Green.Click stormer frem: Fejres med event om markedsføring og arbejdsglæde

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen

Det ville ikke være helt ved siden af, hvis man kronede Aalborg som den danske hovedstad i markedsføring.

Ikke nok med at Aalborg Universitet og UCN hvert år uddanner hundredvis af dygtige kommunikatører og marketingeksperter er flere og flere succesfulde bureauer skudt op.

Når man taler om markedsføring og succesfulde bureauer i samme åndedrag, kan man ikke undgå at nævne Green.Click.

Virksomheden, der specialiserer sig i markedsføring på Google, LinkedIn og Facebook, havde sin opstart i Aalborg for 10 år, og udviklingen er kun gået én vej, og det er op.

Fra at være ApS-registreret med kun tre ansatte, har Green.Click vokset sig til et aktieselskab med 31 fastansatte medarbejdere i Aalborg samt afdelinger i både Italien og Bulgarien.

Nu fejrer bureauet i Aalborg milestenen med eventet Outstanding People, som finder sted den 4. september, 2019, fra 08.30 til 16.00 i Green.Click’s lokaler på Lyngvej 1.

Eventet kombinerer emner som etisk markedsføring, arbejdsglæde, brug af data og networking på LinkedIn.

Outstanding speakers

Især arbejdsglæde er et punkt, som den eventansvarlige og virksomhedens Social Media Specialist, Anders Storm Schmidt, er begejstret for at kunne dele med folk:

”Det fede ved eventet er, at det ikke kun handler om markedsføring, men i høj grad også om mennesker. Herunder blandt andet, hvordan man kommer stress til livs.

Så man kommer hjem med konkrete værktøjer til at øge både virksomhedens resultater og arbejdsglæden.”

Det er nok sluppet forbi de færreste, at stress er blevet mere og mere udbredt.

Faktisk er tilstanden blevet udnævnt til den næste folkesygdom i Danmark.

Derfor er det heller ikke hvem som helst, der skal holde oplæg om emnet den 4. september.

Man kan bl.a. se frem til at høre fra Alexander Kjerulf, stifteren af arbejdsglæde.nu, der er en af Danmarks førende eksperter på området.

Det er generelt fælles for alle fire af eventets foredragsholdere, at de er førende indenfor hvert deres felt.

Outstanding People kommer til at foregå i de fede omgivelser på “Torvet”.

Spækket program

Udover Alexander Kjerulf vil man også opleve Giovanni Niese fra businesslinker.dk, som deler sine sandheder omkring brugen af LinkedIn som networkingsplatform.

I data-delen vil Mogens Nørgaard fra Nordic Data Intelligence indvie deltagerne i hemmelige marketingsstrategier og brug af data i GDPR-tider.

Sidst, men ikke mindst er der Hanne Lindblad, stifter af The Onion Room og idékvinden bag Call Me’s ”Tal Ordentligt”-kampagne, som vil tale om etisk markedsføring.

Program for dagen:

 • 08:30 – 09:00: Registrering og morgenmad
 • 09:00 – 09:30: Nicolaj Lange og Jan Nygaard Hesselby, Kick.Ass Velkomst
 • 09:30 – 10:30: Mogens Nørgaard, Skil dig ud og kom ud med dit budskab
 • 10:30 – 10:45: Pause
 • 10:45 – 11:45: Hanne Lindblad, Etisk markedsføring der giver resultater
 • 11:45 – 12:30: Frokost
 • 12:30 – 13:00: Nicolaj Lange / Green.Click
 • 13:00 – 13:45: Giovanni Niese, LinkedIn – et menneskeligt eller fagligt netværk?
 • 13:45 – 14:45: Alexander Kjerulf, Arbejdsglæde der også glæder bundlinjen
 • 14:45 – 15:00: Nicolaj Lange / Green.Click
 • 15:00 – 16:00: Tak for i dag / Let’s talk!

Fif til at overtale chefen

Har du brug for lidt hjælp med at overtale chefen til at købe billetter til dig og kollegaerne, har Green.Click selvfølgelig din ryg.

”Jeg anbefaler, at du først og fremmest ser godt på programmet og finder de steder, hvor virksomheden kan drage direkte nytte af den viden, der kommer,” forklarer Anders Storm Schmidt.

Han foreslår desuden at sætte mål for, hvad du vil have ud af eventet og dernæst lave en plan for, hvordan du implementerer din nye viden på din arbejdsplads.

I salgstalen til chefen kan du også inkludere, at billetter kun koster 995kr ex moms indtil den 12. august pga. Green.Click’s early bird tilbud.

