Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gratis entré: Aalborg Storcenter inviterer til kæmpe bogmesse for børn

Af Redaktionen

I denne weekend slår Aalborg Storcenter dørene op til et nyt koncept ’Bogmesse for børn’, der byder på to spændende dage med masser af bøger og oplevelser.

Der er gode tilbud fra Bog & Idé – og der er mulighed for at bytte en børnebog, du har læst, til en ny på det store børnebogsmarked.

Lørdag kigger Super-YouTuberen Naja Münster og hendes forældre forbi, og søndag bliver der besøg af vinderen af Juniorbagedysten Mille Jensen.

Mød Super-YouTuberen Naja Münster

Rigtig mange børn og unge er vilde med at følge med i, hvad YouTuber Naja Münster og hendes ”skøre” familie finder på. Det er ikke kun på YouTube, at Naja er populær; der er udgivet hele 8 bøger om Naja og hendes familie.

Lørdag fra kl. 12-15 er der mulighed for at få Naja til at signere hendes bøger og få en selfie med hende og hendes forældre. Du kan også købe én af Najas bøger i Bog & Idés bogudsalg på Centertorvet, hvor de har 20 % rabat på alle børne- og ungdomsbøger.

Gratis entré: Aalborg Storcenter inviterer til kæmpe bogmesse for børn

At Naja og hendes familie både er populære på YouTube og i deres bogserie er vigtigt, for som Center Manager Niels Adolfsen forklarer,

”Vi elsker den nye kæmpe verden, der åbner sig hver gang, du starter på en ny bog. Med vores bogmesse håber vi, at flere børn får øjnene op for, at man både kan være vild med YouTube og bøger på samme tid. Naja Münster er en stjerne begge steder, og det kan forhåbentligt inspirere flere børn til at læse mere, end de allerede gør i dag ”

Mens du venter på Naja, kan du slænge dig med en god bog i hyggekrogen i møbler fra SACKit eller kravle ind og udforske i vores spændende boghule.

Byt en bog – og få en ny

Mangler du nyt læsestof til børnene, kan de bytte én af deres egne børnebøger til en anden helt gratis, og hvis du ikke selv har en bog med, kan du bytte 10 point i Aalborg Storcenters Plus+ App til en bog – og selv vælge én fra det store byttemarked med brugte børnebøger.

Er du vild med både bøger og kager, kan du søndag møde Mille Jensen, der vandt den store Juniorbagedyst. 15-årige Mille har lige udgivet sin første bog ”Mine første kager”.

I bogen har Mille samlet enkelte opskrifter og søde tegninger, som gør det nemt for garvede og nye bagere at lave små mesterværker.

Gratis entré: Aalborg Storcenter inviterer til kæmpe bogmesse for børn

I bogen finder du lækre søde sager, lige fra bradepandekager, temakager til skumfiduser og flødeboller. Dem, der er så heldige at have Milles bog, kan få den signeret og få et bagetrick eller to med hjem.

Vil du også gerne være en stjerne i køkkenet og trylle lækre kager ud af ovnen, kan du lørdag og søndag købe Milles bog med 20 % rabat på Centertorvet hos Bog & Idé for kun 159,96 kr.

Du kan møde Mille Jensen søndag d. 12. marts fra kl. 13 til 16 på Centertorvet.

Deltag i fede konkurrencer

Både lørdag og søndag kan du deltage i konkurrencer om spændende præmier fra Bog & Idé. For at du ikke skal gå hjem med tomme lommer, deler Buller – Aalborg Storcenters maskot – slikposer ud til alle børn både lørdag og søndag.

Alle børn kan også lave deres eget kreative bogmærke, og det er selvfølgelig gratis.

Der er ’Bogmesse for børn’ i weekenden lørdag d. 11. og søndag d. 12. marts i Aalborg Storcenter. Begge dage kl. 10-16.

Du kan møde Youtuber Naja Münster og hendes forældre lørdag d. 11. marts kl. 12-15, og vinder af Den Store Juniorbagedyst Mille Jensen søndag d. 12. marts kl. 13-16.

Du kan finde mere info her.

Del artikel

Andre læser også