ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Trods turbulent start: Aalborg-flyselskab sælger masser af billige billetter

Af Michael Qureshi

Det har været et par kaotiske dage på hovedkontoret i det nye danske flyselskab, Great Dane Airlines.

I weekenden kunne Nordjyske fortælle, at den ene ejer Huy Duc Nguyen havde været for kreativ med sit CV i forbindelse med andre af sine selskaber.

Det fik stor national medieomtale, og søndag aften meldte man så ud, at Huy Duc Nguyen havde valgt at trække sig ud af både bestyrelse og direktion.

Den noget turbulente start på flyselskabet med base i Aalborg fik Great Dane Airlines dog skubbet lidt fra sig, da billetsalget åbnede i går tirsdag.

For der var tryk på bookingsystemerne, da flyselskabet startede op med billige billetter til destinationerne Nice, Edinburgh og Dublin direkte fra Aalborg Lufthavn.

Det fortæller flyselskabets direktør Thomas Hugo Møller til MigogAalborg.

“Vi er helt overvældede af interessen for vores billetter.

Det var Nice, som var højdespringeren, da vi sluttede første salgsdag efterfulgt af Edinburgh og Dublin. Men bedømt ud fra antal solgte billetter, så er der klart et marked for disse destinationer,” siger Thomas Hugo Møller.

Kom til Nice for under 1000 kr.

Da MigogAalborg i løbet af onsdag tjekkede billetpriser kunne man i august komme til Nice t/retur for lige under 1000 kr. per billet.

Edinburgh og Dublin lå på omkring 1100 kr. for en standard økonomi billet tur/retur.

Det bliver fra Uge 25, at man starter flyvningerne til Edinburg og Dublin og fra Uge 26 at man starter med flyvning til Nice.

“Vi har også fået efterspørgsel på en række andre destinationer, som vi kunne flyve direkte til fra Aalborg. Det er vi opmærksomme omkring, og vi lytter gerne til ønsker.

Men nu er der fuld fokus på at få fyldt flyene helt ud på alle afgange i den periode vi flyver til de tre byer,” siger Thomas Hugo Møller.

Omkring hele sagen med Huy Duc Nguyen, siger Thomas Hugo Møller;

“Det havde vi selvfølgelig gerne undværet. Men vi ser fremad, og det er kvaliteten på vores rejser, at vi skal bedømmes på.”

Står også for charterflyvninger

Udover de tre nævnte destinationer kommer Great Dane Airlines også til stå for charterflyvninger for Bravo Tours. Her indsætter de direkte fly fra Aalborg til;

  • Mallorca
  • Kreta
  • Varna (på Bulgariens sortehavskyst)

Du kan selv tjekke flypriserne her

Del artikel