Læs mere og køb billetter til Outstanding People her.

Hvad: Outstanding People Event
Hvor: Torvet, Green.Click A/S. Lyngvej 1A. 9000 Aalborg
Hvornår: 4. september, 08:30-16:00

Vind to billetter til Outstandig People Event

I samarbejde med MigogAalborg udlover Green.Click to billetter til én heldig vinder.

Sådan vinder du:

Like opslaget om Green.Click på vores Facebook-side.

Skriv, hvilken kollega du vil have med til Outstanding People Event.

Aalborg Kommune inviterer til borgermøde: Hvad skal pengene bruges til?

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: Stine Kjølby Christensen
Foto: Stine Kjølby Christensen

Aalborg Byråd er i fuld gang med at finde ud af, hvordan pengene skal bruges i budget 2020.

Men du har som borger i kommunen også mulighed for at præge beslutningerne og debatten. Her på MigogAalborg har vi blandt andet afholdt MigogAalborg Live, hvor fokus netop var på debat om fremtidens Aalborg.

Og nu har du snart mulighed for at komme med til endnu et borgermøde her i Aalborg mandag den 21. oktober kl. 19 i CREATE, hvor du kan fortælle politikerne om dine ønsker for Aalborg.

Det skriver Aalborg Kommune i en pressemeddelelse.

Aalborg skal udvikles sammen

Aalborg Byråd fik med visionsprocessen DNA Aalborg 5.441 input fra borgerne med deres ønsker for fremtidens Aalborg. Nu vil byrådet rigtig gerne fortsætte arbejdet, hvor vi udvikler Aalborg – og budgettet – sammen.

Til borgermødet kan du tale med byrådspolitikerne om, hvordan pengene skal bruges, og Ungebyrådet deltager også.

Budgettet – udfordringer og muligheder

Aalborg Kommunes budget er på 16.3 mia. kr. Det er mange penge, og der er også mange områder at bruge pengene på.

Eksempelvis betyder den demografiske udvikling, at der i de kommende år kommer flere ældre i Aalborg Kommune med behov for pleje og omsorg.

Aalborg Kommune er også et attraktivt sted at bosætte sig for unge familier. Det betyder, at der er behov for flere dagtilbud for at kunne matche det stigende børnetal.

“Aalborg har udviklet sig til at være en succesfuld uddannelsesby. Det har en stor positiv betydning for hele kommunen, men betyder også, at vi skal være bedre til at gå nye veje for at få højtuddannede og andre grupper i job.

Vi elsker Aalborg og er stolte af alt det, vi kan sammen. Men når man udvikler sig, er der altid plads til forbedring – også når man er en kommune. Vores politikere gør deres bedste for at få alle behov dækket, men din stemme er lige så vigtig for at politikerne ved, om de er på rette kurs.

Vi glæder os til at se og høre dig til borgermødet.” skriver Aalborg Kommune om borgermødet.

Aftenens program:

Kl. 19.00 Velkomst

Kl. 19.10-19.30 Den udvidede magistrat fortæller om budgetforslaget.

Kl. 19.30-20.30 Udvalgsdelt spørgerunde

Kl. 20.30 Opsamling og spørgerunde

Kl. 21.15 Tak for i aften

Hvad: Borgermøde
Hvor: CREATE, Rendsburggade 14, 9000 Aalborg.
Hvornår: Mandag den 21. oktober kl. 19.00 – 21.15

Det bedste fra Østen: Bollywood Indisk Takeaway har taget Aalborg med storm

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen

Der har været noget af et sushi-boom i Aalborg i løbet af de sidste par år, og man kan vist ikke klandre nogen, hvis de er ved at køre lidt trætte i den japanske spise.

Så er det heldigt, at Asien byder på masser af andre spændende køkkener som f.eks. det indiske, der kombinerer sunde og varmende ingredienser med ekstra knald på smagen.

Med mørke og kolde tider foran os, er det heldigt at netop en autentisk indisk restaurant har slået dørene op i nabolaget – nemlig Bollywood Indisk Take Away.

Fra restauranten på Kløvervej 36 i Nørresundby serverer Preet Dhillon, der er opvokset i Indien, traditionelle indiske retter, som hun har lært fra sin mor.

”Alt vi serverer er hjemmelavet; der er ingen konserveringsmidler.

Alt er lavet fra bunden, som man gør det i Indien,” fortæller Preet om sin tilgang til madlavning.

Noget tyder på at Preet har ramt helt rigtigt med maden fra mors kødgryder, fordi anmeldelserne på Just Eat, Google og deres egen Facebook-side gløder af begejstring.

