, og mimikløs at se på. Men skønhedsbranchen er også blevet klogere, og man er blevet dygtigere til at give folk præcis det look man ønsker.

Hvad end du ønsker en skarpere købelinje, fyldigere kindben eller færre rynker kan botox hjælpe dig.

botox-behandling.dk kan man læse om de forskellige behandlinger, der i skønhedsbranchen. Det kan også være at man i år har besluttet sig for at man ønsker at bliver mere ’fit’ at se på, og hvis man ikke ønsker at bruge alle sine timer på broccoli og fitness kan man prøve fedtfrysning.

Dette kan hjælpe dig til at nedbryde fedt på din krop, og på den måde være startskuddet til en mere fit figur.

Ellers har du måske hele dit liv afbleget dit hår, og en del af din identitet er dine lyse lokker. Så kan man bruge det nye år på en frisk start, og give håret et nyt frisk look med en ny farve.

Dette er en ændring der ikke er permanent, og ikke nødvendigvis behøves koste det hvide ud af øjnene men som kan gøre meget for ændringen af dit look.

Fokus på selvforkælelse og forhold

Måske var 2018 året, hvor du fokuserede på din karriere, og du har ikke været så dygtig til at pleje dine forhold til familie, veninder eller kærester.

Du har måske heller ikke plejet dig selv, eller fået slappet af og fået nye gode oplevelser.

Derfor kan man med fordel pakke to tasker og invitere kæresten, veninden, eller din mor med til spaophold en anbefaling kan være det smukke nyrenoverede spa i Nordsjælland, det kan du tjekke ud på www.marienlyst.dk, hvor man også løbende kan finde tilbud og arrangementer.

Hvis man ikke er til spaophold, og weekendture kan man blot arrangere små hyggelige ting for den man har kært. Dette kan være en tur i biografen, eller sødt brev på et uventet tidspunkt, eller en personlig gave uden anledning.

Derudover er det også vigtigt at man husker at sætte tid af til ens kære, og sørger for at pleje sine forhold til venner, veninder og kærester.

Derudover kan det også give mere energi og overskud, at være sammen med mennesker man holder af og som giver en noget man ikke kan få fra kollegaer og som kender en rigtig godt og man kan snakke om altså med.

Samtidig med dette kan det også være rigtig lærerigt at besøge nye steder, og det behøves ikke altid være store rejser eller vilde udflugter.

Det kan også bare være en tur til et sted i Danmark man ikke har oplevet før, eller at prøve noget man ikke har prøvet før, selvom det kan føles grænseoverskridende.

Lær noget nyt

Ny læring eller en ny hobby er ikke forbeholdt nogen mere end andre. Og det kan være sundt for alle at lære noget nyt, eller prøve noget nyt.

Derfor er 2019 også et rigtig godt år, at prøvet noget man endnu ikke har gjort. Og det behøves ikke altid være et stort projekt, hvis du f.eks. ønsker at lære mere om IT kan du følge bloggen simonfrom.dk hvor du jævnligt kan få mere viden om it.

Men man kan også vælge at starte til noget, som er mere fast og hvor man har en instruktør eller lærer til at hjælpe en.

Dette kan være Yoga, en danseart, eller madlavning. Og i 2019 er der heldigvis uanede muligheder for at lære, både over nettet via blogs, og youtube kanaler, eller via kursuser enten online eller fysiske.

Fri bar i bobler og Strawberry Daiquiris: Kom til Ladies Night på Heidi’s

Skrevet af: Redaktionen
Foto: Heidi's Bier Bar
Foto: Heidi's Bier Bar

Er du træt af dårlige scorereplikker og lumre mænd i nattelivet, så har vi en god nyhed til dig.

Heidi’s Bier Bar afholder nemlig snart Ladies Night, som plejer at blive hurtigt udsolgt.

Det sker fredag d. 10. januar fra kl. 19.

Fri bar, mandling underholdning og masser af fest

Ladies Night’s store popularitet forstår man jo egentlig godt, når man hører, hvad der er på programmet.

Klokken 19.00 bliver der serveret velkomstdrinks og efterfølgende er der fri bar i bobler helt frem til kl. 22.00.

Mellem kl. 19.00 – 20.00 er der desuden fri bar i husets Sjusser og Strawberry Daiquiri, og som om det ikke skulle være nok; halv pris på cocktails indtil kl. 22.00 …

Men de gode nyheder stopper bestemt ikke der.

Der er nemlig udsigt til lidt lækkert for øjnene i form af mandling underholdning, som Heidi’s dog ikke vil løfte mere af sløret for nu.

Og nu kommer det bedste af det hele: Herlighederne i form af fri bar, underholdning og en fantastisk stemning koster kun 99 kr.

Hvad: Ladies Night
Hvor: Heidi’s Bier Bar
Hvornår: Fredag d. 10 januar fra kl. 19

Du finder info om tilmelding her.

Du skal minimum være 20 år for at deltage.

Ugens tip: Behag Din Smag’s morgentallerken er et sikkert hit

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

De medvirkende i Ugens Tip er udelukkende udvalgt af redaktionen, og ingen af stederne har betalt for at være med. 

Ugens tip er vores nyeste tiltag på MigogAalborg, og det har de første tre uger stået i julens tegn; Grillen Burgerbars vilde andeburger, Duus Vinkjælders overdådige julebuffet, og så julemenukort på Café Peace, som byder på alt fra en lækker juleplatte til en lækker andeburger.

Derfor tager vi lige et afbræk fra julens mange lækkerier, for denne uges tip står i den klassiske morgenmads tegn.

