Grønt lys til Gug Alper: De skal sælge de attraktive grunde

Skrevet af: Michael Qureshi
Aalborg Mægleren står for salget af det spændende Gug Alper
Aalborg Mægleren står for salget af det spændende Gug Alper

Mandag blev det afgjort i byrådet, at den nordjyske iværksætter Mads Peter Veiby og udviklingsvirksomheden TN Udvikling kan gå videre med byggeplanerne i Gug Alper.

Planen er, at det bliver en af Aalborgs mest attraktive områder, og allerede internationalt er Mads Peter Veibys kommende BIG-hus blevet omtalt. Det er verdens bedste arkitekt Bjarke Ingels, der har designet det specielle hus, hvor Veibys luksus-biler kan ses fra alle rum.

Men Gug Alper handler for Mads Peter Veiby ikke blot om hans eget hus. Han håber at skabe et spirende miljø med fokus på natur og skønne omgivelser.

Mads Veiby i Aalborg

Han kan også over for Migogaalborg.dk afsløre, hvem der har fået opgaven med at sælge de attraktive grunde. Det er en af byens lokale succesfulde mæglere, Aalborg Mægleren.

Hvad betyder det, at I nu er nået så langt, at I har overdraget projektet med salg af grundene til Aalborg Mægleren?

“Der har været rigtig mange, som har henvendt sig til mig med henblik på at købe en grund. Og jeg er jo ikke en typisk udvikler eller byggematador. Jeg gør det her for at skabe et fantastisk område i Gug og for at få nogle fantastiske omgivelser at bo i. Så det var oplagt at sætte en professionel mægler på sagen. Bo Lynge fra Aalborg Mægleren er lige som jeg selv en driftig iværksætter, og jeg har set flere i mit netværk, som har omtalt dem positivt på de sociale medier. Derfor faldt valget på dem.

Hvornår håber du, at du og familien kan flytte ind i det nye hus?

“På fredag, haha. Nej, hvis alt kører på skinner, så kan vi fejre jul 2017 i BIG villaen.”

Hvornår kan man forvente at kunne bo i Gug Alper, hvis man køber en grund?

“Vi skulle gerne være færdig med at byggemodne i starten af 2017, så afhængig af hvilket hus man bygger, så tager det vel 6-12 måneder at bygge et hus.”

Sådan ser den oprindelige tegning på Villa Gug af Bjarke Ingels ud
Sådan ser den oprindelige tegning på Villa Gug af Bjarke Ingels ud

Læs også: Huset bygges af verdens bedste arkitekt: Det handler om min kærlighed til Aalborg

Hos Aalborg Mægleren er indehaver Bo Lynge glad for at skulle varetage den spændende opgave med salg af de attraktive grunde.

“For os som virksomhed er det således en sand fornøjelse at få lov til at repræsentere så nyskabende og karakteristisk et område. En opgave vi har glædet os til at tage fat på længe,” siger Bo Lynge.

Han slår også fast, at det ikke kun bliver en lille eksklusiv skare, der kan købe en af grundene i Gug Alper.

“Det er vores klare forventning, at området vil appellere til alle typer af nybyggere lige fra den unge, klassiske børnefamilie i etableringsfasen, til tredje- og fjerdegangs nybyggeren over liebhaveren med de strenge krav til stil og størrelse til den alternative rækkehuskøber, som ønsker 150 kvm bolig på en mindre villagrund, som dog er væsentligt større end en rækkehusgrund. Det bør derfor være en rimelig forventning, at Gug Alper bliver et område for den brede køberskare og ikke alene et elitært, luksusområde med den ene 10 millioner kroners liebhavervilla efter den anden.”

Aalborg Mægler

Selve salgsprocessen bliver også lidt anderledes, end hvad man tidligere er vant til. Det glæder Bo Lynge og Aalborg Mægleren sig også til.

“Den hype der allerede har været omkring projektet og den specielle udbudsform som praktiseres i salget med en udbudsperiode og markedsføringsperiode på samlet 4 uger, hvorefter der kan indleveres købstilbud, bevirker formentlig, at vi får en intensiv og kort salgsproces, som er både nytænkende og sjov. Der er taget tiltag til at sikre en høj kvalitet på området lige fra opstarten af den politiske behandling, hvorved man har ramt en, i min optik, optimal lokalplan som sikrer en høj kvalitet og en ensartet overordnet ramme for byggeriet i Gug Alper. I tillæg hertil vil en byggepligt på grundene sikre en hurtig færdiggørelse af det samlede område, hvorved byggegener begrænses til at absolut minimum i tid.”

Fik du læst?

Guld værd: Det betyder disse prestige-projekter for Aalborg

Budolfi Aalborg
Fremtidens Budolfi Plads. Med forbehold for justeringer. Kilde: Kjaer & Richter

 

 

Himlen for G&T elskere: Kom til ginfestival i Salling

Skrevet af: Michael Qureshi

Elsker du gin, så bør du gøre dig selv den tjeneste at tage til ginfestival om tre ugers tid.

Stormagasinet Salling i Aalborg afholder en Ginfestival onsdag den 15. august mellem 13-18.

Her serveres der smagsprøver fra mere end 30 forskellige gin fra nogle af de dygtigste ginleverandører både nationalt og internationalt.

Flere af producenterne er selv tilstede i løbet af dagen, hvor de deler ud af deres viden og giver gode tips. Du kan helt sikkert få opskriften på den perfekte G&T!

“Der er 100 pladser til festivallen. For at få adgang skal du købe et klassisk gin & tonic-glas til 75 kroner. Herefter kan du smage på et bredt udvalg af gin fra både Danmark og udlandet samt høre historien bag hver eneste gin,” fortæller Salling Super.

