Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Julefreden sænker sig: Kæmpe gravearbejde sættes i bero i Aalborgs midtby

Af Michael Qureshi

Hvis du bor i det centrale Aalborg, så har du nok set eller hørt til det kæmpe gravearbejde omkring John F. Kennedys Plads.

Men nu er der godt nyt. Julefreden sænker sig snart over området, da gravearbejdet og øvrige arbejde sættes i bero fra 21. december til 4. januar.

Det oplyser Aalborg Forsyning.

Der udføres i øjeblikket en lang række forskellige opgaver på John F. Kennedys Plads.

Starter først igen 4. januar

Man forbedrer og fornyer bl.a. kloakledningerne, og man er ligeledes i gang med forberedelserne til en ny midlertidig busvej, som forventes at åbne i starten af januar 2021.

Man placerer den midlertidige busvej i det spor på tværs af John F. Kennedys Plads, hvor Plusbussen skal køre i fremtiden.

“Vi arbejder ikke fra d. 21. december 2020. Fra d. 4. januar 2021 fortsætter vi med at løse en række opgaver på og omkring John F. Kennedys Plads. Vi er naturligvis meget afhængige af, hvordan vejret er på denne tid af året,” lyder det fra Aalborg Forsyning.

Beboerne omkring Jyllandsgade kommer også til at mærke stilheden. Her er der også godt gang i forskellige ting med store maskiner, som larmer en hel del.

Især de mange som i øjeblikket med Corona-nedlukning arbejder hjemmefra kommer til at nyde godt af det.

I Jyllandsgade arbejder man bl.a. med fjernvarmeledninger og forskellige el-, tele- og fiberledninger.

Der arbejdes mellem Ågade og John F. Kennedys Plads. Man arbejder i den nordlige side af vejen. Der etableres desuden nye fortove og kantsten som et led i forberedelserne til den kommende Plusbus.