Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ny osteopatklinik har stor succes: Få en gratis screening

Af Nathalia Hentze Nielsen
Klinikejere Kasper Fonseca (tv), Rasmus Lynge og Kristian Lenz.
Klinikejere Kasper Fonseca (tv), Rasmus Lynge og Kristian Lenz.

Osteopati er en behandlingsform, der langt om længe har vundet indpas i Nordjylland, og som du nu også kan få i Aalborg hos klinikken OsteoDanmark.

Er du ikke bekendt med behandlingsformen, kigger osteopater kort fortalt på hele kroppen og forsøger at finde ud af, hvor dine smerter egentligt stammer fra i stedet for kun at symptombehandle, der hvor det gør ondt.

Den form for dybdegående undersøgelse af kroppens systemer har hjulpet mange af med deres smerter, og OsteoDanmark Aalborg mærker stor interesse efter, at de åbnede deres klinik på Skelagervej 375A i sommer.

De har hurtigt haft en stor tilgang af klienter i klinikken og fået mange 5-stjernede anmeldelser på Google fra glade klienter.

Især deres gratis online screeninger har været en stor succes for både klienter og klinikken, da OsteoDanmark hurtigt kan spore sig ind på om, de kan hjælpe folk.

“Med vores gratis screening kan vi få sagt pænt hej til folk, stille en række spørgsmål omkring deres symptom, og hvad der eventuelt har udløst det, hvorefter vi kan spore os ind på, hvem vi kan hjælpe, og hvem vi skal guide videre til andre sundhedsfaglige.

På den måde behøver du ikke bruge tid og penge på behandling, hvis din problemstilling måske kræver anden behandling eller lægefaglig vurdering,” fortæller Kasper Fonseca, der er én af de tre klinikejere.

Screeningen kan du hurtigt og nemt benytte dig af; alt du behøver at gøre er at udfylde det online spørgeskema og få en gratis screening til osteopati i Aalborg, hvorefter du ringes op af én af de tre osteopater fra OsteoDanmark Aalborg.

Ny osteopatklinik har stor succes: Få en gratis screening
OsteoDanmark har åbnet klinikken i flotte lokaler på Skelagervej 375A i Hasseris.

Kan hjælpe med mange typer smerter

Osteopati har tidligere haft et dårligt ry; måske fordi man kun behøvede få kurser for at kunne praktisere og kalde det osteopatisk behandling.

Men per 2023 er det et krav fra Styrelsen for Patientsikkerhed, at man har taget den fulde uddannelse.

Det bliver, at en autoriseret osteopat minimum er diplomuddannet eller, som de ansatte hos OsteoDanmark, enten besidder eller færdiggør en Master of Science i Osteopati fra Buckinghamshire New University i London.

På netop uddannelsespunktet adskiller OsteoDanmark sig fra andre osteopater i Nordjylland, der typisk er diplomuddannede.

Mens Rasmus Lynge er færdiguddannet og allerede har en Master of Science i Osteopati, følger Kasper Fonseca og Kristian Lenz trop til sommer, hvor de slutter deres fireårige uddannelse – en uddannelse man kun kan blive optaget på, hvis man i forvejen er færdiguddannet læge, fysioterapeut eller kiropraktor.

Ny osteopatklinik har stor succes: Få en gratis screening
Ofte findes årsagen til smerteproblematikker et helt andet sted end der, hvor symptomerne opleves. Hos OsteoDanmark forsøger de gennem grundig undersøgelse at finde årsagen til dine symptomer.

“Vi har alle tre arbejdet som fysioterapeuter i mange år inden osteopati-studiet, men følte nogle gange at vi løb panden mod muren, fordi mange patienter vendte retur med tilbagevendende symptomer.

Som osteopater kigger vi i stedet på årsagen til, at folk har ondt eller oplever tilbagevendende problemer, og vi har til mål at opnå en mere vedvarende effekt,” forklarer Kasper Fonseca.

Hvilke typer smerter kan man så få hjælp til, tænker du nok.

Der er faktisk overraskende mange problemstillinger OsteoDanmark kan hjælpe med. Det gælder alt fra hovedpine til kroniske smerter i ryg– og nakke eller andre steder i bevægeapparatet, fordøjelsesproblemer, menstruationssmerter, problematikker hos spædbørn, blot for at nævne nogle af de klassiske patientgrupper.

Er du i tvivl om, hvorvidt de kan hjælpe dig, er deres tilbud om gratis online screening et rigtigt godt sted at starte – her vil du få en professionel vurdering.

Ny osteopatklinik har stor succes: Få en gratis screening
Klinikken er en del af det lille sundhedsmekka, der er samlet på Skelagervej 375. Her finder du også læger, tandlæger, fysioterapeuter m.m.

Book din gratis online screening nu

Det særlige ved behandlinger hos en osteopat er, at de har en manuel tilgang til kroppen.

Denne tilgang indebærer bl.a. teknikker til muskelskelet systemet, men også manuelle teknikker til flere af kroppens andre systemer, herunder organsystemet.

Formålet med behandlingen er at optimere kroppens egne funktioner, da alle kroppens strukturer påvirker hinanden og er afhængige af hinandens funktion.

Alt dette kan du læse meget mere om på OsteoDanmarks hjemmeside.

De fleste sundhedsforsikringer dækker behandling hos osteopat fuldt eller delvist. Besidder du ikke en sundhedsforsikring, men er medlem af Sygeforsikringen “Danmark”, kan du derigennem få tilskud til behandlingen.

Book tid til behandling hos OsteoDanmark Aalborg her.

Foredrag hos OsteoDanmark

Du kan også komme til gratis foredrag hos OsteoDanmark Aalborg, hvor der vil blive taget udgangspunkt i en given problematik.

OsteoDanmark vil her gennemgå anatomi, fysiologi og generel teori på letforståeligt plan og koble det til nyeste viden på området samt relatere det til den osteopatiske synsvinkel.

Her vil du kunne blive klogere på dit problem og forhåbentlig gå hjem med nogle gode pointers til, hvordan du kan komme videre derfra.

Tilmelding: Sker via kontakt@osteodanmark.dk. Skriv navn, alder og telefonnummer. Så kontakter klinikken dig og giver dig mere information.

Datoer for foredrag:

  • 15/3 klokken 16.30 – Fordøjelsesproblemer og mavegener 
  • 29/3 klokken 16.30 – Nakkesmerter
  • 12/4 klokken 16.30 – Lændesmerter

Foredragene foregår i OsteoDanmarks lokaler på Skelagervej 375A i 9000 Aalborg.

Del artikel

Andre læser også