Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gourmet og forkælelse: Få 25 % rabat på det ultimative hotelophold

Af Stine Kjølby Christensen

Omkranset af én af Nordjyllands smukkeste fjorde, træer, der vokser ind i himlen og lyden af total stilhed, finder du Hotel Amerika.

Så snart du stiger ud af bilen, vil du opleve, hvordan dit tankemylder falder til ro, hvilepulsen sænkes, og ikke mindst hvordan forventningen over at skulle tilbringe weekenden lige netop her, indfinder sig i hele din krop.

Gourmet og forkælelse: Få 25 % rabat på det ultimative hotelophold

Vi har ved flere lejligheder haft fornøjelsen af at besøge hotellet og restauranten – og hver eneste gang har velfortjent kunnet betegnes som intet mindre end fantastisk. 

Du kan læse om vores seneste ophold her.

Gourmet og forkælelse: Få 25 % rabat på det ultimative hotelophold

Gourmet og forkælelse: Få 25 % rabat på det ultimative hotelophold

Stemningen er altid afslappet, indretningen er med sine røde, tunge gardiner og amerikanske møblement helt speciel – og igen: Omgivelserne er fuldstændig unikke med Mariagerfjord som nærmeste nabo.

En oplevelse i eliten

Hotel Amerika bød sine første gæster velkommen i 2003, men inden for de seneste år har hotellet gennemgået en kæmpe forvandling, og er i dag nu én af de mest oplagte destinationer i Nordjylland, når man trænger til perfekt forkælelse langt fra hverdagens stress og jag.

Hotellet har nemlig haft et ønske om at hæve barren og fremover tilegne sig en plads i eliten blandt Danmarks bedste hoteller – og i samme omfang lade hotellets tilknyttede restaurant, Restaurant Uafhængig, stige i graderne.

Gourmet og forkælelse: Få 25 % rabat på det ultimative hotelophold Gourmet og forkælelse: Få 25 % rabat på det ultimative hotelophold Gourmet og forkælelse: Få 25 % rabat på det ultimative hotelophold

Restaurant Uafhængig har blandt andet været repræsenteret i konkurrencen Bedst i Nordjylland, hvor Nordjyllands bedste gourmetrestauranter dystede om den fornemme titel.

På menuen finder du veltilberedte retter af årstidens bedste råvarer, der kan nydes til en godt glas vin og den pragtfulde udsigt udover skoven; og når det hele er overstået, så skal du altså kun vælte ganske få skridt, før du kan kaste dig ned i en seng, der er en konge værdig.

Gourmet og forkælelse: Få 25 % rabat på det ultimative hotelopholdGourmet og forkælelse: Få 25 % rabat på det ultimative hotelophold

Spar 25 % i janaur og februar

Et ophold her er med andre ord helt gennemført, men hvis du endnu ikke er overbevist, så kommer her et tilbud, du ikke kan eller må sige nej til:

I samarbejde med Hotel Amerika har vi nemlig fået lov at give jer muligheden for at spare hele 25 % på den mest overdådige skovtur, du nogensinde har været på – og du behøver hverken at tænke på picnickurven eller det rødternede tæppe.

Rabatkoden gælder resten af januar og hele februar til Den lille skovtur, der byder på forkælelse udover alle grænser:

Den lille Skovtur

  • Ankomst og indlogering i standard dobbeltværelse inklusive
  • En flaske bobler og snacks på værelset
  • 6-retters sæsonmenu serveret i Restaurant Uafhængig
  • Overnatning
  • Morgenmadsbuffet

Normalpris 1499 kr. pr. person (Din pris: 1124,25 kr.)

Sådan booker du:

Bemærk, at du skal booke dit ophold via computeren.

Her benytter du online booking i bunden af hjemmesiden.

Når du har valgt, hvornår du vil afsted, har du mulighed for at indløse koden under Kampagnekode under Søgekriterier.

Skriv lilleskovtur og opnå 25 % rabat på opholdet.

Alternativt kan du ringe direkte til hotellet på 98544200 og oplyse koden eller via mail på post@hotelamerika.dk.

Del artikel

Andre læser også