Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Efter groft overfald i Bispensgade: 24-årig mand er nu varetægtsfængslet

Af Michael Qureshi

Den 24-årige mand, som Nordjyllands Politi sigter for at have begået grov vold i forbindelse med et overfald i weekenden i Bispensgade i Aalborg, er i dag – d. 8. juli 2022 – blevet varetægtsfængslet.

Det skete ved et grundlovsforhør i retten i Aalborg.

”Det er alvorlig kriminalitet, som vi mistænker pågældende for, så jeg er tilfreds med, at vi hurtigt har fået pågrebet den mistænkte i sagen,” siger politikommissær Kenneth Rodam, der understreger, at politiets efterforskning fortsætter.

Blandt andet skal efterforskerne have talt med de personer – en kvinde og en mand – der var i følgeskab med den 24-årige formodede gerningsmand før, under og efter overfaldet.  

”Vi kender identiteten på den ene, og dem skal vi have talt med. Det handler om, at vi skal klarlagt deres rolle i forbindelse med denne alvorlige sag,” siger Kenneth Rodam. 

Den sigtede mand er blevet varetægtsfængslet frem til 4. august. Kendelsen er kæret til landsretten. Den sigtede erkender delvist forholdet. 

Sagen kort

En 17-årig ung mand blev, omkring kl. 02.45 d. 2. juli 2022 udsat for et groft overfald i Bispensgade i Aalborg.

Under overfaldet blev han sparket og trampet i hovedet og pådrog sig alvorlige skader i ansigtet.

Efter en kort, men intens efterforskning og efterlysning i pressen lykkedes det for Nordjyllands Politi at identificere den mistænkte mand, der i går formiddags, 7. juli, meldte sig selv til politiet.

Herefter blev han anholdt og afhørt til sagen.

Det var billeder fra videoovervågning, der førte til, at politiets efterforskere, via oplysninger fra offentligheden, kunne fastslå identiteten på den mistænkte.