ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nyt tiltag: Gourmet-mad til 40 kr. for studerende i Aalborg

Af Nathalia Hentze Nielsen

Det seneste halvandet år har været hårdt og udmattende for alle grundet pandemi, nedlukninger og restriktioner i lange baner, men især studerende har haft det hårdt.

Derfor åbner Studenterhuset nu dørene for studerende, som ønsker at nyde et skønt måltid mad i selskab med både velkendte og nye ansigter. Netværk og omgangskredse skal pudses af og udvides, både for nye og gamle studerende i Aalborg.

Sociaal Dining er et projekt skabt i samarbejde mellem Studenterhuset, Genstart Aalborg og en flot samling af fantastiske restaurationer i Aalborg.

Formålet er ganske enkelt; at tilbyde et sublimt og særdeles billigt måltid mad med tilhørende drikke for studerende, som ønsker at (gen)starte sociale relationer efter en alt for indelukket, begrænset og måske ensom tid.

På syv udvalgte tirsdage aftener i efteråret vil dugene komme på bordene i de hyggelige rammer på Studenterhuset. Maden vil blive serveret i en afslappet stemning — så man blot skal læne sig tilbage og nyde den “frie” tilværelse igen. Nøgleordene er gourmet, socialt samvær og ikke mindst hygge.

Pris pr. kuvert (pr. aften) er kun 40,00 kr. og er inklusiv én øl/vand.

Nyt tiltag: Gourmet-mad til 40 kr. for studerende i Aalborg

Prominente navne involveret

For hver tirsdag aften præsenteres maden af en ny lokal restauration.

Der er således ganske forskellige måltider i vente — og man kan se frem til mad fra La Locanda, Latur, Struktur, Textur, Menéndez og TraPo.

Det er altså prominente navne, som bakker op om projektet for de studerende, og der hersker ingen tvivl om, at man kan se frem til samtlige af aftenernes måltider.

Efter maden vil der være mulighed for at blive hængende, spille spil og hygge.

For at bibeholde den hyggelige stemning og den gode standard, er der et stærkt begrænset antal billetter til salg til hver aften.

Allerede nu kan man som studerende sikre sig billet til de første tre aftener. Billetter til de resterende aftener, sættes løbende i salg og man kan følge med på Studenterhusets Facebook-event for at modtage opdateringer.

Billetterne er selvsagt kun brugbare med et gyldigt studiekort. Med i prisen er der, foruden et måltid mad, én øl eller vand.

Køb billetter her.

Program

  • Tirsdag d. 14.09.21, 19.00: Textur
  • Tirsdag d. 21.09.21, 19.00: Struktur
  • Tirsdag d. 28.09.21, 19.00: Latur
  • Tirsdag d. 05.10.21, 19.00: TBA
  • Tirsdag d. 12.10.21, 19.00, TraPo
  • Tirsdag d. 19.10.21, 19.00: La Locanda
  • Tirsdag d. 26.10.21, 19.00: Menéndez

Hvad: Sociaal Dining
Hvor: Studenterhuset, Gammeltorv 10
Hvornår: Hver tirsdag i september og oktober

Del artikel