Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

En smag af jul: Grillen Burgerbar er klar med den lækreste juleburger

Af Stine Kjølby Christensen

Først skal træet vises, siden skal det spises …

Meeeen er du alligevel ikke så meget til knastør gran og guirlander ned i spiserøret, så kunne du i stedet overveje en anden form for smag af jul.

Grillen Burgerbar har nemlig relanceret klassikeren over dem alle: Deres populære juleburger!

En sikker (jule)vinder

andledning af julen besluttede vi os derfor at aflægge Grillen Burgerbar et visit. For er burgeren nu så god, som den påstår?

Navnet på det tunge vidunder er Grill de Canard og dækker over hjemmelavet rødkål, sprøde flæskesvær, confiteret and, hjemmelavede pickles og Grillens egen mayo.

Kender du endnu ikke til confiteret and, fortjener du næsten at blive kogt i dit eget fedt … for det er netop, hvad andekødet er gået igennem for at blive så mørt, at du kan spise det uden gebis.

Det gik ikke længe fra vi andkom til den fristende burger stod foran os.

En smag af jul: Grillen Burgerbar er klar med den lækreste juleburger

Perfekte smagskombinationer

Modsat mange andre af byens juleburgere, er Grillens ikke helt så tung en satan, at man efterfølgende næsten føler, at Julemandens kane ikke ville kunne lette med én ombord.

Mængden af ingredienser er nøje udvalgt, og man sidder tilbage med den helt rette smag i munden fra burgeren, hvis kombination af den fede and, den let-syrlige rødkål, mayo’en og brioche-bollen var virkelig lækker.

Vi supplerede juleburgeren op med Curly og Sweet Potato-fries … og selvfølgelig en bette milkshake. Det er vel kun jul én gang om året.

Grill De Canard er desværre kun på lånt tid hos Grillen, men du kan altså få den prøvesmagt hver eneste dag i hele december.

Del artikel

Andre læser også