Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gør nytårstalen lidt sjovere – odds på, hvad der bliver sagt

Af Annoncør

Vil du gøre dronningens nytårstale 2020 lidt mere spændende? Vi har et godt bud, der får dig til at sidde ude på stolekanten af ren spænding for at høre efter, hvad der bliver sagt.

Annoncør betalt indhold leveret af spilfiduser.dk

De sidste par år har der været mulighed for at oddse på dronningens nytårstale. I år er ingen undtagelse, og bookmakere har allerede offentliggjort, hvilke ord, du kan bette på, bliver sagt til dettes års nytårstale.

Gå med de sikre, eller tag chancen for at øge spændingen

Til dronningens nytårstale 2020 kan du oddse på alverdens ord fra flere forskellige betting sider. Det er alt fra de sikre som ”Færøerne”, ”Gud Bevare Danmark”, ”Grønland” og ”nytår”. Ikke overraskende er de sikre ord selvfølgelig også dem, hvor du får mindst igen, hvis dit odds går igennem.

Vil du gøre det lidt sjovere at følge med i nytårstalen, kan du dog også bette på nogle af de sjovere ord, hvor der er betydeligt højere odds. Du kan for eksempel oddse på, om Hendes Kongelig Højhed nævner ”Pilfingerdansen”, ”Swag”, ”Den store bagedyst”, ”Fortnite” eller andre sjove ord, der giver gode odds igen.

Du kan også gå med nogle af de mere åbenlyse som ”corona” og ”pandemi”, som jo har været det helt store omdrejningspunkt for dette år. Der er derfor god mulighed for at lave en sjov kombination, hvor du kan gå efter at få fuld plade.

Gå efter specifikke ord eller frekvensen af ord

Som ved de tidligere nytårstaler, har du igen i år mulighed for at odds på, at specifikke ord bliver nævnt minimum én gang. Vil du udfordre dig selv lidt, kan du også odds på over-/underlinjer. Du better altså på, hvilke ord der bliver sagt over eller under X antal gange.

Det er lidt forskelligt, hvilke betting-udbydere der tilbyder over-/underlinjer. Det er derfor vigtigt lige at undersøge, hvis du gerne vil placere den form for væddemål.

Vælg en bookmaker, du føler dig tryg ved

Skal du begynde med en intern quiz nytårsaften med dine gæster, hvor det gælder om at få de bedste odds hjem? I så fald kan det være en god idé at vælge den rigtige bookmaker til formålet. Der findes rigtige mange på markedet, og der kan være forskel på dem.

Nogle får deres odds fra samme udbyder. Det vil for eksempel være NordicBet og Mr Green. Oddsmæssigt vil det derfor ikke gøre nogen forskel, hvem af de to du vælger.

Derudover skal du også holde øje med, hvornår sidste chance er for at placere et væddemål. De fleste bookmakere har spilstop kl. 17.59 for nytårstalen. bet365 har dog først spilstop kl. 19.00. Skal der være mulighed for at placere et væddemål under talen, er sidstnævnte derfor en god mulighed.