Gratis snacks og bobler: Ny kogebog til den håbløse mand lanceres i morgen på Fusion

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen
PR-foto
PR-foto

Kogebøger bliver år efter år sprøjtet ud af diverse forlag.

Men når en kogebog lanceres med titlen “Det sofistikerede Madsvin”, så spærrer man da lige øjnene op en ekstra gang. Og det er med god grund.

For denne kogebog er ikke lavet af influencere med mange følgere eller tv-værter kendt fra diverse bageprogrammer.

Den er lavet af to gutter fra Aalborg, som med deres kogebog henvender sig til en ret specifik genre.

Kogebogen er lavet til den håbløse mand/studerende/konfirmand/søn/ kæreste og/eller andre, som aldrig har interesseret  sig for at lave andet end en toast i køkkenet, fordi alt andet på papiret enten lyder røvkedeligt eller bare direkte uoverskueligt.

Til at hjælpe med de perfekte “lette” opskrifter har de bl.a. fået hjælp fra flere af Aalborgs bedste restauranter som Fusion, Alimentum og Applaus.

Så det er den den perfekte julegave eller mandelgave til ham der lige er flyttet hjemmefra, eller manden som generelt er håbløs i et køkken.

Alle er velkommen til boglancering med gratis snacks og bobler

I morgen torsdag d. 19. december kl. 19.00 fejres lanceringen af “Det Sofistikerede Madsvin” med lækre snacks og bobler på Fusion til de første 100, der dukker op.

Derudover er der et skarpt tilbud på bogen til reception.

Oliver og Sebastian mødtes på UCN, og de er hovederne bag bogen ”Det sofistikerede madsvin”.

En bog som skal gøre op med de andre normale kogebøger på markedet med formålet at ramme dét segment, som de føler, mangler at blive inddraget i fælleskabet.

Motivationen for at skrive bogen var, at der alt for ofte skrives kogebøger, som mænd finder uoverskuelige.

Det fortæller Sebastian Skinbjerg, som er den ene halvdel af forfatterne.

Arkivfoto

Hvad var motivationen bag kogebogen?
“Oliver har aldrig stået i et køkken, og jeg har arbejdet fem år i restaurationsbranchen.

Vi tænkte, at det kunne være sjovt at lave noget, hvor vores verdener mødes.

Jeg arbejder på Fusion, hvor maden er meget sofistikeret, og Oliver er mere af et “madsvin” for at sige det ligeud.

Alle nutidens kogebøger har mange fine ord, men vi ville lave noget til den moderne mand, som ikke kommer i et køkken, og som ikke magter at læse masser af fine ord.

Vi kom frem til Sofistikeret Madsvin, som er en anderledes kogebog, hvor madlavningen ikke bare skal overstås.”

Målrettet til mænd

Hvad kan man forvente af bogen?

Man kan forvente en anderledes jargon, hvor vi kalder en spade for en spade. Vi pakker ikke ordene ind.

Den er mest målrettet til mænd, for at få det segment ind i køkkenet.

Bogen er meget bygget op efter princippet om, at det skal være letlæseligt og overskueligt. Det er kortfattet tekst med idiotsikre beskrivelser og flotte billeder.

Det er moderne hverdagsmad, f.eks. carbonader på en moderne måde.

Vi opfinder ikke den dybe tallerken, men har genkendelige retter.

Den kok, der har lavet retterne er udlært på Dronninglund Slot, og vi har også kokke fra Fusion, Alimentum og Applaus med, som har sjove citater.

Hvad: Boglancering af Det Sofistikerede Madsvin
Hvor: Fusion
Hvornår: Torsdag d. 19. december kl. 19.00
Alle er velkommen og det er gratis
Mere info her