Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gratis gourmet-is: I dag åbner ny isbutik i midtbyen

Af Emil Kjær Jørgensen

Det dufter for alvor lidt af sommer i Aalborg, og i dag kan vi se frem til helt op mod 21 grader og fuld sol, ifølge DMI.

Nu kan det også smage lidt af sommer – i hvert fald hvis du kigger forbi Sallings helt nye ishytte foran indgangen til gågaden i Algade.

I dag åbner det helt nye ishus – og endda med et kendt brand i isdisken.

Salling har nemlig fået fingrene i Kastberg, som er kendt for sin lækre gourmet-is. Og det fejres både i dag og i morgen med helt gratis smagsprøver.

Stormagasinet fejrer åbningen med én gratis kugle is til alle, der kigger forbi mellem 16 og 17 fredag og lørdag.

Gratis gourmet-is: I dag åbner ny isbutik i midtbyen

Passion for rigtig kvalitets-is

Isen er leveret af Joachim Kastberg, og her er der tale om gourmet-is lavet på håndplukkede kvalitetsråvarer og solidt håndværk.

Joachim Kastberg, grundlægger af Kastbergs Gourmet-is, startede som blot 21-årig i 2012 med at plukke bær fra forældrenes have og forvandle dem til ekstraordinær is.

Hans dengang mindre startup er nu en eftertragtet forretning, der er vokset eksplosivt de seneste år.

“I 2012 satsede jeg alt på min drøm. En drøm om at være selvstændig is-mager og lave is hver dag. Et produkt som restauranter, cafeer, ishuse og madglade livsnydere vil nyde at bruge og spise.

Mit mål og min drøm er at lave landets bedste gourmet is. Min drøm er blevet til virkelighed,” udtaler Joachim Kastberg.

Joachim selv og hans ferme is-magere eksperimenterer konstant med nye smage og råvarer for at kunne levere is lidt ud over det sædvanlige. 

Du kan selv lægge vejen forbi Salling og smage den lækre is.

Hvad: Ishus med Kastberg Gourmetis åbner
Hvor: Foran Sallings indgang i Algade
Hvornår: Åbner 3. maj (gratis is både 3. og 4. maj

Del artikel

Andre læser også