Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Skal sejren hjem til Aalborg?: Guf & Kugler igen i topfelt som “Danmarks bedste Ishus”

Af Stine Kjølby Christensen

Det er langt fra første gang, at Guf & Kugler er godt med, når det kommer til afstemningen om at blive Danmarks Bedste Ishus. 

OpdagDanmark har endnu engang søsat en konkurrence der har til formål at kåre Danmarks allerbedste af sin slags, når vi taler om ishuse.

Guf & Kugler i Nibe har på nuværende tidspunkt placeret sig på en sikker 2. plads med 1424 stemmer – og er dermed lige i hælene på Vaffelhuset i Kerteminde med 1651 stemmer.

Ishuset i Slotsgade er stadig med i Top 20, men kunne altså også godt bruge nogle flere stemmer fra jer.

Hjælp Guf & Kugler til endnu en sejr

Hos MigogAalborg mener vi naturligvis, at sejren igen skal hjem til Nordjylland (og Aalborg), så hvis også mener, at Guf & Kugler sørger for Danmarks bedste is til både aalborgensere, nordjyder og turister, så er det nu, du skal afgive din stemme.

Hver sted kan stemmes på én gang, så du kan altså både give din stemme til isbutikken i Slotsgade og Guf & Kugler på Nibe Havn.

Du kan stemme lige her.

Guf & Kugler har som bekendt åbnet for sæsonen igen, og i år er det bl.a. med den helt nye “jydehat”, der kan monteres til din is, hvis du drømmer om en ekstra udsøgt oplevelse – og hvem gør ikke det?

Guf & Kugler holder åbent hele påsken i Slotsgade 2, alle dage fra 13-20 og lørdag fra 12-20.