Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Den perfekte EM-menu: Grillen Burgerbar lancerer den ultimative cheeseburger

Af Stine Kjølby Christensen

Der er altså ikke noget som en klassisk cheeseburger! Eller hvad?

Hvad med en dobbelt cheeseburger – forstået på den måde, at du får 2 x smeltet ost, 2 x bacon, 2 x bøf og naturligvis toppet med alt det syndige tilbehør, du kan forestille dig.

Det er netop hvad Grillen Burgerbars helt nye kampagneburger kan klare.

Double Cheesy G har været forbi Grillen Burgerbar før, og nu er den altså tilbage – og nok den ultimative makker, når der for eksempel skal ses og heppes landskamp med vennerne.

Den er nemlig både lidt for meget – og samtidig helt perfekt! Og så lover vi, at den kan mætte selv de allermest sultne fodboldfans.

Det finder du i den vildeste cheeseburger

Double Cheesy G er på alle måder den ultimative EM-basker med to bøffer, både cheddar og gruyère, dobbelt op på bacon, (byens bedste?) pickles, ketchup, Grillens mayo og så lidt ristede løg til at runde af med.

“Det er en ordentlig mobbedreng,” fortæller Nadja Fabricius, der er restaurantchef hos Grillen Burgerbar i Aalborg.

MigogAalborg kiggede (som sædvanlig) forbi til en lille pre-test, og der skulle ikke kastes mange blikke på den nye burger, før vi overgav os og gav Nadja ret.

Den perfekte EM-menu: Grillen Burgerbar lancerer den ultimative cheeseburger

Alligevel bestilte vi selvfølgelig fire forskellige slags pommes frites, et par milkshakes samt et glas vand, så vi lige kunne skylle monsteret ned på behørig vis.

Hvordan du vælger at sammensætte den ultimative EM-menu, er helt op til dig.

Prisen er 109 kr. for burger, fries og dip, og kan selvfølgelig både nydes i restauranten og som takeaway. 

Vil du være med til at lave byens vildeste burgere?

Hos Grillen Burgerbar er der endelig ved at være lys forude efter en tid, hvor både vejarbejde på Nytorv og naturligvis en verdensomspændende pandemi har sat en dæmper på den stemning, der ellers alle dage har hersket i restaurantens lokaler.

“I mange måneder måtte vi jo ikke have gæster siddende, så det er virkelig dejligt, at der er blevet åbnet op igen, og vi kan vise alle de ting frem, vi har gået og arbejdet på under nedlukningen”, siger Nadja.

Den øgede travlhed betyder også, at Grillen Burgerbar håber at kunne ansatte endnu flere køkkenfolk i fremtiden, der kunne have lyst til at kokkerere burgere i alle afskygninger til aalborgenserne.

Lyder det som noget for dig, kan du læse mere om jobbet lige her.