Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Grillmad og gratis is: Store Badedag er tilbage på Kunsten

Af Emil Kjær Jørgensen
Arkivfoto: Kunsten
Arkivfoto: Kunsten

KLAR, PARAT – BAD!

Kunsten skyder badesæsonen i gang med den traditionsrige Store Badedag – og i år er der endnu mere børnefestivalstemning med fantasifulde blomstervæsner, grillmad og gratis is.

Det skriver de i en pressemeddelelse.

Store Badedag løber af stablen 17. juni kl. 11.00, og der er nok at glæde sig til.

Det kan vi se frem til

DR-stjerne, rapper og skuespiller, Chapper, er vært på dagen, hvor byens sjoveste, mest uforudsigelige springvand åbner officielt. Og Kunsten inviterer hele familien til en dag med grill, børnefestivalstemning og underholdning.

Kunstens køkkenchef, Thomas, trækker ud i parken og laver både grillspecialiteter, pølsehorn og pizzasnegle. Når sulten er blevet stillet, kan man begive sig på opdagelse i parken, lave blomstervæsner i Kreativitariums workshop, blive til en slags kunstværk ved ansigstmalingsstationen eller vinde over mor i havespil.

Der er en gratis Filur-is pr. barn, så længe lager haves.

Store Badedag er gratis, når man har indløst entré til museet. Personer under 18 år er altid gratis. Køber du et årskort til Kunsten har du adgang et helt år sammen med en ledsager.

Det vil sige, at to forældre og børn har fri adgang til Kunsten, Utzon Center og Louisiana og et væld af familieaktiviteter et år for blot 425 kr.

Store Badedag er støttet af Spar Nord.

Dagens program

Aktiviteterne i parken den 17. juni starter klokken 11.00. Efter showet med Chapper inviterer vi børn og legeglade voksne ind i springvandet, hvor vandstråler skyder op fra springvandet til grin, hvin og gys. 

Kl. 11.00 Skulpturparken åbner med Kreativitariums familieworkshop, der tager afsæt i sommerens store udstilling Shara Hughes – Right This Way.

Kl. 11-13 Ansigtsmaling i parken

Kl. 13.00 Chapper optræder

Kl. 13.45 Klar, parat, bad! Springvandet åbner

Kl. 15.00 Tak for i dag! Kreativitariums workshop og øvrige aktiviter i parken slutter for i dag.

Kl. 17.00 Museet lukker

Del artikel

Andre læser også