Nye retter med lammekød

Facaden på Bollywood Indisk Take Away er farverig, og vi kan rapportere, at maden er lige så mættet af farver – og smagsnuancer.

Du kan selvfølgelig nyde de altid populære retter som chicken tikka masala og butter chicken med basmatiris og naanbrød, men ejeren slår også et slag for to nye retter, der består af lam.

”Vi har virkelig mange kunder, der har efterspurgt retter med lam i, så nu introducerer vi Lamb Tikka Masala og Spinat Lamb Masala til menukortet,” siger Preet Dhillon.

Om du spiser take-away stedets lammeretter, kyllingeretter, vegetarretter eller noget fjerde er du sikret lækker indisk mad til exceptionelt billige priser.

De fleste af hovedretterne koster kun 59kr (bl.a. Chicken Tikka Masala og Butter Chicken), og det gør Bollywood Indisk Take Away til Aalborg-områdets billigste indiske restaurant.

Tilkøber du naanbrød eller ris ved siden af bliver det 15-20 kr oveni prisen, og du vil f.eks. kunne få Butter Chicken med naanbrød til bare 74 kr i alt.

Af forretter kan du bestille ”trekanter”, som de trofaste kunder kærligt kalder samosaen, eller fem af de andre småretter, der er vegetariske og veganske.

Catering til fester og arrangementer

Er du endnu ikke helt overbevist om, du skal kaste dig ud i et nyt madeventyr og prøve indisk, slår Preet også et slag for alle de sundhedsmæssige fordele ved de smagfulde retter.

Hvor en burger eller durumrulle måske fremmaner dårlig samvittighed, indeholder de mange forskellige indiske retter krydderier som frisk koriander, ingefær og hvidløg, der booster immunforsvaret – og så har du den perfekte undskyldning til at spise udefra, når vinteren nærmer sig.

Udover almindelig take-away laver restauranten i Nørresundby også catering til alverdens arrangementer og fester i Aalborg og omegn.

Hvis du vil have mad lidt ud over det sædvanlige, kan du kontakte Bollywood og forhøre dig om catering priser og rabatter.

Se udvalget og bestil på Bollywood Indisk Take Away’s hjemmeside eller Facebook-side.

Åbningstider:

Tirsdag til søndag: 16.00-20:30

Mandag: Lukket

Mis ikke dette: Nordjyllands Internat holder åbent i efterårsferien

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Opdateret: Nordjyllands Internat har gjort opmærksom på, at der ikke holdes åbent i efterårsferien. Dette er ellers meldt ud i et opslag på deres officielle Facebook-side, men dette er altså ikke tilfældet. Vi beklager. 

Forskningen lyver ikke: Kæledyr har en beroligende effekt på mennesker.

Når du aer en mis og hører den spinde, sænker det både dit blodtryk og hjerterytme, mens velværehormonet oxytocin breder sig i din krop.

Derfor burde du stærkt overveje at afsætte et par timer i efterårsferien, når Nordjyllands Internat inviterer til Åbent Hus alle dage.

I hverdagene kan du besøge internatet fra klokken 10-12 og igen fra klokken 16-18. I weekenden gælder åbningstiden fra klokken 11-16.

Find drømmekæledyret

Kun små 20 minutters kørsel fra Aalborg ligger Nordjyllands Internat placeret i smukke naturomgivelser tæt ved søer og skov.

Internatets vigtigste opgave er at tage imod familiedyr, der enten er svigtede, herreløse eller nødstedte.

Det kan være alt fra dumpede dyr, dyr fra dyreværnssager eller dyr, der er kommet i klemme på grund af skilsmisse, sygdom eller lignende omstændigheder.

Herefter omfavnes dyrene af et erfarent og fagkyndigt personale, der har erfaring med dyrenes individuelle behov – på den måde sikrer man, at dyret bliver formidlet videre til den helt rigtige familie.

Alle dyr er altså også på udkig efter en ny familie; så du behøver derfor ikke at gå som katten om den varme grød, hvis du har en drøm om forøge familien – måske findes det nye medlem blandt stedets mange lækre kandidater?

Mød for eksempel marsvinet Jan, der meget gerne vil snakke, den legesyge killing Carla eller den charmerende kanin, Safir.

Hvem ved, måske er I the perfect match?

Alt du skal medbringe, er godt humør, nusseklare hænder – og måske en fnugrulle?

Hvad: Åbent Hus
Hvor: Nordjyllands Internat, Aalborgvej 775
Hvornår: Mandag-fredag, 10-12 og 16-18, lørdag-søndag 11-16.