Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Grib din boligsituation an på en billigere og bedre måde

Af Annoncør

Dette indhold er sponsoreret.

Står du med drømme om at bosætte dig fast i Aalborg, men giver boligmarkedet dig sorte pletter for øjnene? Det kan være en svær verden at navigere i, og det er samtidig også en stor beslutning at skulle købe en bolig. Lejeboliger er nemmere at gå til, men på længere sigt er det som regel ikke et holdbart økonomisk valg, og der kan være mange små fælder gemt i lejekontrakten. Hvis du planlægger at bo fast i samme område, vil det på langt sigt næsten altid være smartere at blive ejer, hvis du har råd. 

En tredje mulighed, som mange overser, ligger i andelsboliger. Her får du mange af fordelene ved at være boligejer, men til helt andre priser, og med en andelsbolig advokat undgår du at famle i blinde med en købsaftale. Kort fortalt er andelsboligen ofte den gyldne mellemvej mellem at være ejere og lejer.

Få nemmere styr på formalia og det tekniske

Det kan virke afskrækkende at skulle købe en andelsbolig første gang. Måske er det endda det første boligkøb. Aalborg er i en by i udvikling, og det kan ofte være den logiske beslutning at slå sig ned, efter man er færdig med sit studie i byen. Med familiære omgivelser og en kendt omgangskreds, er det ikke så mærkeligt. Boligpriserne i de store byer er dog noget afskrækkende for de fleste, men det er her, en andelsbolig kan give mere mening. Prisen på en andelsbolig ligger i et leje, hvor flere kan være med.

Ved at benytte sig af en advokat med speciale i køb af andelsboliger bliver der også taget hånd om det tekniske ved et eventuelt køb. Så slipper du selv for at skulle stå med mange siders jura, og du kan i stedet fokusere på at finde den rigtige bolig, som passer til netop dine behov. Den oplagte løsning er, at du finder en andelsbolig, der passer til dig og din økonomi og derefter får din advokat til at gå det hele igennem.

Fast pris for rådgivning ved køb af andelsbolig

Det virker måske som ekstra besvær at skulle søge vejledning hos en boligadvokat. Det kan dog hurtigt give mening, da det er den bedste og mest sikre måde at foretage køb af en andelsbolig på. Der kommer ikke til at være nogle ubehagelige overraskelser, efter du har en underskrevet en købsaftale, og du kan sikre dig vilkår, som er acceptable for dig. Selvom det normalt er relativt sikkert at købe andelsbolig, er der stadig visse fælder, man kan komme til at gå i, og forhold som bør afklares, før du køber. Din boligadvokats vigtigste opgave vil være at sikre, at alt er som det skal være, så du kan være helt tryg.

Heldigvis er det ikke voldsomt dyrt at få rådgivning fra en boligadvokat, når du køber andelsbolig. Typisk ligger prisen på 6.000-10.000 kr. for en boligadvokats rådgivning. Hvis du bruger Sagførerne, får du en boligadvokat til et fast, billigt honorar, som kan hjælpe dig med dit andelsboligkøb. På den måde ved du på forhånd præcist, hvad prisen bliver. Samtidig er det hos Sagførerne sådan, at skulle der ikke ske et boligkøb alligevel, så der heller ikke nogen regning fra advokaten.

Bo fantastisk i din yndlings by

En andelsbolig er din mulighed for at få eget tag over hovedet i Aalborg. Med en andelsbolig går du ikke på kompromis på samme måde som ved en lejebolig, og priserne er til at arbejde med. Dermed kan du nemt få lov at bo fantastisk midt i Aalborg, og samtidig kan du nemt få hjælp til det juridiske

Del artikel

Andre læser også