Green.Click stormer frem: Fejres med event om markedsføring og arbejdsglæde

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen

Det ville ikke være helt ved siden af, hvis man kronede Aalborg som den danske hovedstad i markedsføring.

Ikke nok med at Aalborg Universitet og UCN hvert år uddanner hundredvis af dygtige kommunikatører og marketingeksperter er flere og flere succesfulde bureauer skudt op.

Når man taler om markedsføring og succesfulde bureauer i samme åndedrag, kan man ikke undgå at nævne Green.Click.

Virksomheden, der specialiserer sig i markedsføring på Google, LinkedIn og Facebook, havde sin opstart i Aalborg for 10 år, og udviklingen er kun gået én vej, og det er op.

Fra at være ApS-registreret med kun tre ansatte, har Green.Click vokset sig til et aktieselskab med 31 fastansatte medarbejdere i Aalborg samt afdelinger i både Italien og Bulgarien.

Nu fejrer bureauet i Aalborg milestenen med eventet Outstanding People, som finder sted den 4. september, 2019, fra 08.30 til 16.00 i Green.Click’s lokaler på Lyngvej 1.

Eventet kombinerer emner som etisk markedsføring, arbejdsglæde, brug af data og networking på LinkedIn.

Outstanding speakers

Især arbejdsglæde er et punkt, som den eventansvarlige og virksomhedens Social Media Specialist, Anders Storm Schmidt, er begejstret for at kunne dele med folk:

”Det fede ved eventet er, at det ikke kun handler om markedsføring, men i høj grad også om mennesker. Herunder blandt andet, hvordan man kommer stress til livs.

Så man kommer hjem med konkrete værktøjer til at øge både virksomhedens resultater og arbejdsglæden.”

Det er nok sluppet forbi de færreste, at stress er blevet mere og mere udbredt.

Faktisk er tilstanden blevet udnævnt til den næste folkesygdom i Danmark.

Derfor er det heller ikke hvem som helst, der skal holde oplæg om emnet den 4. september.

Man kan bl.a. se frem til at høre fra Alexander Kjerulf, stifteren af arbejdsglæde.nu, der er en af Danmarks førende eksperter på området.

Det er generelt fælles for alle fire af eventets foredragsholdere, at de er førende indenfor hvert deres felt.

Outstanding People kommer til at foregå i de fede omgivelser på “Torvet”.

Spækket program

Udover Alexander Kjerulf vil man også opleve Giovanni Niese fra businesslinker.dk, som deler sine sandheder omkring brugen af LinkedIn som networkingsplatform.

I data-delen vil Mogens Nørgaard fra Nordic Data Intelligence indvie deltagerne i hemmelige marketingsstrategier og brug af data i GDPR-tider.

Sidst, men ikke mindst er der Hanne Lindblad, stifter af The Onion Room og idékvinden bag Call Me’s ”Tal Ordentligt”-kampagne, som vil tale om etisk markedsføring.

Program for dagen:

 • 08:30 – 09:00: Registrering og morgenmad
 • 09:00 – 09:30: Nicolaj Lange og Jan Nygaard Hesselby, Kick.Ass Velkomst
 • 09:30 – 10:30: Mogens Nørgaard, Skil dig ud og kom ud med dit budskab
 • 10:30 – 10:45: Pause
 • 10:45 – 11:45: Hanne Lindblad, Etisk markedsføring der giver resultater
 • 11:45 – 12:30: Frokost
 • 12:30 – 13:00: Nicolaj Lange / Green.Click
 • 13:00 – 13:45: Giovanni Niese, LinkedIn – et menneskeligt eller fagligt netværk?
 • 13:45 – 14:45: Alexander Kjerulf, Arbejdsglæde der også glæder bundlinjen
 • 14:45 – 15:00: Nicolaj Lange / Green.Click
 • 15:00 – 16:00: Tak for i dag / Let’s talk!

