Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vokser stadig i Aalborg: Grillen Burgerbar vil udvide holdet

Af Stine Kjølby Christensen

Da Grillen Burgerbar åbnede i Aalborg for mere end fire år siden, var der ingen, der kunne forudse, hvordan det ville gå.

Den populære og fremadstormende burgerbar, der har restauranter flere steder i Danmark, valgte nemlig at åbne midt i burgerorkanens øje, da Aalborg indenfor meget kort tid var blevet mange burgerbarer rigere.

Nu er det vist ikke for tidligt at påstå, at Grillen Burgerbar har klaret skærene – og mere til.

Aalborgenserne valfarter stadig til restauranten på Nytorv, der ellers har været hårdt ramt af vejarbejde – og faktisk anerkender Grillens gæster stedet i så høj grad, at de sidste år kårede Grillen Burgebar til Byens Bedste Burger i Aalborg Awards.

Vokser stadig i Aalborg: Grillen Burgerbar vil udvide holdet

En titel som Grillen Burgerbar siden har kæmpet for at leve op til trods Corona, restriktioner og nedlukninger.

Nadja Fabricius blev oveni købet indsat som ny restaurantchef midt i det hele; men hun er mere end stolt over, hvordan både hun og Grillen har klaret den.

“Vi var helt vildt gode til at omstille os, da vi pludselig ikke havde gæster i restauranten længere.

I stedet kørte vi hardcore takeaway, så vores aftener endte med nærmest at blive lige så travle som ellers. Da vi så åbnede op igen, glædede tjenerne sig virkelig meget til at komme tilbage på gulvet,” fortæller Nadja.

Vokser stadig i Aalborg: Grillen Burgerbar vil udvide holdet

Bliv en del af drømmeteamet

Det er ikke kun Nadja, der er ny hos Grillen Burgerbar. Faktisk er næsten hele holdet nyt – og nu er der kommet tilpas meget ro på til, at de er klar til at søge efter endnu en kandidat til restauranten.

“Jeg har virkelig brug for en højre hånd, der kan hjælpe mig med at skabe flere af de unikke oplevelser hernede, som vi er kendt for.

Vi er ikke bare en burgerbar, men også en restaurant, hvor servicen altid skal være en del af den samlede oplevelse, som gæsterne forlader os med,” siger Nadja og fortsætter:

“Vi drømmer om en fuldtidsansat, der brænder for branchen, ledelse og det at være med til at udvikle noget. Det bliver én, der skal tage ansvaret, når jeg ikke er her, stå for oplæring af nye folk og samtidig sikre den daglige drift.”

Nadja selv har – trods sin unge alder – allerede mere end 15 års erfaring inden for branchen både i og uden for Aalborg – og vil hellere end gerne lære fra sig.

Vokser stadig i Aalborg: Grillen Burgerbar vil udvide holdet

Et job med mange muligheder

Før Nadja hed Grillens restaurantchef Malte, og før ham hed hun Christina. Både Malthe og Christina er nu rejst højere op i Grillens hierarki og blevet hhv. Head of Store Development og Head of People and Culture i afdelingerne i hovedstaden.

Der er dermed masser af udviklingsmuligheder i virksomheden, hvis man drømmer om dét. Lige nu er Nadja dog lige præcis, hvor hun gerne vil være.

“Jeg synes virkelig, at Aalborg er en fantastisk by med mange muligheder for os.

Grillen Burgerbar er også stadig så forholdsvis ny, at vi stadig har frie rammer til at finde ud af, hvad der fungerer for de aalborgensiske burger-entusiaster.

Hvilke events der skal afholdes, hvordan de skal gribes an og alting derimellem. Det skal min nye kollega selvfølgelig også være en del af,” siger Nadja.

Vokser stadig i Aalborg: Grillen Burgerbar vil udvide holdet

Tiltrædelse til stillingen er snarest muligt, da Grillen Burgerbars travleste sæson står for døren Ved Stranden 1.

Din baggrund er ikke så vigtig, hvis bare du er indstillet på, at din fremtid skal være i restaurationsbranchen … hos Grillen Burgerbar.

“Vi søger selvfølgelig en spiller, der passer med resten af vores fantastisk hold, så kemien er jo helt afgørende.

Størstedelen hernede er nye nu, så man har virkelig mulighed for at bygge noget godt op med os – både kollegialt og professionelt,” slutter Nadja.

Lyder stillingen som noget for dig, kan du sende en ansøgning lige her.

Del artikel

Andre læser også