Foto: Salling Super

Speciel dag med fokus på gin

Der plejer også at være rabat på gin blandt det store udvalg i Salling Super. Salling har gennem det seneste år haft stor succes med at afholde det de selv omtaler som festivaler lige fra chokolade, lakrids, vin, gin, rom og meget andet.

Salling Super har et af de bredeste sortimenter i byen, og har også fremstillet deres egen gin i samarbejde med Njord. Stormagasinet har samtidig et bredt udvalg af rom, whiskey og specialøl.

Du kan læse mere om eventet her

Sommer-koncerter i Fårup Sommerland er et stort hit

Skrevet af: Michael Qureshi

Det er primært forlystelser for barnlige sjæle, at man forbinder Fårup Sommerland med.

Danmarks sjoveste skov har i den grad en stor tiltrækningskraft på børnefamilierne, og er to år i træk kåret til Europas næstbedste forlystelsespark.

Men Fårup Sommerland spænder bredt og har skabt flere tiltag for at trække også teenagere og lidt ældre til forlystelsesparken. Det kan man blandt andet se på de navne, som spiller sommer-koncerter her i juli i Fårup.

Godt match på dobbelt-koncerten

Sidste uge var det Wafande, som med hele cv af hitliste-sange var det store trækplaster.

Fredag aften var det så dobbelt-koncert med hitmageren Bro og den mere sofistikerede Skinz. Faktisk et ret godt match hvor Bro med sine monsterhits “Sydpå” og “Hvor er du Bro” skød festen i gang for de over 5000 gæster.

Derfra overtog Skinz med Live Band og de mere dybe tekster serveret med hans karakteriske stemme. Han er god til at bruge og lege med de forskellige klangfarver i sin vokal.

Koncerten var rykket ud på de forreste parkeringspladser i Fårup Sommerland, og det var gennemtænkt, da man ingen andre steder i Parken kunne kapere den store publikumsinteresse.

Bro gik lige på og hårdt med “Sydpå”, men var også klog nok til at slutte af med samme sang, hvor han for alvor fik alle til at synge med på det store sommerhit, der har været i hot rotation på streamingtjenester og radiokanaler.

Sang med på det store radiohit

Skinz fik for alvor sit gennembrud nationalt med Malibu, og den fik han naturligvis også hele Fårup til at synge med. Men også numre som I Min Zone og Er Derude blev serveret med sjæl og indlevelse godt akkompagneret af et stærkt sammenspillet band.

Det giver løfter om flere gode koncertoplevelser i Fårup Sommerland, som pludselig er blevet en spiller i sommerens musikoplevelser i Nordjylland. Lige fra Fredagsfesterne i Karolinelund i Aalborg til musik på torvet i Blokhus.

På fredag den 27. juli er der endnu et stort navn på plakaten. Her kommer Joey Moe på besøg på Fårup-scenen. Han har de seneste år ædt sig godt ind på navne som Nik & Jay og Burhan G som en af de stærke danske artister.

Der sker rigtig meget i Fårup Sommerland både i resten af juli, august og september. Det kan du læse mere om her

Trænger du til en dukkert: 7 Villaer med egen pool

Skrevet af: Christine Luca Hornemann
edc.dk, Klarupvej 196, 9830 Tårs
edc.dk, Klarupvej 196, 9830 Tårs

I år viser Danmark sig fra sin bedste side med snart 50 sommerdage. Badetøjet har også allerede været fundet frem en del flere gange end sidste år.

Der har ligefrem været en sydlandsk stemning over Nordjylland, og flere af dagene har temperaturen været højere end i nogle af de mest populære ferieområder i Sydeuropa.

I stedet for at bruge pengene på en eksotisk rejse sydpå,  kan man bruge pengene på en udbetaling til en villa med egen pool for at blive nedkølet i det varme danske sommervejr.

Fede boliger med swimmingpools

Er drømmen at have feriefølelsen hver eneste dag, hvor dagene nydes i en pool, liggende i en oppustelig lyserød flamingo, med en orangefarvet iskold Aperol Spritz i hånden, så er det lige her du skal læse med.

MigogAalborg Bolig har fundet syv skønne boliger i Aalborg og omegn med egne swimmingpools.

Oldfuxvej 1, 9000 Aalborg

thorkildkristensen.dk, Oldfuxvej 1, 9000 Aalborg

Denne bolig er 237 kvadratmeter og koster 5.995.000 kroner. Se den her.

Hammervej 1, 9310 Vodskov

nybolig.dk, Hammervej 1, 9310 Vodskov

Denne bolig er 247 kvadratmeter og koster 3.995.000 kroner. Se den her.

Bavnebakken 85, 9530 Støvring

ambolig.dk, Bavnebakken 85, 9530 Støvring

Denne bolig er 334 kvadratmeter og koster 2.698.000 kroner. Se den her

Sætervej 8, 9520 Skørping

thorkildkristensen.dk, Sætervej 8, 9520 Skørping

Denne bolig er 384 kvadratmeter og koster 5.995.000 kroner. Se den her

Houvej 50, 9370 Hals

home.dk, Houvej 50, 9370 Hals

Denne bolig er 181 kvadratmeter og koster 2.995.000 kroner. Se den her

Jyllandsgade 17, 9520 Skørping

edc.dk, Jyllandsgade 17, 9520 Skørping

Denne bolig er 243 kvadratmeter og koster 3.495.000 kroner. Se den her

Klarupvej 196, 9830 Tårs

edc.dk, Klarupvej 196, 9830 Tårs

Denne bolig er 206 kvadratmeter og koster 2.650.000 kroner. Se den her

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.