Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sus afsted på isen: Aalborg Kommune giver gratis lån af skøjter til alle studerende

Af Nathalia Hentze Nielsen

Det er nok ikke gået nogens næse forbi, at den populære skøjtebane på C.W. Obels Plads er åbnet.

Hver dag suser hundredvis af mennesker rundt på isen, og det har de store mængder af sne bestemt ikke sat en stopper for – nærmest tværtimod.

Planlægger du også et visit på pladsen, plejer du normalt at skulle slippe 30 kroner for skøjteleje. Det er ikke mange penge, men alle kroner og øre tæller, når man er på SU (især i denne højtid).

Heldigvis er Aalborg Kommune i julegavehumør, og de melder nu ud, at alle studerende i kommunen kan komme gratis ud at skøjte i hele december.

Ingen kvaler, Study Aalborg betaler

Det er kommunens afdeling for unge og studerende, Study Aalborg, der står for det gode initiativ, og de understreger, at det gælder for samtlige studerende i Aalborg.

“Der er GRATIS lån af skøjter til alle studerende i hele december – mod visning af studiekort! oh yes! og med studerende mener vi hele baduljen – lige fra kommunens samtlige ungdomsuddannelser til de videregående,” skriver de på Facebook.

Åbningstiderne er alle dage fra kl. 10.00 til 07.00, mens skøjteudlejning er åben fra 15.00-20.00 i hverdage og 11.00-18.00 i weekender.

Hvad: Gratis lån af skøjter
Hvor: Skøjtebanen på C.W. Obels Plads
Hvornår: Hele december 2021

Del artikel

Andre læser også