Fif til at overtale chefen

Har du brug for lidt hjælp med at overtale chefen til at købe billetter til dig og kollegaerne, har Green.Click selvfølgelig din ryg.

”Jeg anbefaler, at du først og fremmest ser godt på programmet og finder de steder, hvor virksomheden kan drage direkte nytte af den viden, der kommer,” forklarer Anders Storm Schmidt.

Han foreslår desuden at sætte mål for, hvad du vil have ud af eventet og dernæst lave en plan for, hvordan du implementerer din nye viden på din arbejdsplads.

I salgstalen til chefen kan du også inkludere, at billetter kun koster 995kr ex moms indtil den 12. august pga. Green.Click’s early bird tilbud.

Læs mere og køb billetter til Outstanding People her.

Hvad: Outstanding People Event
Hvor: Torvet, Green.Click A/S. Lyngvej 1A. 9000 Aalborg
Hvornår: 4. september, 08:30-16:00

Vind to billetter til Outstandig People Event

I samarbejde med MigogAalborg udlover Green.Click to billetter til én heldig vinder.

Sådan vinder du:

Like opslaget om Green.Click på vores Facebook-side.

Skriv, hvilken kollega du vil have med til Outstanding People Event.

Ude i god tid: Billigblomst har åbnet en kæmpe juleudstilling

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Om 124 dage er det juleaften,
der er længe, længe til …

Hva’ skal vi dog finde på?
Vi ku’ ta’ i Billigblomst!

Ja, det kan ikke vare længe, før supermarkederne sætter chokoladejulekalendere, pebernødder og plastikgrannet frem på hylderne – men i år er der alligevel en butik, der er kommet dem i forkøbet.

Billigblomst i City Syd har allerede nu taget den helt store kasse med julepynt ned fra loftet. Faktisk har de været i gang siden slut juli: til både stor begejstring og en snert af skepsis fra visse kunder.

Og der er altså ikke bare tale om et par uskyldige julekugler eller lidt dekorations-ler. Tværtimod.

Fyldt til randen med julepynt

Billigblomst har valgt nærmest at proppe hele den ene hal til randen med alt fra juletræer, julemænd, nøddeknækkere, flamingoforme, kagedåser til rensdyr i keramik.

Fethi Polat, der er medejer af Billigblomst, er slet ikke i tvivl om, at sæsonen er skudt i gang lige præcis til tiden.

“Faktisk er vores salg af julepynt på sit højeste i september og oktober. Når vi så rammer december, står det ironisk nok næsten stille,” fortæller han.

Men hvorfor så alligevel sætte frem flere måneder før folk begynder at købe? Det er der et ret praktisk svar på.

“Vi indkøber så store mængder ind, at det ville være helt umuligt for os at nå at pakke det ud og have så kort tid at sælge det i.

I stedet vil vi gerne bruge en masse ressourcer på at få det stillet pænt op, så vores kunder allerede nu kan købe årets julepynt,” siger Fethi Polat.

Kun positiv feedback indtil videre

Den tidlige julestemning deler som altid vandene blandt folk. Nogle af os kan ikke udstå synet – imens det for andre er en længe ventet kulmination på ulideligt mange måneders venten.

Indtil videre har Fethi dog kun oplevet positiv feedback på julelandskabet.

“Vi får rigtig mange reaktioner på det,” siger Fethi med et grin.

“De fleste elsker det og er vilde med at komme i lidt julestemning. Andre synes, det er lige tidligt nok – men det er altid sagt med et smil på læben, og folk er så søde,”

Der er selvfølgelig heller ingen i Billigblomst, der har tænkt sig at proppe julekugler ned i halsen på kunderne. Det klarer de faktisk helt selv og ganske frivilligt.

Krybbespillet har været en bestseller i Billigblomst. I dag, fredag, havde Fethi kun et enkelt tilbage.

“Vi sælger rigtig meget … Man tror det, måske ikke, men mange både private og virksomheder køber deres julepynt så tidligt på året, og derfor er de glade for, at vi allerede nu har et stort udvalg,” forklarer Fethi.

