Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Guf & Kugler vandt gyserafsteming: Kåret som Danmarks bedste ishus

Af Michael Qureshi
Foto: Guf&Kugler
Foto: Guf&Kugler

Vi havde lidt spået nordjysk sejr allerede i sidste uge.

Men det var noget af en gyserafstemning, som Guf & Kugler i Nibe var igennem. Først på ugen var de nemlig overhalet på førstepladsen af Ismageriet på Amager, og dermed var en sikker føring smidt over bord.

Men da resultatet tikkede ind fredag, så var det det nordjyske ishus blot 10 kilometer fra Aalborg, der trak sig sejrsrigt ud, og nu kan kalde sig Danmarks Bedste Ishus 2018.

Guf & Kugler vandt gyserafsteming: Kåret som Danmarks bedste ishus
Guf og Kugler i Nibe er officielt Danmarks bedste ishus Foto: Betina Fleron Hede – Fleronfotografi

Blå Ishus vandt sidste år

Sidste år endte Nordjylland også som vinder med Det Blå Ishus i Tversted, hvor Guf & Kugler hev andenpladsen og Vaffelhuset i Kerteminde på Fyn blev nummer tre.

Men i år blev det altså Guf & Kugler hvor over 9.000 stemmer ud af 57.742 stemmer gik til dem. Andenpladsen fik Ismageriet på Amager og tredjepladsen gik til Vaffelhjørnet i Hundested.

For aalborgenserne er det endnu mere fantastisk, at Guf & Kugler vandt i år. For lige om en måneds tid, så åbner Nibe ishuset faktisk en afdeling i hjertet af Aalborg. Det bliver i Slotsgade i lokalerne, hvor den legendariske Slotsbageren tidligere lå.

Der bygges allerede nu på en facade, der kommer til at række ud på selve gaden, og så kan vi jo glæde os til, at der ikke længere er så langt til Danmarks bedste is.

Tillykke til Guf & Kugler.

Du kan se resultatet af afstemningen her

Del artikel

Andre læser også