ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gratis event i morgen: Hygge på Havnefronten med sprøde DJ’s

Af Kristina Obitsø Baltov

I løbet af sommeren har Harbour:Candy flere gange fyldt havnefronten med house- og loungemusik leveret af lokale DJ’s.

Arrangementerne er gratis, stemningen er tilbagelænet, og i år har konceptet for alvor vundet aalborgensernes hjerter. Masser af mennesker møder hver gang op for at hygge med vennerne til en øl og lyden af god musik.

Faktisk går historien om Harbour:Candy helt tilbage til 2006, hvor det første gang blev afholdt på Palmestranden i Frederikshavn. Det fortæller arrangøren, Clark Knøsen, der også selv er DJ og laver musik på hobbyniveau.

”I 2006 arrangerede jeg for første gang et beach party på Palmestranden i Frederikhavn. Idéen var også dengang, at folk skulle komme og hygge sig, mens DJ’s spillede lækker, elektronisk musik. Det startede helt i det små, og de første mange år betalte jeg det hele af egen lomme”.

Fra Frederikshavn til Aalborg

I 2011 rykkede arrangementerne til Aalborg, hvor det foruden Harbour:Candy på havnefronten også har talt Deer:Friends i Skovdalen og Electric:Castle på Aalborghus slot.

Både havnefronten, Skovdalen og Aalborghus Slot er lokationer, som ikke før er blevet brugt til den type arrangement. Netop de lidt anderledes lokationer er en stor del af konceptet:

”Jeg synes, det er fedt, at vi kan afholde arrangementer steder, som normalt ikke bliver brugt til den slags. Jagten fortsætter, og der vil helt sikkert komme nye overraskelser i fremtiden. Jeg synes ikke, det altid skal være det samme”, fortæller Clark.

Gratis event i morgen: Hygge på Havnefronten med sprøde DJ'sFlere arrangementer i fremtiden
Clark Knøsen har fået rigtig mange positive tilkendegivelser på sine arrangementer. Populariteten i år har oversteget alle forventninger, og interessen vokser.

Drivkraften for ham er at give aalborgenserne flere arrangementer, hvor der er fokus på elektronisk musik, og hvor DJ’s har mulighed for at dele deres musik med andre.

Der kommer derfor til at være rig mulighed for at opleve mere af dette i fremtiden. Der er allerede nye tiltag i støbeskeen til sommeren 2019, men konceptet fortsætter som hidtil: Det skal være gratis, afslappet og fyldt med lækker, elektronisk musik.

Få den første øl gratis med ClubAalborg

I morgen afholdes sæsonens sidste Harbour:Candy på havnefronten. Det starter som altid kl. 15.00 og fortsætter indtil cirka kl. 22.00. Du kan læse mere her.

Er du medlem af vores fordelsklub ClubAalborg, får du den første øl gratis. ClubAalborg er vores fordelsklub, som giver dig rabat på de bedste restauranter, cafeer og oplevelser i byen.

Vi sender en digital goodiepack ud til alle vores medlemmer d. 1. hver måned. Den er spækket med fordele og rabatter til byens bedste spisesteder og butikker. Det koster kun 35 kr. om måneden at være medlem, og du kan melde dig ind lige her – uden binding.

I denne måned kan du bl.a.:

Del artikel