Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Festlig nyhed: Kom til gratis livekoncerter i Fjordbyen

Af Nathalia Hentze Nielsen
Foto: Musikkens Bette Hus
Foto: Musikkens Bette Hus

Vejret er fantastisk. Endelig!

Vi krydser fingre for det holder noget tid endnu.

Ikke mindst fordi der er en masse fede udendørs aktiviteter planlagt rundt om i Aalborg.

I Fjordbyen har de et kultursted kaldet Musikkens bette Hus, og her introducerer de en ny koncertrække, de kalder Festlig Fredag.

“I år afholder vi tre fede koncertaftner, hvor vi har inviteret flere lokale musikere forbi, der alle vil fortrylle os med deres sprøde toner og kærlighed til musikken på en forhåbentlig skøn sommeraften,” skriver de om initiativet.

Den første koncert er fredag den 24. maj kl. 17.00-22.45. Det er helt og aldeles gratis, og det gælder hver af de tre koncertaftener.

Program d. 24. maj

 • Kl. 17.00 New Burns
  // Er du til rock og blues, så vil New Burns være lige noget for dig. Stilen er tæt sammenspillet Rock`n`Blues leveret med tæt energi og lyden fra ”dengang”, når de folder lyden af BB King, Led Zeppelin, Eric Claptons toner ud i egne fortolkninger. I front står forsanger Richard Eskildsen, mens vi finder Kim Mouritzen på guitar og Ole Grønbæk på bas.
 • Kl. 19.00 Per Muff
  // Per Muff har i mere end 40 år givet adskillige koncerter; bl.a. flere steder i Vestbyen, hvor han selv bor. Denne aften kommer Muff med sin guitar, og vi skal lytte til nogle af hans egne sange om kærligheden, frygten, fællesskabet, friheden, ansvaret for eget liv og tidens udfordringer. Musikken serveres med humor og en uhøjtidelig selvironi.
 • Kl. 20.30 Jessie Ka
  // Man skal ikke lade sig narre af Jessie Kas feminine bløde vokal, for Jessie Kas musik har et underspillet og sarkastisk bid, og opvæksten i “det mørke Nordjylland” har sat sit melankolske aftryk på hendes engelsksprogede popunivers. Hendes reflekterede tekstuniverser præsenterer os for livet som kvinde og jagten på at få lov til at være sig selv. Med inspiration fra dark pop og hyperpop maler Jessie Ka stærke billeder i vores hoveder.
 • Kl. 21.45 ØJESTEN
  // Den aalborgensiske indiekvartet, ØJESTEN, skyder som en spirende forårsblomst op gennem betonsprækkerne for at sprede glæde og højt humør på den danske vækstlagsmusikscene. I et nærværende tekstunivers, som berører alt fra sorg og afmagt til ungdomskærlighedens forelskelse, forundring og frustration, deler ØJESTEN åbenhjertigt ud af oplevelser fra det virkelige liv. Med rødder i dreampoppens svævende og luftige lydunivers, fusionerer bandet genreelementer fra både R&B, indie rock og alt-pop.

Der sættes stole op foran scenen (først til mølle), og bliver du tørstig, kan du købe drikkevarer fra Kulturhuset overfor Musikkens bette Hus.

Læs mere om koncerten her og følg med hos Musikkens bette Hus her.

Del artikel

Andre læser også