Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

På med poloen: Få to måneders gratis medlemskab i golfklub

Af Aske Bisgaard Pedersen
Foto: Rold Skov Golfklubs hjemmeside
Foto: Rold Skov Golfklubs hjemmeside

Hold på hat og golfkøller!

For hvis du går rundt med en indre Tiger Woods i kroppen, der endnu ikke har fået lov at blive sluppet løs, så er der ikke længere nogen undskyldning.

Forløbet er et to måneders gratis prøvemedlemskab og indebærer fri afbenyttelse af klubbens par 3-bane og af klubbens træningsfaciliteter, herunder gratis træningsbolde.

Lige nu kan du nemlig prøve kræfter med gold kvit og frit og nyde sportens enorme fællesskab.

To måneders gratis medlemskab

Det er Rold Skov Golfklub, der byder foråret velkommen og tilbyder et gratis prøvemedlemskab for alle, der vil prøve kræfter med golfspillet.

Så i stedet for at være bange for at slå din egen bilrude itu, kan du i stedet kvit og frit komme på begynderforløbet Golf eller Gratis.

Medmindre man er et naturtalent, der nærmest kan stryge direkte ind på PGA Tour, er det også rart med lidt basal træning.

Derfor vil der i perioden også arrangeres seks gruppetræninger á en time og en ugentlig kaninmatch, hvor du sammen med øvede spillere bliver hjulpet rundt på par 3-banen eller den ”store” bane med tips og tricks fra de hjælpsomme begynderhjælpere.

Der vil også være regelundervisning både online og fysisk, så man ikke udsætter sig selv eller andre for fare, når man bevæger sig rundt på greenen.

Golf eller Gratis-forløbet starter op d. 26. april kl. 16.30 og d. 27. april kl. 19.00.

Læs mere på Facebook-begivenheden her.

Del artikel

Andre læser også