Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Garanti for latterkrampe: Kom til gratis stand-up comedy i Aalborg

Af Nathalia Hentze Nielsen

Hvad er bedre end et rigtigt godt stand-up show?

Et rigtigt godt OG gratis stand-up show!

Lørdag den 2. juli fra kl. 21.00 kan du komme til Comedy Beachclub i Costa Del Nordkraft, hvor du kan se frem til gode grin og underholdende stand-up, når de varmeste navne inden for dansk comedys spirende vækstlag indtager scenen.

Den 2. juli er den første i rækken af fem comedy lørdage henover sommeren, og her kan du se frem til Jonathan Christensen, Kell Stabell og de to amerikanere Jeff Valentin og Nathan Curry.

Skråen arrangerer showet, og de opfordrer publikum til at komme tidligt og få en god plads. Der er fri entré og farverige drinks i baren med en Happy Hour i baren kl. 20 – 21.

Aftenens navne

Er du ikke bekendt med de forskellige komikere, har arrangøren været behjælpelig med små beskrivelser:

  • Jonathan Christensen: Unge Jonathan er forholdsvis ny i branchen. Han har været med i TV2 Nord. Han er udfordret af tourettes. Dette hæmmer dog ikke hans komiske fortællinger. Jonathan formår at fortælle om livet med tourettes på en sjov og underholdende måde. Derudover fortæller han om hverdagen på både godt og ondt.
  • Kell Stabell: Kell Stabell er en gammel gadedreng fra Århus der har lavet Stand -up siden 2012. I de første par år dog under sit gamle gadenavn Lillebror. Kell laver jokes med alt og alle, ikke mindst sig selv, hvor der ikke bliver lagt fingre imellem. Som Kell selv siger: ”Jeg har en ting til fælles med DF. Stueren bliver jeg aldrig.”

Læs mere om showet her.

Comedy Beachclub er en del af Costa Del Nordkraft, hvor du bl.a. også kan opleve gratis film på storskærm.

Hvad: Gratis stand-up
Hvor: Kedelhallen i Nordkraft
Hvornår: Lørdag den 2. juli, kl. 21.00