Grønne biler til skarpe priser: Rørbæk Biler åbner ny afdeling i Aalborg

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen

Hyundai er et danskernes foretrukne bilmærker.

Det er bl.a. deres fokus på veludstyrede, grønne biler til konkurrencedygtige priser, der tiltaler mange, når de skal investere i en ny bil.

Derfor vil det glæde mange i Aalborg og omegn, at Hyundai-forhandleren Rørbæk Biler er kommet til byen.

Bilforhandleren åbnede den 1. juni på Amalienborgvej 29 i Nørresundby, men selvom de er nye i byen, er det en meget erfaren spiller, som slår dørene op.

”Vi har 28 års erfaring med Hyundai, så du finder ikke nogen med mere erfaring på dansk grund,” fortæller Daniel Rørbæk, der er indehaver af den nyeste Rørbæk butik.

Dækker hele Nordjylland

Rørbæk Biler blev startet i Hjørring i 1988 af Søren Rørbæk og åbnede siden hen en afdeling i Frederikshavn i 1997.

Nu er det så tid til tredje skud på stammen for familieforetagendet.

”Vi har længe haft en vision om at komme til Aalborg og dermed dække hele Nordjylland,” forklarer Daniel Rørbæk.

Synergien mellem de tre butikker betyder, at kunder vil være dækket ind i hele Nordjylland, når det kommer til service – også efter de har købt bilen.

”Vi er tætte i alle tre butikker og lægger vægt på god service og tryghed,” supplerer Patrick Mølbach Visse, der er salgsansvarlig for den aalborgensiske afdeling.

”Alle skal have den samme gode behandling uanset, hvilken butik man vælger og uanset, om man køber en bil til 600.000 eller 80.000 kr.”

Stor ombygning på vej

Rørbæk Biler Nørresundby tilbyder det nyeste på markedet af Hyundais modeller, men man kan også besøge dem, hvis man er på markedet efter en brugt bil.

”Vi har 150 brugte biler på lageret og forventer at udvide til 200 efter vores ombygning,” siger Patrick Mølbach Visse.

Den store ombygning af lokalerne på Amalienborgvej løber af stablen inden for kort tid; det er dog ikke noget, der skal stoppe folk fra at besøge butikken.

”Butikken holder selvfølgelig stadig åben,” understreger Daniel Rørbæk.

Når ombygningen er færdig, og afspejler Hyundais høje standarder, vil Rørbæk Biler invitere alle til åbent hus med gode tilbud og noget godt til ganen.

Man kan løbende holde sig opdateret omkring åbent hus på Rørbæk Bilers Facebook-side.

Grønt fokus

Én ting, der især kendetegner Hyundai og som selvfølgelig også gør sig gældende hos Rørbæk Biler, er 5 års garanti på alle nye biler uden nogen kilometerbegrænsning samt fokusset på miljørigtige biler.

”Hyundai er ét af de bilmærker, der er aller længst fremme, når det kommer til grønne biler,” siger Patrick Mølbach Visse.

”Du kan både få elbiler og hybridbiler, og det er til priser, alle kan være med på.”

Faktisk var en tredjedel af alle elbiler, der blev solgt i 2019, som bar Hyundais ikoniske logo.

Om du er interesseret i en elbil eller noget helt andet fra Hyundais store udvalg, har du lige nu mulighed for at gøre dig en rigtig god handel.

Rørbæk Biler tilbyder nemlig et hotelophold på fem nætter for to personer på et valgfrit Comwell hotel i Danmark, hvis du køber en af deres udvalgte kampagnemodeller.

Læs mere om kampagnetilbuddet samt om Rørbæk Biler her.