ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Skal repræsentere Danmark: Aalborg-firma sendes til verdens største tech-konference

Af Michael Qureshi
Stiftere af Goodiepack. Rene Jespersen og Lisa Dalsgaard
Stiftere af Goodiepack. Rene Jespersen og Lisa Dalsgaard

Aalborg-virksomheden GoodiePack, hvis softwaresystem gør det lettere at kommunikere og sælge mere til eksisterende gæster, vandt mandag aften en pitch-konkurrence i VEGA i København.

Goodiepack samarbejder blandt andet også med MigogAalborg om ClubAalborg, hvor du får Aalborgs bedste tilbud og rabatter direkte på mobilen, og deres smarte digitale løsning vækker opsigt i hele landet. Du kan læse mere om ClubAalborg her.

Det er Digital Hub Denmark, der står bag initiativet #DigitalFrontrunners som med konkurrencen udvælger hvem, der skal repræsentere Danmark ved Verdens største tech-konference WebSummit i Portugal.

Digital Hub Denmark er stiftet som et samarbejde mellem staten, Dansk Industri, Dansk Erhverv og Finans Danmark og skabt som en opfølgning på regeringens Strategi for Danmarks digital vækst.

Skal holde oplæg for nogle gigantiske globale virksomheder

 

GoodiePack har vundet en betalt tur til Portugal i November, hvor de sammen med Digital Hub Denmark skal fremme den danske tech scene, og samtidig deltager GoodiePack i WebSummits Alpha Program, hvor de skal holde oplæg for nogle af verdens mest magtfulde virksomheder, investorer og medier.

De har selv tidligere deltaget for at netværke og var sidste år inviteret til middag hos den danske ambassadør i Lissabon, men denne gang er GoodiePack på scenen som en del af det officielle program.

“Jeg kunne aldrig finde på at stille op i Melodi Grand Prix, men at vi får lov til at repræsentere Danmark i udlandet, er jeg da super stolt over.

Det er jo en hel verden af muligheder, og vi er først lige gået i gang,” fortæller Lisa Dalsgaard, stifter og direktør ved GoodiePack.com.

Har vundet flere priser

Det er heller ikke første gang den nordjyske virksomhed vinder en pris.

I 2016 blev Lisa Dalsgaard kåret til Årets Kvindelige Iværksætter i Danmark, i 2017 blev deres produkt udnævnt som Årets Digitale Service ved Årets Brøl, I 2018 blev de udvalgt til Next Step Challenge som en af de virksomheder med mest potentiale inden for turismen.

Tidligere i år blev Lisa kåret til Young Leader of the Year in Scandinavia ved WonderTechSummit, og GoodiePack blev præmieret ved Creative Business Cup 2019 i Bella Centeret – men denne gang gælder det udlandet, og verdens største tech-scene.

Generelt går det ret godt for den nordjyske virksomhed, som vil være et top-of-mind software system for dem, der gerne vil give en bedre service, og sælge mere til deres eksisterende kunder.

I stedet for at sende mails til kunderne eller bede dem gøre noget besværligt, som at downloade en app, så gør GoodiePack.com det muligt for hoteller, events, venue og alle andre virksomheder at pakke noget relevant indhold og sende det ud som en SMS med et link til kunderne og gæsterne fx før ankomst.

Således har gæsten al dén information de skal bruge og evt mulighed for at tilkøbe mere i bare ét link, dermed skal gæsten ikke lede efter relevant information, ej heller downloade noget eller logge ind.

ClubAalborg er flittig benytter af GoodiePack-systemet, og på listen over GoodiePacks andre kunder finder man navne som Himmerland Golf og Spa, Kragerup Gods, Hotel Fårup, Fortuna Hjørring, Grøn Koncert, rockbandet Nephew og mange andre.

Del artikel

Andre læser også