Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gælder kun i marts: Grillen Burgerbar lancerer ultimativ bacon-burger

Af Stine Kjølby Christensen

Det kan godt være, at byens spisesteder er lukket ned for besøgende gæster – men det betyder ikke, at der ikke bliver eksperimenteret alligevel.

Det er i hvert fald tilfældet hos Grillen Burgerbar, der fra i morgen og restan af marts måned kører med den ultimative guilty pleasure-burger: Bacon Jam!

Svinet – og ja, det er bogstaveligt talt et svin – koster 99 kr. og er tilmed så eksklusiv, at den udelukkende kan fås via Grillens hjemmeside. Der er altså ingen smutveje gennem hverken Wolt eller Just Eat.

Vil du have svin for pengene, så er det lige her.

Smagspanelet var klar

Nå, men der kan selvfølgelig ikke præsenteres en ny burger uden at MigogAalborg lige slår vejen forbi til en lille smagsprøve.

Foruden den bløde briochebolle, saftige bøf og alt det sædvanlige snask, så er hemmeligheden bag netop denne variant altså det såkaldte bacon jam: Bacon, løg, chili, hvidløg, balsamico og sirup, der koges ind til en klistret masse.

Derudover finder du i burgeren også dobbelt op på cheddar, monterey ost, Grillens egen mayo ooooog livets livret: Syltede rødløg.

Vi valgte selvfølgelig at gå all-in med pommes frites med bacon og løg og derudover alle de dips … som vi havde samvittighed til at bestille.

Gælder kun i marts: Grillen Burgerbar lancerer ultimativ bacon-burger

Herefter var det jo bare at gå i krig. Og hvilken krig!

Endnu engang var vi imponerede over Grillens kreative smagssammensætninger, og især selve bacon jam’en vakte altså bred jubel fra hele det anerkendte smagspanel.

Og ja, muligvis består panelet kun af to personer, hvoraf den ene faktisk ikke engang bryder sig om bacon og den anden nok ville kunne stilles tilfreds med en skål syltede rødløg og et par spisepinde …

Om ikke andet var vi begge himmelhenrykte over, at Bacon Jam nu og for altid er blevet en del af vores kostpyramide. Og det er i den grad et kompliment.

Burger Jam kan fås fra i morgen og måneden ud hos Grillen Burgerbar. 

Del artikel

Andre læser også