Gratis entré til familien og fede præmier: Vær med i den hyggelige grilldyst i Fårup

Skrevet af: Michael Qureshi

På næste lørdag d. 29. juni arrangerer MigogAalborg i samarbejde med Fårup Sommerland og Weber en hyggelig familie grilldyst.

Der er rigtig mange fede fordele ved at være blandt de fem familier, der deltager i Grilldysten. Først og fremmest er der fri entré på dagen til Fårup Sommerland for fire personer.

Dernæst kan man vinde en ophold for hele familien på det hyggelige Hotel Fårup i uge 42 i eftersårsferien, som er inklusiv entrébilletter til to dage til Fårup Sommerland.

Som om det ikke er nok, så belønner Weber andenpladsen med en Weber gasgrill. Så der er 20% chance for, at du ender med en af de to fede præmier.

Hvad så med niveauet? Er det Nordjyllands topkokke, man skal dyste imod?

Svaret er klart nej. Det er en hyggelig familie grilldyst, og deltagerne bliver udvalgt ved ren lodtrækning.

Derfor kender vi slet ikke niveauet på deltagerne, og du kan sagtens stå med at være den bedste.

Hvordan kommer det så til at foregå?

  • Det bliver fra 11.30-13.00 ved Eventpladsen i Fårup Sommerland.
  • Man får udleveret en menu med forret og hovedret, der skal grilles, tilberedes og serveres så pænt som muligt.
  • Hele familien er velkommen til at hjælpe med at lave maden.
  • Anders Damm Christensen fra Gastromand, og medejer af MigogAalborg, er dommer og bedømmer blandt andet også ud fra entusiasmen hos familien.
  • Vinderne får altså en samlet score ud fra en længe parametre, og til sidst udråbes vinder og andenplads.

Hvordan melder jeg mig til?

  • Skriv; Jeg er Klar
  • Det gør du under Facebook-opslaget på MigogAalborg lagt på lørdag d. 22. juni kl. 18.00.

Søndag trækker vi så de fem familier, der skal dystes, og dermed får man tilsendt fire fribilletter til lørdag d. 29. juni. Klokken 11.15 skal man melde sin ankomst til MigogAalborg ved Eventpladsen hvor der er grillpladser.

Er du ligeglad med at deltage i Grilldysten, så kan du eksklusivt med MigogAalborg spare knap 100 kr. på entré-billetten til Fårup Sommerland lørdag d. 29. juni.

Vi har sikret os et antal billetter, som vi helt eksklusivt tilbyder til en særpris.

Lørdag d. 29. juni kan du komme i Fårup Sommerland med MigogAalborg for en entrépris på kun 195 kr. – du sparer knap 100 kr.  med vores særtilbud, som kun gælder denne dag.

Book nu lige her

Youtube-stjerner på scenen

På selve dagen kigger Youtube-stjernerne Mika og Tobias forbi på scenen på Eventpladsen. Børnene kender dem helt sikkert for giga-hittet Ikke mere Mælk, som har fået mere end 9 millioner views på Youtube.

De har også flere ørehængere i ærmet, så det er lige noget for både de store og mindre børn.

Vi ønsker at tilbyde så mange af vores læsere som muligt en god og hyggelig dag i Nordjyllands skønne forlystelsespark, hvor vi helt eksklusivt kan tilbyde en billigere pris.

Hvad: MigogAalborg Dag
Hvor: Fårup Sommerland
Hvornår: Lørdag d. 29. juni – billetten gælder hele dagen
Pris: 195 kr. per person fra 3 år og opefter

Køb billetter her

Der vil være mulighed for at opgradere sin billet på dagen til sæsonkort for en merpris på 455 kr. per person.

12.000 besøgende sidste år: NORTH Kunstmesse 2020 er aflyst

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Den store, nordjyske kunstmesse, NORTH, der har etableret sig som en stærk tradition første weekend i september, bliver alligevel ikke afholdt i år.

NORTH har vokset sig større år for år, og i 2019 solgte man kunst for over 12 mio. kr. og havde over 12.000 besøgende over hele weekenden.

“Jeg har fulgt med i smittetallene, og da det allerede nu går den forkerte vej, og forsamlingsforbuddet samtidig ikke hæves, som det ellers tidligere var annonceret fra regeringen, vælger vi at tage konsekvensen i tide.

NORTH tiltrækker hvert år tusindvis af kunstinteresserede, gallerister og kunstnere fra ind- og udland over de tre dage, messen varer.

Med udviklingen i smittetrykket mener jeg ikke, det i år er hverken sundhedsmæssigt eller økonomisk forsvarligt at gennemføre,” siger arrangør og galleriejer Kent Wolfsen, i en pressemeddelelse.

NORTH Kunstmesse 2020 skulle have været den femte af slagsen.

Messen tiltrækker hvert år over 50 gallerister fra hele landet, der fylder P-kælderen ved Musikkens Hus med kunst.

Derudover er der madboder og mulighed for at møde landskendte kunstnere.

“NORTH har hvert år haft fremgang i antallet af gæster. I 2019 var der cirka 12.000 mennesker forbi, og jeg mener, NORTH har været med til at fremme den brede interesse for kunst.

Jeg havde personligt glædet mig rigtig meget, og det ved jeg, at mange andre også havde. Det er en tung beslutning, men set i forhold til, at mennesker på grund af denne forbandede virus for alvor er ramt på deres helbred eller levebrød, så er det eneste rigtige at aflyse,” siger galleriejeren.

NORTH Kunstmesse 2021 afholdes indtil videre som planlagt.

Godt nyt til cyklister og fodgængere: Kulturbroen genåbner en uge før tid

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Der er godt nyt til alle jer, der har savnet cykel- eller gåturen over Kulturbroen den sidste måneds tid.

Som en del af det løbende vedligehold på den 82 år gamle jernbanebro har Banedanmark udskiftet de bevægelige brolejer, og det har de gjort på rekordtid.

Aalborg Kommune har netop meldt ud, at Kulturbroen allerede genåbner på mandag den 10. august kl. 10.00.

Det er en uge tidligere end planlagt.

Trist melding: Spilnu.dk Grand Prix 2020 aflyses

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Sidste år fejrede Aalborgs største cykelløb, Spilnu.dk Grand Prix, 10 års jubilæum, men i år bliver der ikke mulighed for at se tour-stjerner og danske ryttere i Aalborgs gader.

Årets løb er nemlig aflyst på grund af covid19-situationen i Danmark.

“Der er trist at måtte meddele, at det ikke ikke længere er muligt at afvikle årets gadeløb i Aalborg som traditionen tro har flere kendte Tour de France ryttere til start.

Vi har til det sidste håbet at smitte tallene ville forbedre sig så vi kunne afvikle løbet i oktober, men da det desværre går den forkerte vej med Corona-udviklingen, ser vi ikke andre udveje end at aflyse årets gadeløb i Aalborg,” fortæller løbsdirektør Jonas Winter Mikkelsen, i en pressemeddelelse.

Vender stærkt tilbage i 2021

“Til gengæld kan vi allerede nu meddele, at Spilnu.dk Grand Prix vender tilbage igen i 2021, såfremt Covid-19 situationen til denne tid tillader større arrangementer igen,” afslutter Jonas Winter Mikkelsen.