Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nye tiltag og fede events: Aalborg Streetfood har fået en flyvende start på sæsonen

Af Redaktionen
Foto: Aalborg Streetfood
Foto: Aalborg Streetfood

Lørdag den 1. april åbnede Aalborg Streetfood dørene for endnu en ny sæson, og noget tyder på, at nordjyderne har savnet de hyggelige omgivelser på Skudehavnsvej i Vestbyen.

Den første uge har folk fra nær og fjern besøgt Aalborg Streetfood, og direktør Toni Jørgensen er begejstret for den opbakning, som gæsterne har givet dem.

Der er flere gode grunde til at lægge vejen forbi Aalborg Streetfood i år.

Der er blandt andet komme en række nye tiltag, der skal gøre oplevelsen endnu bedre. Der er kommet skarpere priser på mad og drikkevarer – samt QR-koder til bestilling og betaling af mad.

“De nye tiltag har gjort det lettere og mere bekvemt for gæsterne at nyde de lækre retter fra de mange forskellige køkkener,” forklarer Toni.

Flere nye tiltag på Aalborg Streetfood

Men det er slet ikke alt.

Der er også kommet nye lækre sofagrupper i læder på rooftop-området, hvor man kan nyde en dejlig madoplevelse og samtidig slappe af i en af de nye og behagelige sofaer.

Derudover kan gæsterne glæde sig til den store spilarkade med mere end 40 forskellige spil, som vil være tilgængelige hele sæsonen.

Her kan man dyste mod venner og familie eller bare have det sjovt på en af de mange forskellige maskiner, som i de gode gamle dage.

Aalborg Streetfood er meget andet end udsøgt mad fra alle verdenshjørner. Året er fyldt med fede events, som nordjyderne kan glæde sig til .

Nye tiltag og fede events: Aalborg Streetfood har fået en flyvende start på sæsonen
Arkivfoto / Foto: Simone Kjølby Christensen

Mange fede events at se frem til

Toni Jørgensen ser frem til de mange events, der vil finde sted i de kommende måneder. Et af disse events er Comedy Night, som finder sted den 19. april. Det bliver en aften fyldt med grin og sjov, og alle er velkomne til at komme og deltage.

Fredag den 21. april kan du komme til eksklusiv romsmagning.

Prisen som årets eventsted i 2022 har givet Aalborg Streetfood endnu mere blod på tanden og satser i år på flere og større begivenheder gennem hele sæsonen.

Alt i alt har åbningen af Aalborg Streetfood været en stor succes med masser af nye tiltag og underholdning til glæde for gæsterne. Med de nye sofagrupper og den store arkade er der endnu mere at se frem til i den kommende sæson.

Teamet bag Aalborg Streetfood glæder sig over den store opbakning og ser frem til at byde endnu flere gæster velkommen i løbet af sæsonen.

Toni Jørgensen opfordrer sine gæster at følge med på de sociale medier, hvor der jævnligt opdateres med kommende begivenheder, studiefordele og nyheder fra køkkenerne.

Som tidligere år vil mange af arrangementer være til med studievenlige og overkommelige priser – eller være helt gratis.

Du kan følge med på Facebook her.

Del artikel

Andre læser også