Grunden med Textil Centret skal have boliger: Nyt forslag går videre

Skrevet af: Christine Luca Hornemann

Det nuværende Textil Centret på Karolinelundsvej i Aalborg kan ende med at blive erstattet af en ny bygning op til 5 etager med lejligheder.

En ny lokalplan skal godkendes, da den nuværende lokalplan blot giver mulighed for blandt andet at opføre et hotel, kontorer eller butik på grunden. Dog ikke boligbebyggelse.

Der er i det nye forslag fremsat et ønske om at bygge en ejendom på mellem 3-6 etager med 24 lejligheder, hvoraf 3 af lejlighederne vil få adgang til egen private terrasser, mens alle lejligheder vil få adgang til en fælles tagterrasse, samt et opholdsareal på 1. sal i bygningen.

De 3 etager skulle ligge mod nord og 6 etager mod syd langs Karolinelundsvej. Den nye bebyggelse omfatter 2500 kvadratmeter.

Endvidere er der et ønske om, at der skal etableres 84 parkeringspladser på grunden.

Tulip kræver sikkerhedsafstand til boliger

By-og Landskabsforvaltningen har dog gjort opmærksom på, at Tulip er en risikovirksomhed med en sikkerhedsafstand til boliger. Ud fra beregningen kan det accepteres, at der bygges 21 boliger og anlægges 34 parkeringspladser, mener forvaltningen.

Selvom der er planer om et boligbyggeri på grunden, så lukker Textil Centret ikke. Planen er at Textil Centret skal fortsætte i den nederste etage af den nye bebyggelse.

I dag den 5. April har By- og Landskabsudvalget taget stilling til den nye lokalplan, og har godkendt, at denne udarbejdes med nogle overordnede punkter som nævnt i startredegørelsen som kan læses her.

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.