Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Slår dørene op i dag: Mani Pine og Spot Byen åbner stor butik i Aalborg

Af Emil Kjær Jørgensen

Efter en lang nedlukning er vi endelig på vej mod bedre tider med dansk sommer, genåbnede restauranter og barer – og ikke mindst muligheden for igen at besøge de mange fantastiske butikker, som Aalborg har at byde på.

Og nu kan vi afsløre, at en ny lækker butik slår dørene op og giver endnu mere liv til midtbyen.

I et samarbejde mellem Mani Pine, MigogAalborg og Fotograferne Vesterbro åbner der nemlig en Mani Pine & SpotByen Pop up butik i Friis i dag lørdag d. 1. maj.

Det bliver i Dalle Valles gamle lokaler (hvor der både er indgang inde fra Friis og fra Fjordgade), at du i maj og henover sommeren kan se frem til at opleve et unikt showroom, hvor vi får muligheden for at vise jer vores lokale produkter af særdeles høj kvalitet.

Slår dørene op i dag: Mani Pine og Spot Byen åbner stor butik i Aalborg
Nicolaj fra Mani Pine (t.v.), Kjetil Løite fra Fotograferne Vesterbro og Jes Lennert fra SpotByen/MigogAalborg

Lækre møbler og flotte motiver af Aalborg

I showroomet vil du kunne finde det bedste fra flere verdener.

Aalborgensiske Mani Pine har for længst erobret danskernes hjerter med deres håndlavede Custom Made møbler – primært i træ – som de sælger i stor stil til både privat og erhverv.

Slår dørene op i dag: Mani Pine og Spot Byen åbner stor butik i Aalborg

Slår dørene op i dag: Mani Pine og Spot Byen åbner stor butik i Aalborg Slår dørene op i dag: Mani Pine og Spot Byen åbner stor butik i Aalborg Slår dørene op i dag: Mani Pine og Spot Byen åbner stor butik i Aalborg I showroomet vil du kunne opleve et bredt udvalg af deres fineste kreationer, og hvis du har lyst, kan du få en snak med dem om, hvordan de skræddersyer den helt perfekte løsning til dit hjem eller kontor.

Showroomet vil i hele Friis’ åbningstid være bemandet, men det bliver også muligt at bestille tid, så du kan få præcis den service, du har behov for.

Derudover vil vi her på MigogAalborg udstille vores SpotByen-plakater, som mange nordjyder allerede har til at hænge derhjemme.

Slår dørene op i dag: Mani Pine og Spot Byen åbner stor butik i AalborgSlår dørene op i dag: Mani Pine og Spot Byen åbner stor butik i Aalborg

SpotByen startede vi i 2019 i et kreativt samarbejde med Fotograferne Vesterbro.

Fotograf Kjetil Løite har skudt en masse fantastiske billeder af ikoniske symboler og bygninger i Nordens Paris, som du kan se i levende live i den nye butik – og endda købe med hjem.

Her sælger vi alt fra plakater, puslespil, collager, akustikplader mm., som uden tvivl vil pynte i et hvert hjem eller kontor.

Slår dørene op i dag: Mani Pine og Spot Byen åbner stor butik i AalborgSlår dørene op i dag: Mani Pine og Spot Byen åbner stor butik i Aalborg

Udover en masse fede produkter fra to Aalborg-virksomheder, vil vi også afholde en masse sjove events i løbet af sommeren.

Disse events vil vi løfte sløret for løbende, så I hele tiden har (mange!) gode grunde til at besøge os i Friis Shoppingcenter.

Kig ned fra i morgen lørdag d. 1. maj og se den nye fede butik.

Mani Pine og SpotByen Pop Up har åbent alle hverdage fra 10-19 og lørdag-søndag fra 10-17 i Friis Shoppingcenter i de gamle Dalle Valle-lokaler ud til Gabels Torv.

Del artikel

Andre læser også