Efter vores mening er der ingen tvivl: Behag Din Smag laver Aalborgs bedste kaffe, og det var både jury og læsere også enige om, da Byens Bedste Kaffeoplevelse skulle kåres til Aalborg Awards 2019.

Genial morgenmad til nordjysk pris

Men Behag Din Smag er meget mere end en kaffebar.

De har nemlig også eget bageri, hvor de tryller alverdens lækkerier frem – lige fra syndige kager til lækre boller, croissanter og sandwich.

Fælles for kaffe og bagværk er fokus på de gode råvarer, som er 100 % økologiske, og du kan ofte stifte bekendtskab med spændende kornsorter.

Det fantastiske brød er også hovedperson i denne uges tip, som er Behag Din Smag’s morgentallerken.

… Nej, det er ikke en skelsættende nyhed, men det er godt håndværk og høj kvalitet til en pris, som alle kan være med på … og så er der jo også luft i budgettet til byens bedste kop kaffe oveni.

Lille morgentallerken koster nemlig kun 38 kr. og består af: Valgfri hjemmebagt bolle m. smør, Skyr (0,2 %) m. vanilje & hjemmelavet granola.

Stor morgentallerken får du til 58 kr. og består af: Valgfri hjemmebagt bolle m. smør, Skyr (0,2 %) m. vanilje & hjemmelavet granola, blødkogt æg og oksespegepølse.

Sammensæt din egen morgenmad

Du kan også sammensætte din helt egen morgenmad, hvor du kan vælge mellem: Bolle (16 kr.), Smør (3 kr.), Ost (8 kr.), Marmelade (5 kr.), Dagens specialost (16 kr.), Oksespegepølse (10 kr.), Skyr med vanilje & granola (22 kr.), Blødkogt æg  (15 kr. og kun til kl. 11)

Der er altid masser af forskelligt brød af vælge imellem, og udvalget varierer dagligt.

Da vi var forbi en helt almindelig torsdag, havde vi valget mellem surdejsrundstykke, ølandshvedebolle eller en såkaldt kamutbolle, som (sjovt nok) består af kornsorten kamut … også kendt som “kæmpe durum”.

Når morgenmaden har så skarp en pris, så bestiller du selvfølgelig osten Gammel Knas (18 kr.), som er friskbagt brøds bedste ven.

Træt af brunch? – Så er valget nemt

Både den lille og store morgentallerken på Behag Din Smag får vores varmeste anbefalinger, og det er helt befriende ikke at få en brunchtallerken som er overfyldt med elementer, som gør dig både forvirret og uoverskueligt mæt.

Det er bare god og simpel morgenmad, som i den grad behager vores smag!

Behag Din Smag åbner oftest allerede kl. 7.30, så det er (også) helt oplagt for dig, der vil have lækker morgenmad inden arbejdet eller studiet kalder – og så ovenikøbet i nogle meget hyggelige og rolige omgivelser.

Du bestemmer faktisk helt selv, hvad du definerer som morgen, for du kan købe begge valgmuligheder hele dagen – dog kun blødkogt æg frem til kl. 11.

… ekstra tip: Behag Din Smag har igen i år kreeret den uimodståelige Risalamande Cheesecake, og den SKAL du smage. Læs mere om den her.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af MigogAalborg (@migogaalborg) den

Åbningstider i resten af 2019

Behag Din Smag holder (yderst velfortjent) ferie fra 31. december til 19. januar, men du kan få dit kaffefiks resten af 2019 på følgende dage:

mandag – torsdag 7.30 – 17.00

fredag 7.30 – 18.00

lørdag 8.30 – 16.00

søndage i december 10.00 – 16.00

mandag d. 23. dec. 7.30 – 17.00

24. – 26. december lukket

fredag d. 27. december 7.30 – 18.00

lørdag d. 28. december 8.30 – 16.00

søndag d. 29. december 10.00 – 16.00

mandag d. 30. december 7.30 – 18.00

Ferielukket 31. december til 19. januar

På gensyn mandag d. 20. januar 2020 kl. 7.30

Hvad: Ugens Tip – morgentallerken på Behag Din Smag
Hvor: Behag Din Smag, Gabels Torv
Hvornår: Altid

Guddommelig julestemning: Kom til gratis julekoncert i Vor Frue kirke

Skrevet af: Redaktionen

Julen er i høj grad lig med hyggelige traditioner, og næste søndag kan du komme med til en af byens mest stemningsfulde julekoncerter.

Vor Frue Kirke i Aalborgs midtby holder igen i år sin traditionsrige julekoncert med kendte danske og engelske julesange og salmer.

Det sker søndag d. 15. december kl. 15, hvor koret vil løfte stemningen i Vor Frue Kirke til særlige højder.

Det skriver Vor Frue Kirke i en pressemeddelelse.

Al Dente

Masser af julesange i vente

Det bliver en koncert, hvor de medvirkende kor, organister og publikum sammen vil fylde et af byens smukkeste kirkerum med toner og sang, der for alvor stemmer sindet til den forestående højtid.

Kammerkoret Al Dente medvirker under ledelse af Erik Nød.

Du vil også møde Vor Frue Kirkes Kor samt baryton Thomas Rewes, der som solist vil synge O Holy Night. Organist Dorthe Græsborg dirigerer kirkens kor, mens organist Peter Schüsler vil sørge for brusende orgelmusik – og stå for en orgelsolo.

Der er gratis entré til denne fuldtonede julekoncert med meget dygtige kor og musikere – og du er inviteret! Dørene åbnes kl. 14 og koncerten begynder kl. 15.

Hvad: Gratis Julekoncert
Hvor: Vor Frue Kirke
Hvornår: Søndag d. 15. december kl. 15 (Dørene åbner kl. 14)