Så hvem ved – måske varer julen også lige til påske i Billigblomst? I hvert fald kan du allerede nu få stillet dine juleabstinenser og sikre et pyntet hjem, der ville gøre selv Gertrud Sand misundelig.

DGI Huset holder stort åbent hus: Prøv en gratis træning

Skrevet af: Michael Qureshi
PR-foto
PR-foto

DGI Huset i Nordkraft har skabt nogle rammer, som er helt unikke.

Her kan man træne under nogle gode forhold med nogle af Aalborgs allerbedste instruktører.

Blandt andet arbejder Aalborgs egen jernkvinde ultraløberen Stine Rex her, og skaber en fed stemning, når hun træner hold.

Lørdag d. 24. august åbner DGI Huset i Nordkraft dørene op, og byder alle interesserede inden for. Her kan man helt gratis prøve forskellige hold og mærke stemningen og opleve rammerne.

Stærkt sammenhold og god stemning

Om man er til cirkeltræning, yoga, Pilates, Zumba og en masse mere så byder DGI Huset på det hele. Der er også hold for børn, som også er gratis at deltage i lørdag.

Så hvis du er nysgerrig på at træne et sted, hvor man bliver udviklet og har et stærkt sammenhold, så bør man kigge forbi til Åbent Hus.

Der er desuden også Åbent Hus for børnene, hvor der også er særlige hold til de yngre. I løbet af formiddagen og lørdag eftermiddag kan aldre som 6-9 år, 4-6 år samt ældre og yngre børn være med og opleve børne-fitness som er sjovt og skønt at være en del af.

“Vi havde Åbent Hus i sidste weekend, og her kom der rigtig mange forbi og fik oplevet det vi har at byde på. Mange har måske hørt om, hvad vi kan tilbyde, men når man først har været her og fornemmet stemningen, så kommer de fleste igen. Vi håber også at se mange igen lørdag,” siger Stine Rex.

DGI Huset har også et tilbud, hvis man køber et hold klippekort til deres Åbent Hus. Hvis man køber et klippekort med 10 klip, så får man 3 klip gratis.

Du kan se hele holdplanen for lørdag d. 24. august her

Du kan tilmelde dig Åbent Hus her

Gigantisk kø: POWER åbnede i Aalborg med et brag

Skrevet af: Michael Qureshi

Fredag morgen klokken 7.00 åbnede Elektronik- og hvidevarekæden POWER med et brag i City Syd.

Tusinder af aalborgensere har allerede fra morgenstunden stået i kø, og i aftes var der propfyldt i teltet med overnattende kunder.

To timer efter åbningen var køen stadig gigantisk, men der var højt humør blandt de fremmødte, der fik serveret kaffe og rundstykker.

Mange kom også glade ud fra butikken med store fladskærme og computere og andet elektronik.

Udover en masse vilde kø-tilbud på bl.a. prisvindende SONY høretelefoner, Macbook Air 2019 og 65″ Samsung TV bliver det også en dag fyldt med fede events og konkurrencer.

“Det er en stor festdag,” siger Jesper Boysen, kædens adm. direktør.

Kan prøve Virtual Reality

For dem der tager turen derud, kan man også fordrive ventetiden med at prøve virtual reality, hvor aalborgensiske VRgame opstiller deres maskiner udenfor butikken – helt gratis selvfølgelig.

Senere på dagen serveres der også grillpølser og gratis is fra en is-bil i løbet af dagen.

120 medarbejdere, både fra den nye Aalborg butik samt hovedkontoret i København, står klar i den 2.500 kvadratmeter store butik om fredagen, og der åbnes 24 kasser til hurtig ekspedering.

Se alle POWERs åbningstilbud her.

Hvad: POWER butik åbningsdag
Hvor: Løven 25A, 9200 Aalborg SV
Hvornår: 23. august, 07.00-22.00