Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gourmet og øl: Kom til eksklusiv ølsmagning på Fusion

Af Michael Qureshi

I april danner Restaurant Fusion på Aalborgs Havnefront rammen om et helt særligt event med fokus på noget af det allerbedste dansk bryggede øl.

Onsdag d. 22. april kan du komme til en eksklusiv ølsmagning, hvor Fusion forkæler gæsterne med 8 serveringer kombineret med smagning af 7 forskellige Jacobsen øl.

Du kan booke billetter her

Gourmet og øl: Kom til eksklusiv ølsmagning på Fusion

Du smager dig igennem gode Jacobsen øl

Husbryggeriet Jacobsen er en del af Carlsberg Gruppen opkaldt efter Carlsberg-stifter J.C. Jacobsen. I enhver velskænket Jacobsen kan du smage de allerbedste råvarer og en bryggerkunst fuld af lidenskabelig pionérånd.

Det er lige præcis det du får lov til at smage til denne særlige ølsmagning på Fusion med den kendte øl-entusiast Jørgen Rüdinger.

Han vil undervejs i løbet af smagningen af de forskellige øl fortælle anekdoter og spændende detaljer om brygningen af de øllene.

Du kommer helt ind i “motorrummet” på processen med at brygge en rigtig god øl, samtidig med at du får smagt på forskellige genrer af øl akkompagneret med Fusions detaljer på maden.

Gourmet og øl: Kom til eksklusiv ølsmagning på Fusion

Kommer med spændende historier fra Carlsberg

Jørgen Rüdinger har selv arbejdet i en del år for Carlsberg og kender virksomhedens DNA indefra. Han kan også sin bryggerhistorie og har masser af spændende historier fra, hvordan J.C. Jacobsen grundlagde et bryggeri på toppen af Valby Bakke opkaldt efter sin søn Carl.

Fusions kvalitet kender de fleste i Aalborg, og de vandt endda en pris i 2019 som landets bedste “spicy/eksotiske restaurant”.

En aften i godt og kompetent selskab kombineret med ølsmagning på syv forskellige øl og 8 serveringer fra Fusion koster 595 kr. per person.

Menu og øllene denne onsdag d. 22. april kl. 18.30

 Snacks

Sprødt kyllingeskind – ramsløgmayo

Tamago – lardo – panko

Jacobsen Yakima IPA

6 serveringer

Laks – ponzu – ørredrogn

Jacobsen Saaz Blonde

Bagt torsk – peberrodsyoghurt – grillet springløg – shizo olie

Jacobsen Weissbier

Kammusling – dashi – broccoli – estragon – kartoffelcreme

Jacobsen Mosaik Ale

Dansk ØKO and – brændt fløde – pære i yuzu

Jacobsen Original Dark Lager

Kalvestriploin – black garlic – blomkålskimchee – skozonerrødder

Jacobsen Brown Ale

Yuzufromage – havtornsorbet – brunsvigersauce

Jacobsen PHresh & Sour

Hvad: Middag og ølsmagning
Hvor: Restaurant Fusion
Hvornår: 22. april kl. 18.30
Billetter her

Del artikel

Andre læser også