Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

En aften i absolut topklasse: Michelin-kokke holder kokketræf i Aalborg

Af Stine Kjølby Christensen
Arkivfoto
Arkivfoto

En tur på en Michelin-restaurant er ikke hverdagskost for de fleste – og ofte noget, man har at glæde sig til i laaaang tid …

Men hvad så med restaurantbesøg, hvor mere end én Michelin-kok fremtryller en fantastisk middag for dig? Det er netop, hvad der kommer til at ske på Scheelsminde den 6. februar. 

Her mødes en række af Danmarks allerdygtigste kokke; heriblandt Brian Mark Hansen fra Søllerød Kro, Henrik Jyrk fra Restaurant I AJI og Henrik Yde fra Restaurant Kiin Kiin.

En aften i særklasse

Her kan du i den grad se frem til et helt unikt og muligvis once-in-a-lifetime arrangement, hvor et sublimt hold af køkkenchefer laver en middag i særklasse med hver deres signaturretter.

De kommer til at gøre deres ypperste, for at du bliver taget med på en rejse rundt i den gastronomiske verden, og dermed får et kort “besøg” på køkkenchefernes forskellige restauranter.

Aftenen byder på 12 serveringer og lækre tilhørende vine, der ligeledes er fra den helt øverste hylde.

… Men de gode nyheder stopper ikke her.

Arrangementet er nemlig sat i støbeskeen til fordel for CoolUnite, og du kan altså både få en bid af noget af det bedste mad, man kan få i Danmark – og samtidig støtte en god sag.

Det er dog heller ikke helt billigt at være med.

Prisen er nemlig 5.995,- pr. person, og altså nok ikke for den gængse studerende eller almindelige lønarbejder – medmindre man kender en særdeles gavmild date.

Der er meget begrænsede pladser til arrangementet, så hvis du vil sikre dig én, så skal du sende en mail her.