Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gratis yoga, snacks og konkurrencer: I morgen står i yogaens tegn i Aalborg

Af Nathalia Hentze Nielsen

Det er snart international yoga dag, og det fejrer Yoga Huset Aalborg for fjerde år i træk.

I morgen, søndag den 19. juni, åbner de dørene til deres åbent hus event, hvor der er en hel del planlagt – ikke mindst en masse yoga.

Deres åbent hus starter klokken 09.00 og i løbet af dagen vil man gratis kunne prøve en masse forskellige yogahold og workshops – fra hot yoga til power yoga og yin yang flow.

Derudover byder dagen på snacks, forfriskninger, konkurrencer, mulighed for at stille spørgsmål og få et godt tilbud.

Om arrangementet skriver Yoga Huset selv:

“Efter et par år hvor både vores fysiske og mentale helbred er blevet udfordret, og de gode vaner er svære at finde tilbage i, åbner YOGA HUSET Aalborg dørene for ALLE – også dem, der ikke kan nå deres tæer.”

De understreger, at alle er velkomne til at deltage uanset alder, køn og erfaring samt at det er gratis at være med. Alt man behøver at gøre er at registrere sig her.

Gratis yoga, snacks og konkurrencer: I morgen står i yogaens tegn i Aalborg

Dagens program

 • Kl. 09:00-10:00 HOT Morning Flow (60min.) UNDERVISER: Cecilie Uldum
  Få den bedste start på dagen med denne klasse, hvor vi forbinder åndedræt og bevægelse, og vækker kroppen gennem langsomme flows med fokus på at skabe balance og styrke i både krop og sind. Varmen bidrager til at skabe ro og hjælper dig med at give slip på spændinger (maksimalt 37* C). Erfaring med yoga og/eller HOT Yoga er ikke nødvendig.
 • Kl. 09:30-10:30 Yin Yang Flow (60 min.) UNDERVISER: Annika Holm
  Kom til en klasse der kombinerer den feminine og den maskuline energi – yin og yang. Du vil blive guidet gennem flowsekvenser der starter roligt og mildt, hvor vi varmer kroppen op til vores yangflow. Her vil der være fokus på kriger stillinger og styrke, samt forbindelsen til åndedrættet.
 • Kl.10:00 – 11:00 Yin For Alle (60 min.) UNDERVISER: Emma Kastberg
  I en verden med fart på inviteres du i denne time til at sætte tempoet helt ned. Denne klasses fokus er væren frem for gøren.
  Alle kan lave yoga, og stillingerne du møder på klassen skal ikke se ud på en bestemt måde. I fællesskab tilpasser vi i stedet stillingerne til netop den krop du har med i dag.
 • Kl.10:30 – 11:30 HOT Sunday Slow Flow (ENG) (60 min.) UNDERVISER: Ulla Risager
  Vi bevæger os i et roligt flow hvor alle kan være med uanset niveau. Der vil være fokus på vejrtrækning, balance og indre styrke. Holdet foregår i et opvarmet lokale, 37 grader, medbring håndklæde & vand.
 • Kl.11:30 – 12:30 Power Hour – Klassisk Power Yoga (60 min.) UNDERVISER: Maria Nielsen
  Du vil blive guidet igennem et flow af bevægelser, synkroniseret med vejrtrækningen. Når vi fokuserer på åndedrættet, giver vi hjernen en pause fra hverdagens stres og jag. I denne klasse vil vi besøge flere af de klassiske krigerstillinger, og du vil blive inviteret til at udforske din egen indre kriger.
 • Kl.12:30 – 13:30 Hot Yoga (60 min.) UNDERVISER: Morten Skov
  Denne klasse med Hot Power yoga byder på en fantastisk måde at mærke krop og sind igennem et flow af fysiske stillinger (asanas) og åndedræt. Der undervises i 34 grader. 
 • Kl.12:30 – 13:30 KANINKLASSE – Hot Yin (90 min.) UNDERVISER: Emma Holm m.fl
  Yin yoga virker beroligende og lader kroppen finde ind i en dyb oplevelse af afslapning og ro, således at der udrenses, genopbygges og restitueres. På HOT yin holdet foregår undervisningen i ca. 34 graders varme. Medbring et stort håndklæde/grip-towel.

Læs mere her.

Hvad: Gratis yoga til åbent hus
Hvor: Yoga Huset Aalborg,  Strandvejen 19, 1. sal
Hvornår: I morgen, søndag den 19. juni, kl. 09.00-16.00