Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fra Star Wars til Løvernes Konge: Kom til gratis filmkoncert i historiske omgivelser

Af Emil Kjær Jørgensen

Når du går til gudstjeneste eller besøger kirken i forbindelse med dåb, konfirmation, bryllup eller begravelse, er det normalt de helt klassiske salmer, som bliver spillet og sunget.

Men lørdag den 14. august klokken 12.15 kan du opleve noget helt spektakulært i Budolfi Kirke midt i Aalborg. Det skriver Budolfi Kirke i en pressemeddelelse.

Oplev musikken fra flere film og serier

Sommeren over er der løbende spændende koncerter i kirken, men på lørdag er der dog en helt særlig af slagsen, når organist Tina Christiansen lægger vejen forbi Aalborgs smukke domkirke.

Hun vil nemlig give koncert i filmmusik, hvilket inkluderer musik fra serier som Game of Thrones og film som Star Wars, Harry Potter, Løvernes Konge, Saving Private Ryan, Interstellar, James Bond, Pirates of the Caribbean og så videre.

Fra Star Wars til Løvernes Konge: Kom til gratis filmkoncert i historiske omgivelser
Pressefoto

Tina Christiansen er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium, og hun har spillet koncerter over store dele af Europa. Siden 2015 har hun været ansat som organist ved Ansgars Kirke i Odense, og hun er desuden initiativtager til og formand for Odense Internationale Orgelfestival.

På lørdag er hun dog at finde bag orglet i Budolfi kirke, hvor hun vil tage os med ind i de forskellige film- og serieuniverser. Koncerten er gratis.

Hvad: Film- og seriekoncert
Hvor: Budolfi Kirke
Hvornår: Lørdag d. 14. august kl 12.15
Pris: Gratis

Mere info her.